Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Országos tisztifőorvos: gyorsul a járvány terjedése

Világszerte, de főleg Európában gyorsul a járvány terjedése - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Az OTP az ország legbiztonságosabb bankja elismerést kapta

Növekedés
-
  Ma 16:48 Gazdaság

Az OTP Bank elnyerte a Global Finance magazin Safest Bank Award 2020 elismerését.

Az OTP lett az ország legbiztonságosabb bankja

Az OTP Bank elnyerte a Global Finance magazin Safest Bank Award 2020 elismerését.

Koronavírus-járvány: a zárás felé haladnak Európa országai

Míg nálunk az elrettentő számok ellenére még mindig enyhék az intézkedések, addig Európában egyre szigorúbb és radikálisabb lépéseket hoznak az országok a járvány megfékezése érdekében.

Minden, amit az országos tesztelésnél használt antigén-tesztekről tudni érdemes

ma7.sk
-
  Ma 16:37 Határtalan

Alig néhány órával azután, hogy a miniszterelnök bejelentette, országos tesztelésre készül a kormány, ki is derült, milyen tesztekkel képzelik ezt el. A szlovák sajtó hamar kinyomozta, egy nagyszombati cégtől veheti az állam az antigén-teszteket, majd kisvártatva arra is fény derült, egy koreai gyártó tesztjeit fogják használni. 

Koronavírus – Országos tisztifőorvos: gyorsul a járvány terjedése

Világszerte, de főleg Európában gyorsul a járvány terjedése – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília kiemelte, a második hullámban jelentősen nőtt a fertőzöttek és az elhunytak száma is, a járvány emelkedő, gyorsuló szakaszban van. Hangs

Óraátállítás, őszi szünet, nyitvatartás, közlekedés – nagy változások az ország életében

Infostart
-
  Ma 16:30 Belföld

Olyan sok újdonságra kell most egyszerre figyelni a hosszú hétvégével kezdődő időszakban, hogy ezeket a változásokat egy cikkben gyűjtöttük össze.

Ingatlanvásárlás járvány idején: jelentősen megbolygatta a piacot a koronavírus – Így állnak most a lakásárak országs…

Blikk
-
  Ma 16:26 Belföld

Az Otthon Centrum legfrissebb kimutatásaiból kiderült, hogy országosan közel tíz százalékkal esett vissza az új építésű lakások ára, az előző három hónaphoz képest.

Országos tisztifőorvos: gyorsul a járvány terjedése

Müller Cecília kiemelte, a második hullámban jelentősen nőtt a fertőzöttek és az elhunytak száma is, a járvány emelkedő, gyorsuló szakaszban van.     Hangsúlyozta, hogy az egymillió lakosra vetített megbetegedési és halálozási mutatókban Magyarország az Európai Unió 27 országa közül a középmezőnyhöz tartozik; a 27-ek között a…

Országos minta lehet a zselickislaki megoldás

Sonline
-
  Ma 16:01 Belföld

Karnyújtásnyira lehetnek egymástól, mégis érintmentesen tarthatják a kapcsolatot.

A magyar gazdák 1956-ban is kiálltak az országért

Magyarország függetlenségéért a forradalom mártírjai tették meg az első lépéseket, a magyar nép együttes erővel lépett fel 1956 októberében a diktatúra ellen, a demokrácia helyreállítása és a nemzeti függetlenség érdekében – jelentette ki Farkas Sándor.

Mi vár ránk az országos tesztelés során? Videóban mutatjuk, érdemes megnézni!

Korábban már több alkalommal is foglalkoztunk vele, miként néz majd ki az országos tesztelés a gyakorlatban. A honvédelmi tárca most kisfilmben mutatja meg, pontosan mire is számíthatunk az előttünk álló két hétvégén. Bár a gyakorlat még változhat, érdemes előre felkészülnünk.

Van egy ország, ahol két év börtön jár annak, aki nem hord maszkot

Portfolio
-
  Ma 15:51 Gazdaság

Az etióp lakosság a kormány szerint úgy viselkedik, mintha nem lenne járvány az országban, ezért kénytelenek szigorítani a maszkviselései szabályokon, akár két évnyi börtönbüntetést is kiszabva arra, aki ellenszegül – számol be a hírről a Reuters.

Országos tisztifőorvos: gyorsul a járvány terjedése

Világszerte, de főleg Európában gyorsul a járvány terjedése - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.