Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Minimálbér-vita – Az erőltetett bérnöveléssel csak leplezik mulasztásaikat a kormányzatok

A minimálbér az elmúlt hét évben 70 százalékkal emelkedett, miközben a nemzetgazdasági átlagbér csak ennek felével. Nem véletlenül került ismét a szakértők figyelmének középpontjába a minimálbér és általában a bérpolitika.   Jövőre 623 euróra emelkedi a bruttó legkisebb törvényes fizetés. Az elmúlt néhány minimálbéremelés közös…

F1: Grosjeant nem engedik ki a kórházból

Romain Grosjean a szezonzárón már vezetni akar Abu-Dzabiban, de addig egy újabb éjszakát még a kórházban kell töltenie.

Nem csak nyáron lehet kutyád allergiás! A hideg évszakokban is gyakori jelenség

Az allergia nem csak a tavasztól őszig tartó időszakban fordulhat elő a kutyáknál. Egyesek akár egész évben is allergiásak lehetnek. A fűtésszezon pedig csak ront a helyzeten.

F1: Grosejan újabb estét tölt kórházban, de Abu-Dzabiban versenyezne

A múlt hétvégi Formula–1-es Bahreini Nagydíj első körében horrorisztikus balesetet szenvedő Romain Grosjean újabb éjszakát tölt el a kórházban, de a csapatfőnök, Günther Steiner elmondása szerint bízik benne, hogy az idényzáró Abu-dzabi Nagydíjon újra autóba ülhet.

7 karakter, aki csak a színészek miatt vált fontossá egy sorozatban

Ezek a színészek annyira zseniálisan alakították az eredetileg aprónak szánt szerepüket, hogy végül megkerülhetetlen részeivé váltak a sorozatnak.

Idén is lesz advent Óbudán, csak kicsit másképp

Idén nem lesz vásár a Fő téren, de az advent azért nem marad el. “Sajátságosan nehéz évünk van, a járvány megváltoztatta a hétköznapjainkat és az ünnepeinket is. A bizonytalanság, a kiszámíthatatlanság rányomják bélyegüket a közérzetünkre. Ne engedjük, hogy életünk biztos kapaszkodói eltűnjenek! Advent a gyönyörű várakozás ideje, az…

Nem csak vakcina kell a covid ellen

Nagyon jó, hogy védőoltást, oltásokat sikerült ilyen gyorsan kifejleszteni a koronavírus ellen, de ez önmagában nem elég. Célszerű bevetni a vírusterápia módszerét is.

MCS LoL – A nyolcadik forduló után csak még kiélezettebbé vált a versenyfutás

Teol
-
 Ma 12:25Gaming

Egyetlen régióban dőlt el a továbbjutás, a maradék háromban lehetetlen megjósolni, hogy mi lesz a végeredmény.

Az ellenzéki polgármester olyat lépet, ami Fideszéknek még csak eszébe sem jut

Az ellenzéki polgármester olyan lépet, ami Fideszéknek még csak eszébe sem jut, gondolt a megbetegedő dolgozókra. Százszázalékos táppénzt biztosítanak koronavírusos önkormányzati dolgozóknak a XVIII. kerületben A DK-s Szaniszló Sándor vezette kerület intézkedése vonatkozik a Polgármesteri Hivatalban, illetve a szociális ágazatban, az…

Mesterlövészeket megszégyenítően lő, a büntetőkört pedig csak hírből ismeri - Sturla Holm Laegreid útja a vk-futamgyő…

Eurosport
-
 Ma 12:06Sport

A mononukleózisból felépülő fiatal norvég biatlonosnak mindössze öt futamra volt szüksége az első győzelemhez.

Nem csak a városban lopják a katalizátort

Mint arról a Hírlap is beszámolt, a rendőrség fülön csípte azt a társaságot, amelynek tagjai arra szakosodtak, hogy gépjárművek katalizátorait lopják le a kocsikról, kihasználva az éjszakai csendet.

Cikkajánló: Csak az erős családi gazdaságok tudják garantálni Afrika fejlődését

Elizabeth Sibale, a Palladium globális tanácsadó cég egyik vezetője szerint sokan összemossák a multinacionális vállalatok által alkalmazott afrikai gyermekmunkások, illetve a családi gazdaságokban szerepet vállaló fiatalok helyzetét. Előbbi azonban a kizsákmányolás, míg utóbbi a fejlődés szinonimája.

Az egriek akarnának kutyát csak azért, hogy kijátsszák a kijárási tilalmat?

Egyes hazai menhelyeken azt tapasztalták, hogy sokaknak most csak azért kellene az állat, mert akkor este 8 után is az utcára mehetnének. De mi a helyzet városunkban?

Őrülten nagyot énekelt Tóth Andi, csak egy okostelefon kellett hozzá

Liner
-
 Ma 11:44Divat

Eddig is tudtuk, hogy kivételes hangi adottságokkal rendelkezik a magyar énekesnő, de most teljesen egyszerű körülmények között pirított oda.