Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 292 hír

Februárban 9,6 százalékkal nőtt az eladott használt lakások száma

Idén februárban az Ingatlan.com becslése szerint 10 200 használt lakást adtak el, ez 9,6 százalékkal haladja meg a januári becslést, éves összehasonlításban pedig 2 százalékos bővülést jelez

Szép csendben többször is megdőlt a magyar napenergia-termelési rekord februárban

Miközben jelenleg napenergia témában Magyarországon a legtöbb embert valószínűleg az otthonfelújítási támogatás és az ezzel megvalósítható háztartási napelemes rendszerek ügye, illetve az elszámolási rendszer közelgő változása foglalkoztatja, február utolsó hetében jókora új napenergia-termelési rekord született.

Lévai járás – az utolsó februári szűrés eredményei

A Lévai járás önkormányzatai, már-már megszokott programként, 2021 februárjának utolsó hétvégéjén újra megnyitották a tesztelőpontokat.

A februári adásvételeket is felpörgette a lakásfelújítási támogatás

Összesen 10 200 használt lakóingatlan adásvételére kerülhetett sor februárban az ingatlan.com becslése szerint, ami 2 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit és 9,6 százalékkal több az idén januárra becsült adásvételek számánál. Az otthonteremtési támogatások okozta lakáspiaci lendület februárban már az adásvételek számában is…

Második életet kap négy kárpátaljai várrom és kerékpározó gyerekeket ütöttek el: február 27-28-i hírösszefoglaló

Második életet kap négy kárpátaljai várrom; Kerékpározó gyerekeket ütöttek el Kárpátalján; Kárpátalja egy lépésre van a "vörös" zónától; Egy lokálpatrióta feljegyzései - A beregszászi strand anno...; Robbanás egy covidos kórházban Ukrajnában, vannak áldozatok. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. február…

Megtört a trend – rosszabb februári adatok jöttek

Enyhén kedvezőtlen adatokról számolt be a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság.

Egy New York méretű jéghegy szakadt le az Antarktiszról

A BAS 2017-ben elköltöztette a személyzetet a kutatóállomásról, mert a jégen keletkezett repedések fenyegetést jelentenek az emberek biztonságára.

Ritkán látott szakadás történt februárban a magyar feldolgozóiparban

A januári 54,5 pontról februárban 49,4 pontra, azaz több mint 5 ponttal szakadt a feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index Magyarországon – tette közzé a Magyar Logisztikai, Készletezési és Beszerzési Társaság (MLBKT). Ez azért szokatlan, mert közben az előzetesen már közzétett szintén februári eurózónás feldolgozóipari BMI határozott…

Ilyen volt az első tavaszi hétvége februárban

Fotósunk, Rácmolnár Milán a hétvégén a Budaörsön, a Csík-hegyeknél járt, ahol megörökítette az első igazi, tavaszi hétvégét. Igaz, hogy még február volt, de ez cseppet sem zavarta a képen látható élőlényeket, szívesen mutatták meg magukat a napnak.

Szabadtéri tüzek miatt is érkeztek segélyhívások február utolsó napján a megyében

Szabadtéri tüzek miatt is érkeztek segélyhívások február utolsó napján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletére.

Nem ártott a gyümölcsösöknek a februári kemény fagy

Apáti Ferenc, a FruitVeB elnöke az InfoRádióban azt mondta, eddig minden rendben az időjárással gyümölcsszempontból, de ha most nagyon felmelegszik, már nem kellene, hogy márciusban legyenek fagyok, mint 2018-ban, amikor emiatt nem volt barack.

Észak-koreai rémálom, emberi akkumulátor, Musk bitcoin bioja – Ezek voltak a februári kedvenceitek

Véget ért 2021 második hónapja is, amelyben ismét rengeteg érdekes témáról írtunk Nektek. Ha esetleg lemaradtál volna valamiről, olvasd el

Újabb zaklatási vádat fogalmaztak meg New York állam kormányzójával szemben

Index
-
 Ma 06:46Külföld

A politikus független vizsgálatot kért maga ellen.

Ázsiai mozaik – 2021. február

Havi sorozatunkban az ázsiai országok űrtevékenységével kapcsolatos olyan információkat találnak, melyek önálló cikkekhez túl rövidek, ám talán mégsem érdektelenek.