Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Indiana Jones visszatér

Neokohn
-
  Ma 09:09 Külföld

De fogalmunk sincs, hogy miről fog szólni az ötödik folytatás.

Görögország visszaköveteli az akropoliszi márványokat a britektől

Magyar Hang
-
  Ma 09:00 Külföld

Athén azt szeretné, ha ez lenne a Londonnal kötendő kereskedelmi szerződés egyik feltétele.

Visszaszorítaná az iszlám szélsőségességet Franciaország

Emmanuel Macron francia elnök intézkedéseket jelentetett be kedd este Mulhouse városban az iszlám szélsőségesség visszaszorítására és a muszlimok elszigetelődése ellen a társadalomban

Visszatért a tetthelyre, elfogták a szentantalfai férfit

A veszprémi rendőrök lopás elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták a 48 éves férfit.

Zseniális betonburkolat

otthon.hu
-
  Ma 08:55 Otthon

Különleges, díjnyertes betonburkolatot mutatott be a KAZA Concrete, melyet Aybars Asci álmodott meg. A dizájnert a beton folyékony formája ihlette meg.

Brutális torlódás az M0-s autóúton, aki tud, kerüljön!

Baleset történt az M0-s autóút és a 11-es út körforgalmú csomópontjában, ezért torlódás alakult ki – közölte az Útinform a honlapján szerda reggel.

Visszavághatnak az Mtk-nak

Ma 18 órakor a Magyar Kupa 9. fordulójának visszavágó mérkőzésén a házigazda DPASE csapata az NB II éllovasát, az MTK-t fogadja a Dunaújvárosi Stadionban.

Orbán ötlete vagy szélhámosság vagy zseniális ötlet

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelőjében egy klímavédelmi akciótervet hirdetett, amelynek részeként a kormány betiltja az egyszer használatos műanyagokat,elkezdődik az illegális szemétlerakók felszámolása,visszaválthatóvá teszi a műanyag- és fémdobozokat,megvédi a folyókat,minden újszülött után 10 fát…

A Waze zseniális reklámjában egy szebb napokat látott hirdetési felület küszködik a munkanélküliséggel

Player
-
  Ma 08:26 Színes

A Waze elmés reklámmal csinált hírverést hirdetési funkciójának, ami elveszi a munkáját annak az izének, amibe levegőt fújnak, és olyan, mintha táncolna. Meg is ragadnánk az alkalmat, hogy segítséget kérjünk tőled, mert szégyen, nem szégyen, számunkra nem igazán világos, mi az angolul air dancernek, azaz légtáncosnak hívott reklámeszköz…

Komoly büntetésre számíthat, aki időben nem adja vissza kapcsolattartáson nála lévő gyerekét – A kalocsai járásból évi…

Kalohírek
-
  Ma 08:26 Megyei

Pozitív változás, hogy az új jogszabály szerint a kérdéses kapcsolattartásnál a bíróság meg fogja kérdezni, figyelembe fogja venni a 14. életévét betöltött gyerek akaratát.

Vádat emeltek a három pocsaji férfi ellen, akik úgy megvertek egy 94 éves nénit, hogy belehalt

Dehir
-
  Ma 08:24 Baleset-bűnügy

Pocsaj - A három pocsaji férfi betört az idős nő házába, és miközben bántalmazták, az értékeit követelték. Minősített emberölés bűntette és más bűncselekmény miatt emeltek vádat ellenük.

Körzetis teremtorna: az játszhat, aki le van igazolva

Székelyhon
-
  Ma 08:12 Sport

Malomfalva sikerével ért véget az elmúlt hétvégén az Udvarhelyszéki labdarúgó-bajnokságokban szereplő csapatok számára megrendezett teremtorna a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban. Somolyák István főszervezővel beszélgettünk.

Nem világos, hogy Orbán új ötlete szélhámosság vagy zseniális húzás

Korábban is rendelkezésre áltak környezetvédelemre fordítható pénzek a kormány számára, viszont a mai napig nem tudjuk, hogy azok mire mentek.

Tisztességes állást ígértek, de prostituáltként futtaták a lányokat, akiket meg is vertek panasz esetén

Svájcban és Németországban futtatott prostituáltakat egy magyar bűnszervezet. A banda három tagját hétfőn Nagykanizsán elfogták - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon szerda reggel.

Aki kiáll elvei mellett a végsőkig…

OLKT
-
  Ma 07:59 Vélemény

Akkor ismertetik meg az ember, ha hatalmat kap… Így, hogy bár Önök rendszerváltó liberálisnak hazudták magukat, valójában csak diplomás kommunisták voltak, akik a hatalom átmentésében segítettek az elvtársaknak. Forrás: Summer János