Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mostantól egy ideig ingyenes lesz a parkolás az országban

Player
-
  Ma 16:34 Autó-motor

Korábban többször is felvetődött már, hogy a veszélyhelyzet idejére legyen ingyenes a közterületi parkolás. Az ötletnek voltak támogatói és ellenzői is, most azonban biztossá vált, hogy április 6-tól egy ideig nem kell fizetni a parkolásért.

Már elkezdték kiszállítani az ingyenes védőmaszkokat minden egri háztartásba

Egri Ügyek
-
  Ma 16:08 Megyei

Több részletben érkeznek az egri önkormányzat által megrendelt maszkok. Ami már itt van, annak elkezdték a házhoz szállítását.

12 képregényt tesz ingyenessé a Marvel, hogy ezzel segítsen az otthon maradóknak

GameStar
-
  Ma 15:41 Könyv

A kiadó olyan ikonikus füzeteit húzhatjátok most be ingyen, mint a Civil War, az Avengers képregények több példánya, vagy a 2016-os Black Panther.

Hétfőtől ingyenesen lehet parkolni egész Magyarországon – részletek

Orbán Viktor bejelentette, hogy hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon.

Kollár szerint változtatni kellene a nyugdíjasok számára kijelölt vásárlási időn

Parameter
-
  Ma 15:31 Határtalan

Peter Pellegrini (Smer-SD) exkormányfő szerint azonban elég lenne, ha megpróbálnának az emberek lelkére hatni és meggyőznék őket, hogy ne menjenek sehova. Pellegrini szerint nem indokolt a szigorú intézkedések bevezetése húsvétra. „A döntéseket a szakértők javaslata szerint kell meghozni” – jegyezte meg Kollár arra utalva, hogy nekik…

Akciófigyelő: Ingyen behúzható a Regions Of Ruin

Leet
-
  Ma 15:30 Gaming

Az Epic Games után a Steam platformján is egyre gyakrabban érkeznek az ajándékok. Ezúttal 4 400 Ft-ot spórolhattok meg, ugyanis ingyen vihető a Regions Of Ruin a Steamen! Aki nem ismerné: egy igazi egyedi 2D-s RPG-ről van szó, ahol egy nyílt világ áll a rendelkezésünkre és csak rajtunk áll, hogy mi történik a királyságban. Szövetségeseket

Már a csekkért se kell a postára menni: videón a most nélkülözhetetlen app használata

A koronavírus-járvány miatt igyekszünk minimálisra szorítani a társas érintkezéseket. Postára azonban továbbra is sokan járunk, a csekkek miatt. Viszont már erre sincs szükség.

Támadják az ingyenes parkolást Budapest ellenzéki polgármesterei

Mandiner
-
  Ma 15:26 Belföld

Az ellenzék máris reagált az ingyenes parkolásra: nem tetszik nekik.

Ingyen gumiabroncscsere az egészségügyben dolgozóknak

Székelyhon
-
  Ma 15:18 Határtalan

Tizenkilenc megyéből több tucat gépkocsiszerelő-műhely csatlakozott a háromszéki kezdeményezéshez: ingyen gumiabroncscserét ajánlanak az egészségügyben dolgozóknak.

Koronavírus: ez változik itthon a parkolásban

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy hétfőtől az egész országban díjmentesen lehet parkolni közterületeken. A kormányfő szerint így többen használhatják a saját autójukat, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy az emberek közötti biztonságos...

Húsvét: így lesz változatos a kalács

Édes és sós változatokat, hagyományos és különleges recepteket is gyűjtöttünk!

Hétfőtől ingyenesen parkolhattok az egész országban

"A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik legfontosabb eszköze az emberek közötti biztonságos távolság fenntartása. Mivel zsúfolt tömegközlekedési járatokon ez nem vagy csak korlátozottan lehetséges, fontos, hogy aki tudja, használhassa a saját autóját" - fogalmazott a kormányfő. Emiatt indokolt a közterületi parkolási díjak megszüntetése - tet

A Macskákat és más Webber-musicaleket is ingyen elérhetővé tettek

Roadster
-
  Ma 15:00 Kultúra

Felkészül Evita, Jézus Krisztus szupersztár és Az operaház fantomja.

Az OTP Bank tovább ösztönzi a digitális szolgáltatások használatát

Az OTP Bank folyamatosan figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását és mindent megtesz a kockázatok csökkentése, a járvány tovább terjedésének megfékezése érdekében. Felelős szolgáltatóként kedvezményekkel és fejlesztésekkel is segíti, hogy az ügyfelek otthonról még könnyebben tudják intézni mindennapi pénzügyeiket.