Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 485 hír

Újabb világbajnok úszó jelentette be visszavonulását az olimpia előtt

Hiába úszott remek eredményt egy hónapja, amivel valószínűleg Tokióba is utazhatna, 28 évesen, a járványhelyzet által okozott depressziójának is köszönhetően úgy döntött, nem folytatja.

Újabb világbajnok úszó jelentette be visszavonulását az olimpia előtt

Hiába úszott remek eredményt egy hónapja, amivel valószínűleg Tokióba is utazhatna, 28 évesen, a járványhelyzet által okozott depressziójának is köszönhetően úgy döntött, nem folytatja.

Nincs előttük akadály: bravúros győzelmet arattak a Ferencváros női kézisei a Metz ellen

Komoly bravúrt ért el hazai pályán a Ferencváros női kézilabdacsapata: 32-30-ra legyőzte a francia Metz együttesét a Bajnokok Ligája harmadik fordulójából elhalasztott, szerdán pótolt találkozón.

Testével mentette meg hatéves lányát a szörnyethalt anya, aki gyerekét ölelve ugrott ki az égő pokolból

BorsOnline
-
 Tegnap 21:00Életmód

Saját testével óvta meg a becsapódásról a hatéves lányát az édesanya, aki belehalt, hogy kiugrott a hatalmas lángokkal égő lakásukból.

Weisz Fanni kibékült édesanyjával, együtt jelentek meg a kamerák előtt

Weisz Fanni és édesanyja 2015 karácsonyán voltak együtt utoljára.  Most már teljes az összhang, amely a műsorban is látszott, ám van még mit bepótolniuk. Nagyon rossz érzés volt. Nem foglalkoztam a családommal, semmivel nem foglalkoztam, hanem olyan volt, mintha kiürült volna a fejem. Két évvel ezelőtt jöttem rá, hogy ez mennyire fontos,…

Biden beiktatása előtt egy órával még aláírtak egy többmilliárd dolláros fegyverüzletet

Szombat.org
-
 Tegnap 20:35Külföld

 Az Egyesült Arab Emírségek állítólag 50 F-35-ös vadászgép és 18 fejlett Reaper drón vásárlásáról szóló megállapodást írt alá az Egyesült Államokkal Donald Trump Fehér Házban töltött hivatali idejének utolsó órájában, közölte a Reuters hírügynökség, forrásokra …

Bejelentés a magyar kultúra napja előtt egy nappal: megszüntetnék az Agorát

Vaol
-
 Tegnap 20:08Megyei

Van némi pikantériája annak, hogy a magyar kultúra napját megelőző nap tette közzé a baloldali városvezetés azt az előterjesztést, amiben az Agora Szombathelyi Kulturális Központ jogutód nélküli megszüntetésének terve szerepel.

Weisz Fanni most először szerepelt kamerák előtt az édesanyjával kibékülésük óta

Blikk
-
 Tegnap 20:04Bulvár

Kibékülésükről vallott Weisz Fanni és édesanyja.

Kegyelem reményében limuzin várta a börtön előtt a Netflix-sorozat sztárját, de végül hoppon maradt

A Tiger King nevű Netflix-sorozat sztárja, Joe Exotic éppen a 22 éves börtönbüntetését tölti, ám abban reménykedett, hogy ennek vége lehet, mert Donald Trump kegyelemben fogja részesíteni. A számításai nem jöttek be, ugyanis nem kapott elnöki kegyelmet.

Orbán Viktor a visegrádi országok kormányfőivel egyeztetett az EU-csúcs előtt

Orbán Viktor Facebook oldalán jelezte csütörtökön, hogy a V4 országokkal tárgyalt az esti, virtuális uniós csúcstalálkozó előtt

Orbán Viktor a visegrádi országok kormányfőivel egyeztetett az EU-csúcs előtt

A virtuális, csütörtök esti csúcsértekezlet témája az Európai Unió vakcinabeszerzése.

Az uniós csúcs előtt még egyeztet Orbán Viktor

A miniszterelnök Facebook-oldalán azt írja, a csúcstalálkozó előtt a visegrádi négyekkel egyeztet.

Szombathely felszabadul: már Zanat előtt új nyomvonalat kap a M86-os autóút Körmend felé

Ugytudjuk
-
 Tegnap 18:08Megyei

Nemény András polgármester meghozta az úgynevezett támogató testületi határozatot, már készül az engedélyezési tervdokumentáció is.

A román adósságráta csak fele akkorát ugrott a koronavírus-válság hatására, mint a magyar

Tavaly november végén a GDP 44,4 százalékára nőtt a román államadósság a 2019 végén jegyzett 35,3 százalékról - közölte csütörtökön a román pénzügyminisztérium. Ma egyébként Gulyás Gergely magyar tárcavezető is éppen beszélt az adósságrátáról: elmondása szerint idehaza tavaly év végén 80% feletti lehetett a ráta, ami 18%-pont körüli,…