Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Segítségre várva

FüHü
-
  Ma 11:46 Vélemény

Az Európai Unióban a számítások szerint körülbelül-belül 1,2 millió autót jelent az autóipar termeléskiesése. 1,1 millió munkavállalót érint közvetlenül az autógyárak előzetesen kalkulálható termeléskiesése. Magyarországon mintegy 30 ezer embert érintenek közvetlenül a gyárleállások, de a beszállítói hálózattal együttesen összesen mintegy 175…

Szakképző intézetekben varrják a védőmaszkokat

Az ország 34 szakképzési centrumában eddig már közel 37 ezer textil szájmaszk készült.

Eger példát mutat: a rendőrség szerint városunkban többnyire betartják a kijárási korlátozásokat

Csak alapos indokkal mozdulhatnánk ki az utcára a koronavírus-járvány miatt, ám a tapasztalatok nem mindig ezt mutatják.

Húsvéti sonkaleves 3 remek variációban

Női NetCafe
-
  Ma 11:38 Recept

A húsvét egyik jellegzetes étele a sonka, amelyet változatosan és ízletesen tudunk elkészíteni. Bemutatunk 3 remek húsvéti sonkaleves receptet.

Hyundai-csapatfőnök: Nyár végén lesz verseny

Formula
-
  Ma 11:19 Sport

Interjút adott a roomnews-nak Andrea Adamo, a Hyundai Motorsport csapatvezetője. Az olasz szakember a cég németországi központjához, Alzenauhoz közeli otthonából beszélt a koronavírus-járvány miatt megváltozott helyzetről, és a motorsport jövőjéről.

Tizenkilencezer forintos lakbért fizetett Mengyi felesége egy vári lakásért

A budai várnegyed legszebb részén jutott egy önkormányzati bérlakáshoz Mengyi Roland volt fideszes képviselő felesége. A Dísz téren jutott önkormányzati bérlakáshoz a Voldemort nagyúrként elhíresült Mengyi Roland volt fideszes képviselő felesége, havi 19 ezer forintért. A 75 négyzetméteres lakást Mengyi felesége nem sokkal férje…

Kiderült, milyen nemű babát vár Katy Perry

Starity
-
  Ma 10:51 Bulvár

A Teenage Dream énekesnője néhány órával ezelőtt hozta nyilvánosságra, milyen nemű magzatot hord a szíve alatt.

Elfagyott a gyümölcsfa? Metszd újra!

infoVáros
-
  Ma 10:44 Megyei

Metszéssel a metsző hideg ellen? Igen! Hamar jött a jó idő, kirügyeztek, kivirágoztak a gyümölcsfák, ami bár örömteli és gyönyörű volt, nem alakult szerencsésen.

Egy magyar városban a járvány miatt betiltották az esküvőket

A koronavírus-járvány miatt már a néhány fős esküvőket sem tarthatják meg Keszthelyen. A kormányrendelet óta a legtöbb esemény megrendezése nem lehetséges. A házasságkötéseken és temetéseken is csak a szűk családi kör tartózkodhat, Keszthelyen azonban most már egyáltalán nem lehet a rendelet ideje alatt házasságot…

Ebben a magyar városban a veszélyhelyzet idejére betiltották az esküvőket

A kormányrendelet óta a legtöbb esemény megrendezése nem lehetséges. A házasságkötéseken és temetéseken is csak a szűk családi kör tartózkodhat, Keszthelyen azonban most már egyáltalán nem lehet a rendelet ideje alatt házasságot kötni.

Mócsing, a városi malac feljegyzései – Gesztenyés öröknaptár

Carrie
-
  Ma 10:08 Életmód

Az utcánkban sorakozó termetes vadgesztenyefákról egész évben

19 ezer forintos lakbért fizetett Voldemort felesége a vári lakásért

Az elítélt, korábbi fideszes parlamenti képviselő felesége egy XI. kerületi lakást cserélt be.