Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Pikáns titokra derült fény: vetkőzne kamera előtt a magyar színésznő

Ripost
-
  Ma 07:10 Bulvár

Balázsovits Edit nem szívesen mutatja meg idomait. Csak egy esetben.

Az amerikai kormányzat új szankciókat vezet be Kuba ellen

Dehir
-
  Ma 07:06 KülföldKubaUSA

Washington - A megszorítások indokaként az emberi jogi helyzetet és a venezuelai kormány támogatását említették.

Pár száz forintból is összejöhet a luxusnyaralás: ezzel a módszerrel sikerül!

Pénzcentrum
-
  Ma 07:01 Belföld

Bár messze még a 2020-as nyár, érdemes már most nekiállni mgtervezni a nyaralást, és elkezdeni összegyűjteni a rávalót. A Pénzcentrum kiszámolta neked, mennyit kell félretenned naponta, sőt, spórolási tippeket is adunk! Egyre...

Magyar festőóriások alkotásaiból nyílt tárlat Nagykanizsán

Zaol
-
  Ma 07:00 Kultúra

Magyar festőóriások, köztük Egri József, Frank Frigyes, Czóbel Béla alkotása is látható azon a kiállításon, amely pénteken nyílt a Magyar Plakát Házban, a magyar festészet napja alkalmából.

Indulnak-e kormánytagok egyéniben a 2022-es parlamenti választásokon?

Ellenzéki győzelem született a mostani önkormányzati választásokon két olyan kerületben is, amelyikben kormánytagok szereztek parlamenti mandátumot tavaly, vagyis megfontolandó, jogy a pártvezetés elindítsa-e újra egyéni jelöltként a minisztereket.

Orbántól Kérdezem = Hová Tűnt A Magyar Polgárok Magánnyugdíj-Pénztárakból Államosított 3.000 Milliárd Forintja ❓❗…

OLKT
-
  Ma 06:56 Vélemény

Egyszer talán megtudjuk ezt is. De előtte el kell takarítani ezt a feudalista szennyet amit Orbán és maffiaköre hozott hazánkra.

Orbán Átnevezte Hazánkat Magyarisztánnak

OLKT
-
  Ma 06:50 Vélemény

Ezzel a magyar nemzet évezredes történelmét, valamint az 1848-49-es honvédek, és az 1956-os forradalmárok hősi emlékét gyalázta meg Orbánnak Üzenem: Eb Ura Fakó! Magyarország Az Magyarország Javaslom, hogy aki magát kipcsaknak tekinti, az adakozzon a 127 milliárdos hitelkeretbe, amit Orbán ajánlott fel a türk testvéreiknek. Ugyanis a…

Pénzügyminiszter: lemaradtak a magyar vállalkozások a digitalizáció területén

Mínuszos
-
  Ma 06:33 Gazdaság

Az innovációhoz nélkülözhetetlen a digitális környezet erősítése – fogalmazott a pénzügyminiszteregy konferencián. Varga Mihály elmondta: a vállalkozások digitális lemaradását javító kormányzati intézkedések megkezdődtek. Az a kormány célja, hogy olyan fejlesztések induljanak el gyártósorok automatizálásával, robotok alkalmazásával…

Így tedd zöldebbé a háztartásod! – 8 hazai dizájnertermék, amivel jobban óvod a Földet

Ha szeretnél valamit tenni a bolygónk megóvásáért, ha te is szívesen használnál az egyszer használatos és eldobható háztartási eszközök helyett környezettudatos alternatívákat, most olyan hazai dizájnertermékeket mutatunk, amelyekkel mindezt könnyedén megteheted.

Egy magyar nő Európa egyik legkeresettebb bűnözője

Kábítószer-kereskedelem és gyermekbántalmazás miatt körözik Dudás Ildikót, aki megszökött a fegyházbüntetése elől. Egy magyar nő Európa egyik legkeresettebb bűnözője, derül ki az Europol új kampányából, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy a nők is képesek súlyos bűncselekményeket elkövetni, akárcsak a férfiak. Erre példa az a 22 nő, akik…

Szombati foci: Fradi-Újpest, magyarok a pályán

NB1
-
  Ma 05:51 Foci

Topcsapatok meccselnek világszerte.

A svéd kormány dokumentumokért fordul Moszkvához a Wallenberg-ügyben

ma.hu
-
  Ma 05:30 Kultúra

Cenzúrázatlan formában szeretnének hozzáférni azokhoz a dokumentumokhoz, amelyekből kiderülhetne, hol és mikor halt meg a Szovjetunióban a svéd diplomata.

"A magyar nemzetpolitika sikeres éveket tudhat maga mögött"

Sok sikert és eredményt ért el a magyar nemzetpolitika a határon túli nemzetrészekkel együttműködve az elmúlt években - jelentette ki Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára a felvidéki Nagymegyeren, ahol előadást tartott a Pro Civis társulás által idén már kilencedik éve megrendezett Önkormányzati Szabadegyetemen.

Magyar technológiáknak köszönhetően százezrek jutnak tiszta ivóvízhez Afrikában

ma.hu
-
  Ma 04:34 Tudomány

Ghánában, a 2,5 millió lakosú Kumasi városában 2019 tavaszán megkezdődött az első magyar szennyvíztisztító-telep építése.

Lekapcsolták Magyarországon az ultimate román horrortrélert

Player
-
  Ma 04:33 Színes

A police.hu számolt be az akcióról: a Tolna megyében menetelő román teherautó súlya meghaladta a megengedett össztömeget, így az M6-os paksi lehajtónál kivonták a forgalomból. De hogy miért is nőtt ilyen szép nagyra a gépjószág? Mutatjuk.