Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Elrajtolt az Agrovirtus Leaderslab, az egyetemistáknak szóló agrár vezetőképző

Neves agárágazati szakértők, coachok és vállalatvezetők bevonásával indul útjára az Agrovirtus LeadersLab vezetőképző program, mely keretében egy szemeszteren keresztül húsz hallgatónak van lehetősége ingyenesen fejleszteni agrár-menedzsment kompetenciáit.

Ittasan, a kijárási tilalmat is megszegve graffitiztek Szentendrén: perceken belül elfogták a művészi hajlamú egyetemistá…

A Szentendrei Rendőrkapitányság rongálás vétségének meglapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ellen a két fiatal férfi ellen, akik ittasan, a kijárási tilalmat is megszegve graffitiztek Szentendre utcáin.

Ingyen segítik az egyetemisták a felvételiző gimisek pályaválasztását

BorsOnline
-
 Tegnap 10:18Színes

A Covid-csapások során kifejezetten üdítő egyetemistáink felajánlása: önzetlenül segítik azokat a középiskolásokat, akik még nem döntöttek arról, vajon melyik felsőoktatási intézményben képzelik el a továbbtanulásukat.

Szabó Sándor aggódik a szegedi egyetemisták jövőjéért

Sokan próbálnak tisztán látni egyetemek modellváltása kapcsán, már amennyire a fideszes döntéshozók engedik.  

Már idén emberszerű robotok sorozatgyártásába fogna egy hongkongi vállalat

Origo
-
 21.01.25 20:43Gazdaság

A világjárvány felgyorsíthatja az emberek és a robotok közötti kapcsolat megteremtésének folyamatát.

Mikor mehetnek vissza az iskolapadba az egyetemisták? Megszólaltak az intézmények

A legtöbb helyen online oktatással kezdik meg az új félévet februárban a felsőoktatási intézmények, ám egyes gyakorlati képzések továbbra is a hallgatók jelenlétével zajlanak majd. Az egyetemek és főiskolák folyamatosan