Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 239 hír

80 fát ültettek el a lelkes kópházi fiatalok

Kisalföld
-
 Ma 19:17Megyei

Feketedió-, juhar-, akác-, hársfa került a közterekre, utcákra: a Fő utca, az Ikva sor mellett a kiskópházi játszótérre is került a facsemetékből a közösség iránt elkötelezett fiatalok közös, jó hangulatú munkája eredményeképpen.

Több mint 100 migránst vettek fedélzetükre francia hatóságok hajói

A francia parti őrség, a vízi rendőrség hajói és civil hajók 121 migránst vettek fedélzetükre.

Kétszáz fát ültetnek Gyulán

Megkezdődtek és zajlanak az őszi fásítások Gyulán. Az önkormányzat finanszírozásában közel 2 millió forintból 131 fát ültetnek el.

Boros Imre: Az euró a dollár kisöccse

A magánpénzek birodalmának utazó nagykövete ismét a tőke-visszafizetés nélküli konstrukciót ajánlgatja.

Közel 1000 online részvevővel rendezték meg a 10. Konduktív Nevelési Világkongresszust

A kétnapos konferencián 13 plenáris, 50 szekció előadás hangzott el és 40 posztert, valamint számos filmet mutattak be.

Ingyen ad 100GB adatforgalmat a Telenor az otthoni Hipernet-felhasználóknak

Bár a Telenor szolgáltatásai nem esnek az ingyenes internet-hozzáférést biztosító kormányrendelet hatálya alá, a mobiltársaság november 27-ével díjmentessé tette hálózatán az oktatási oldalak elérését, most újabb kedvezményt nyújt a vészhelyzetben: 100GB ingyenes, szabadon felhasználható adatforgalmat biztosít Magyarországon Hipernet…

100 négyzetméteres melléképület lángolt Nagykanizsán

Teljes terjedelmében égett ma hajnalban egy családi házzal egybeépített, közel száz négyzetméteres melléképület-együttes Nagykanizsán, az Alkotmány úton.A város hivatásos tűzoltói az áramtalanítás után három vízsugárral és kéziszerszámokkal megfékezték a lángokat, majd a födémet megbontva a még izzó részeket is eloltották. Gyors…

Fatároló égett Balotaszálláson

A kiskunhalasi tűzoltók két vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését.

70 fát ültetett a Melinda parkban a 70 éves Bácsvíz

Hiros
-
 Ma 14:08Megyei

December 1-jén, a Bácsvíz Zrt. alapításának 70. évfordulóján szűk körben, a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett tartották meg a záróeseményét annak a projektnek, melynek keretében a jubiláló víziközmű szolgáltató 70 facsemetét ültetett el a Melinda parkban. A rendezvényen jelen volt Kurdi Viktor, a Bácsvíz elnök-vezérigazgatója és Sipos

Fatároló égett Balotaszálláson

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül huszonöt négyzetméteres fatároló Balotaszálláson, a Petőfi Sándor utcában. A helyszínre riasztott kiskunhalasi hivatásos tűzoltók két vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését. A tűz következtében egy propánbutángáz-palack felrobbant.

Döbbenet! Tárgyalni sem hajlandó a Fidesz a 100 százalékos táppénzről

Meghiúsította a fideszes többség az Országgyűlés Népjóléti Bizottság ülését, így a grémium nem tárgyalhatta meg az MSZP javaslatát, ami arról szólt, hogy az igazolt Covid-fertőzés miatt táppénzre kényszerülők a fizetésük 100 százalékára legyenek jogosultak lábadozásuk ideje alatt – mondta Korózs Lajos.

Nagykikinda: 1.100 felett a fertőzöttek száma

Nagykikinda területén a hivatalos adatok szerint több mint 1.100 koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván – írja az RTV honlapja. Az Észak-bánáti városban hétfőn rendkívüli helyzetet vezettek be

100 százalékos táppénz jár egy DK-s vezetésű kerületben Budapesten

A XVIII. kerület önkormányzati dolgozói 100 százalékos táppénzt vehetnek igénybe a járványos időszakban.

Hatezer facsemetét ültettek el

A járványügyi intézkedések tiszteletben tartásával és az önkéntesek bevonásával szombaton mintegy 6000 darab különböző facsemetét ültettek el Nádalján.