Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Meg kellett tisztelnem azzal Adu Lacit, hogy komolyan veszem a döntőt” – Megszólalt a győzelme után az exatlonos B…

Blikk
-
  Ma 04:00 Bulvár

Máris visszavárják régi munkahelyén az Exatlon Hungary férfi győztesét. A pékként dolgozó Böjte Dave (27) azonban egyelőre pihenni szeretne, és feldolgozni ezt a hihetetlen, öt hónapig tartó kalandot.

Dana White: Jones keresett már annyit, hogy nyugodtan visszavonulhasson

TotalDamage
-
  Ma 03:40 Boksz

Jon Jones tegnap bejelentette a Twitterén, hogy leadja félnehézsúlyú övét, amiért a UFC nem fizeti meg…...

Döntött a polgármester a szentendrei vaddisznótámadás után: ezt üzente helyieknek és az állatvédőknek

Blikk
-
  Ma 03:40 Belföld

Szépen gyógyulnak a barátságos rottweiler, Brúnó (2) sebei azután, hogy kedden megküzdött a gazdájára támadó vaddisznóval, majd elkergette azt. Gazdája, Kardos Adrienn (38) állítja: ha Brúnó nincs velük, akkor ő és férje, János húzza a rövidebbet.

Romániában a lakosság nem fogadta jól, hogy személyes adatokat kérnek el a vendéglátóhelyeken

Romániában hétfőn megnyitottak a szabadtéri vendéglátóhelyek, de sokan adatvédelmi szempontból aggályosnak tartják és engedetlenséggel tiltakoznak az ellen, hogy a vendégek elérhetőségének naplózására kötelezték a kerthelyiségek üzemeltetőit.

Hiszem, hogy szíve van e földnek… (2.)

A Felföld hegyektől védettebb ódon városait, Besztercebányát, Lőcsét, Körmöcbányát, Bártfát, Korponát, Késmárkot, illetve épen maradt várait, Bajmóc, Árva és Krasznahorka „büszke várát” látogatva érzékelhetjük, milyen is lehetett a török hadak által föl nem dúlt középkori településeink képe, elődeink élete e tájon. „Bizony fiam, minden mulandó…

Állami autóvásárlási kedvezmények bevezetését tervezik Németországban

Közpénzből finanszírozott autóvásárlási kedvezmények bevezetését tervezi a német kormány a koronavírus-világjárványt megszenvedő autóipar támogatására. A Der Spiegel című hírmagazin szerint az év végéig 5 milliárd eurót fordíthatnak erre a célra. A szövetségi kormány formálódó gazdaságösztönző csomagjának részeként tervezett…

Vérmérséklet szerint – BMW 320d xDrive Touring teszt

A 3-as Touring kínálatában már csak a 150 lovas 18d és a 190 lovas 20d létezik kézi váltós kivitelben.

A közösségi médiából értesült a Corvette-tulaj, hogy a kereskedés összetörte az autóját

Remélhetőleg a kereskedésben jobban értenek a karosszériajavításhoz, mint az emelő használatához...

Tudta, hogy a NAV figyelmezteti, ha illegálisan foglalkoztatják?

Lokál
-
  Ma 00:01 Életmód

Gyakran előfordul, hogy a munkavállaló abban a hiszemben van, hogy legálisan foglalkoztatják, a munkaadó azonban vagy egyáltalán nem, vagy pedig szabálytalanul jelenti be őt. Idén év elejétől azonban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) levélben értesítheti a dolgozót, ha nem a törvények szerint foglalkoztatják.

Spike Lee addig nem megy moziba, amíg nem lesz ellenszere a koronavírusnak

IGN
-
  Tegnap 23:30 Film

Még nem szeretne meghalni A Netflixen hamarosan egy vietnámi háborús drámával jelentkező rendező emellett a Broadway-darabokat és a New York Yankees meccseit is hanyagolja még egy ideig.

A család kérésére végzett újabb boncolás szerint George Floyd a durva rendőri intézkedés miatt halt meg

A halál körülbelül az ötödik percben állt be – olvasható az új halottkémi jelentésben.

Hogyan uralkodhatunk negatív érzéseink felett?

mindset
-
  Tegnap 23:18 Életmód

Mindannyian tapasztalhatjuk, hogy az embert próbáló helyzetekben igencsak nehéz összeszedetten viselkedni. Ahhoz, hogy mégis higgadtan fogadjuk és helyén kezeljük a negatív érzéseinket – legyen az düh, harag, frusztráció, szomorúság vagy bármilyen más érzés –, erős önuralom szükségeltetik. Viselkedésünk tudatos irányításának…

Úgy Nősülj, Hogy Térdig Járj A Perzsában Beszélgetés Bereményi Gézával

Revizor
-
  Tegnap 22:51 Könyv

Nevek. A születéskor kapotthoz alig volt köze. A nevelőapától örököltet levetette. A nagyapait korábban modorosnak tartotta, ám mára bereményiséggel töltötte meg. Bár novelláiból meg az Eldorádóból ismerjük a helyszíneket és a történeteket, a Magyar Copperfield egészen más. Marton Éva Interjúja.

Trump: "ezek a fosztogatók azt hiszik, hogy szabadon megússzák"

Határozott fellépésre ösztökélte az erőszak ellen Donald Trump amerikai elnök a kormányzókat hétfőn délelőtt tartott telekonferenciáján. Fotó: Youtube Az elnök kifejtette: "szörnyű", amit New York városában látott és fontosnak mondta, hogy a kormányzók rendfenntartó erőkkel "uralják" a helyzetet. A kormányzók többségét…