Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 443 hír

A fehérvári táncos, Pauker Barbi a világ tetején

fmc
-
 Ma 13:35Sport

Nem volt könnyű a tavalyi esztendő a táncosok számára sem: a koronavírus-járvány miatt nagyon sok versenyt nem lehetett megrendezni. Pauker Barbara is az online térben töltötte a szezon jelentős részét, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy novemberben egyéni világbajnoki címet szerezzen!

Csökkent az új esetek száma Hargita megyében

Ahogy vasárnaponként lenni szokott, csökkent a napi esetszám az elmúlt 24 órában Hargita megyében, és halálesetek sem történtek a térségben. A fertőzöttségi arány viszont tovább emelkedett, de – Olt megyével holtversenyben – ismét a Hargita megyei érték a legalacsonyabb az országban.

Fehérbe öltözött Szombathely

Vaol
-
 Ma 12:19Megyei

Sokan szánkóztak az emlékműnél, hogy kiélvezzék az este lehullott havat, ami ki tudja meddig marad meg.

Táncosok és drámahősök jelmezeinek tervezője a fehérvári Ocskó-Kü Kata

Feol
-
 Ma 11:30Megyei

Pár év kell talán, hogy színlapok – főként táncszínházi előadások színlapjai – hirdessék majd e nevet mint az adott produkció jelmeztervezőjét. Ocskó-Kü Kata. Fehérvári lány, a Tóparti volt gimnazistája.

Már csak három megyében van tízezer alatt a fertőzöttek száma - térképen a legfrissebb adatok

ATV
-
 Ma 11:28Belföld

Továbbra is Budapesten és Pest megyében van a legtöbb regisztrált fertőzött, ezt Hajdú-Bihar megye követi. Csupán három megyében van tízezer alatt a betegek száma.

Le kellett állítani az új fehérorosz atomerőmű egyik blokkját

A biztonsági rendszer jelzése miatt le kellett állítani a nemrég üzembe helyezett asztravjeci atomerőmű egyik blokkját Fehéroroszországban - közölte a minszki energiaügyi minisztérium szombaton.

Óvakodj a fehérruhásoktól! – egy „középkáder” keserédes élete

A „középkáderként” szerzett tapasztalásaimnak hála jöttem rá: minden nyomorúság, „nemszeretem” dolog is tud a javunkra válni, ha abból készek vagyunk, és akarunk tanulni.

Le kellett állítani az új fehérorosz atomerőmű egyik blokkját

A biztonsági rendszer riasztása miatt le kellett állítani a novemberben átadott asztravjeci atomerőmű egyik blokkját. A hivatalos közlések szerint a biztonsági rendszer bekapcsolt, a hiba okát vizsgálják, a sugárzás mértéke pedig normális az erőmű környékén.   Helyi idő szerint szombat este 7:02-kor az atomerőmű 1-es blokkját lekapcsolták a hálózat

Kevés új fertőzöttet regisztráltak a megyében

Haon
-
 Ma 10:19Belföld

Frissült a járványügyi adatokkal foglalkozó kormányzati portál.

38 fővel emelkedett a fertőzöttek száma Heves megyében

Heol
-
 Ma 09:57Belföld

A legfrissebb, vasárnap délelőtti adatok szerint 9834-ra emelkedett Heves megyében az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma.

Fehéroroszországban le kellett állítani az oroszok által épített új atomerőmű egyik blokkját

"A kísérleti üzem alatt az 1-es blokk védelmi rendszere bekapcsolt, a rendszereket és a felszereléseket megvizsgálják. A háttérsugárzás az erőmű környékén normális" - tudatta a minisztérium. Az ország északi részén található Asztravjec mellett fekvő létesítményt tavaly novemberben avatta fel Aljakszandr Lukasenka elnök, majd nem sokkal később…

37 fővel emelkedett Veszprém megyében a fertőzöttek száma

Vasárnap reggelre 37 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma megyénkben a szombati helyzethez képest.

Koronavírus: kevés az új fertőzöttek száma Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Mindössze 37 új igazoltan koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Az összes eddigi megyei fertőzött száma 17 325. 1241 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 351 828 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 77 többségében idős,…

A századok során a megyében is többször megmozdult a föld

Beol
-
 Ma 09:30Belföld

A közelmúltban Békés megyében is lehetett érezni a horvátországi epicentrumú földrengés hatásait.

Koronavírus: továbbra is 100 alatt az új fertőzöttek száma Fejér megyében

Tegnap óta 1241 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 98-an Fejér megyeiek. 1290-en meggyógyultak, és elhunyt 77 többségében idős, krónikus beteg.