Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lángolt egy autó Gyomaendrődön

A tűz egy melléképületet is veszélyeztetett. Kigyulladt egy személygépkocsi Gyomaendrődön, az Ady Endre utcában. Teljes terjedelmében égett a jármű, és a tűz egy melléképületet is veszélyeztetett. A helyi önkormányzati tűzoltók eloltották a lángokat.

Árokba borult egy autó Gyula közelében

Egy embert a tűzoltók szabadítottak ki a járműből.

Lángolt egy autó Gyomaendrődön

A tűz egy melléképületet is veszélyeztetett. Kigyulladt egy személygépkocsi Gyomaendrődön, az Ady Endre utcában. Teljes terjedelmében égett a jármű, és a tűz egy melléképületet is veszélyeztetett. A helyi önkormányzati tűzoltók eloltották a lángokat.

Legfrissebb – Árokba borult egy gépkocsi Gyula közelében

Árokba borult egy személygépkocsi Gyula közelében, a Sarkadi úton. Egy ember beszorult a járműbe. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd felhozták az árokból és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző gyulai hivatásos tűzoltók. Az egységek áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták – tájékoztatott a BM Országos…

Befejeződött a szemle és a műszaki mentés az 56-os főúton

Police
-
  Tegnap 23:59 Baleset-bűnügy

Befejeződött a szemle és a műszaki mentés az 56-os főútonTolna Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 08. 17., szo - 23:59 Ismét zavartalanul halad a forgalom.

Árokba borult egy gépkocsi Gyula közelében

Egy embert a tűzoltók szabadítottak ki a járműből. Árokba borult egy személygépkocsi Gyula közelében, a Sarkadi úton. Egy ember beszorult a járműbe. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd felhozták az árokból és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző gyulai hivatásos tűzoltók. Az egységek áramtalanították a járművet.

Hosszú arannyal, Jakabos két, Szabó egy ezüsttel zárt Szingapúrban

Hosszú Katinka aranyéremmel fejezte be szereplését az úszók világkupa-sorozatának szingapúri állomásán, emellett a szombati zárónapon Jakabos Zsuzsanna két, Szabó Szebasztián pedig egy ezüstöt szerzett. Hosszú – a viadal eredményközlője szerint – ezúttal 200 méter vegyesen bizonyult legyőzhetetlennek (2:08.63 p), miután a…

Halálra gázoltak egy biciklist

Origo
-
  Tegnap 23:33 Baleset-bűnügy

A férfi épp az udvarról hajtott ki, amikor egy arra haladó autó elgázolta.

Hegymászás: egy szakadékban holtan találták Török Zsoltot

Holtan találták szombaton a Fogarasi-havasok egyik szakadékában Török Zsolt aradi hegymászót – közölte a Digi24 hírtelevízió.

A leendő M9-es autópályáról egyeztetettek

2019.08.18 A Magyarországot nyugati-keleti irányban átszelő, leendő M9-es autópályáról egyeztetett Szita Károly, Kaposvár kormánypárti polgármestere és Vári Attila, Pécs kormánypárti polgármester-jelöltje – hangzott el szombaton az M1 aktuális csatornán. Szita Károly és Vári Attila egyetértettek abban, hogy az útnak gazdaságélénkítő hatása…

Videó: ilyen egy mentőautóval átszáguldani a zsúfolt várost!

Ittlakunk
-
  Tegnap 22:50 Budapest 01. ker

Élő videóban mutatta meg egy mentős, hogyan száguldja át a zsúfolt, széttúrt várost.Marci egy vérszállítás útját vette videóra a Frankel Leó útról a Karolina úti vérellátóhoz, így most te is megnézheted, milyen egy mentőautóban ülni:

Vadat gázolt el egy autó a 84-es főúton

Zsédeny közelében forgalomkorlátozásra kell számítani. Vaddal ütközött és szalagkorlátnak csúszott egy személyautó a 84-es főúton, Zsédeny közelében. A répcelaki önkormányzati és önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták a forgalom elől.

Újra együtt táncol Debrecen augusztus 21-én

Debreceni Nap
-
  Tegnap 22:17 Megyei

A tavalyi év sikereit látva, augusztus 21-én a karneváli felvonulás ráadásaként újra együtt táncol a város. A karnevál hazai és nemzetközi táncosai haladnak végig a belvároson, hogy együtt ünnepeljék a Debreceni Virágkarnevált. Az esemény újdonság és egyben hagyomány is hiszen az elmúlt 50 évben nagy tömegeket vonzott a belvárosi fényekben…

Egy véletlennek köszönhetjük a világ első számú közellenségét

Origo
-
  Tegnap 22:02 Gazdaság

Az egyszer használatos műanyag bevásárlótáskák rövid krónikája, a tündökléstől a bukásig.

Egyhetes almadiéta, hogy visszakapd a legjobb formádat

Bien
-
  Tegnap 22:02 Életmód

Minden embernek kell egy nagyon erős indító löket az életmódváltáshoz: ez lehet egy új szerelem felbukkanása, egy életszakasz vége, egy új...