Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A PCOS így ismerhető fel

Rengeteg nőt érint a policisztás ovárium szindróma (PCOS), felismeréséhez azonban többféle vizsgálatot is el kell végezni.

Újabb elkeserítő felfedezés: mentális zavarokat is okoz a koronavírus

A járványhelyzet minden ötödik ember mentális állapotában okozott komoly károkat, megugrott a szorongásban vagy alvászavarban szenvedők száma.

„Mit számít a halálom, ha ezen keresztül ezrek ébrednek fel és kezdenek el cselekedni?” – 100 éve született Sophie Sc…

WMN
-
 Ma 12:00Életmód

Te kiállnál az igazadért akkor is, ha tudnád, hogy ezzel az életedet kockáztatod? Sophie Scholl még nem töltötte be a huszonkettedik életévét, amikor mindezért kivégezték.

Palma feljelentést tett a „védett tanú” ellen

Bűnvádi feljelentést tett Dragan Marković Palma a belgrádi ügyészségen az ellen a „védett tanú” ellen, aki kiskorú lányok és fiatal nők futtatásával vádolta meg a

Összefogással számolják fel az illegális szemétkupacokat Kerecsenden

Heol
-
 Ma 11:31Belföld

Szeretnék megtisztítani, virágosítani falujukat .

Felgyorsította a hazai mobilpiac átalakulását a járvány

A mobil adatforgalom egy év alatt több mint a harmadával, a hívások forgalma pedig 18 százalékkal nőtt. Időközben a mobilnet-piacon már szabad szemmel is láthatóvá vált a DIGI. Magyarországon a negyedéves mobilinternet-forgalom a múlt év végén túllépte a 126 millió GByte-ot, szemben az egy évvel korábbi 100 millió GByte-tal – derül ki a…

Kötözködött a bokszedzővel, olyan verést kapott, amit az életben nem felejt el

Origo
-
 Ma 11:29Sport

A férfi saját állítása szerint edzett utcai harcos, de ennek nem sok hasznát vette.

CoD Warzone: Úgy tűnik, nem Rambo az egyetlen 80-as évekbeli akcióhős, aki feltűnik majd a játékban

IGN
-
 Ma 11:24Gaming

A Warzone fejlesztői egyértelműen utaltak arra, hogy John Rambo hamarosan felbukkan a battle royale küzdelmekben, de most újabb akcióhős érkezését lengették be Twitteren.

Videó: Látványos felvételek a pénteki peremfelhőről

Szon
-
 Ma 11:22Belföld

Habár a radar szerint egy szupercella is járt a közelben, nekem csak egy peremfelhő jutott a láthatáron – írta a videó készítője.

Felesleges koplalás helyett: eredményes diéta

Nincs az internetnek olyan rejtett zuga, ahonnan ne kacsintgatna ránk néhány diétás tipp. Biztosat azonban csak a dietetikus mondhat!

Rendkívüli felfedezés: az egész világ arról fog beszélni, amit ebben az olasz barlangban találtak

Kilenc neandervölgyi ember maradványát találták meg egy Rómához közeli barlangban - jelentette be szombaton Dario Franceschini olasz kulturális miniszter.

"Canelo" Saunders legyőzésével felült a WBO nagyközépsúlyú trónjára is

Profiboksz
-
 Ma 10:58Boksz

Szombaton éjszaka a texasi Arlingtonban, 73 126 helyi néző előtt (nagyon hosszú ideje nem láthattunk ökölvívó gálán ilyen tömeget...), a Dallas Cowboys amerikafutball-csapat monumentális stadionjában mérte össze