Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 372 hír

Tisztázta a Magyar Turisztikai Ügynökség az újranyitással kapcsolatos kérdéseket – Ezt mondták!

Blikk
-
 Ma 21:15Belföld

A szakértő szerint már nyártól megindulhat a külföldi turizmus fellendülése Magyarországon.

Figyelem! Ezt a terméket hívja vissza a Bonduelle, üvegdarabokat tartalmazhat

A Bonduelle elővigyázatosságból visszahívja az általa készített üveges, 580 milliliteres kiszerelésben árusított céklát a forgalomból – olvasható a terméket forgalmazó Spar honlapján.

Ezt érdemes tudnod a Bubor-ról

Filter
-
 Ma 20:20Színes

Nagyon sokan bár már hallottak róla, nem igazán tudják, hogy mi is az a BUBOR. Pedig egy olyan betűszóról van szó, ami sokaknál a pénzintézetükkel kötött szerződésükben is megjelenik. De mi rejtőzik a betűszó mögött? Mit is takar a BUBOR, és miért olyan fontos ez számunkra? Ebből a cikkből mindez kiderül.

Eddigi legjobbját hozta a ZTE NKK

A 8. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolt a ZTE NKK a Vasas Akadémia ellen a női kosárlabda élvonalban. A hazaiak jól hajráztak, visszajöttek a meccsbe, de már nem tudták utolérni a fővárosiakat.

Bővülő gazdaság és harmatgyenge forint: ezt jósolja az elemző 2021-re

Sok a bizonytalanság a világgazdaság, így Magyarország gazdaságának kilátásait tekintve is 2021-ben az Equilor Befektetési Zrt. legfrissebb elemzése szerint. A legnagyobb kockázatot a koronavírus elleni vakcina rendelkezésre állása, illetve

Velencét is nehéz helyzetbe hozta a vámpírkormány

Összességében a közvetlen elvonások, valamint a korlátozó intézkedések együttes hatásainak eredményeként 170.824.274,- forinttal kevesebből volt kényszerű működni Velence.

Már több mint négymillióan nézték meg ezt a hajrát

Az internet sztárja lett a 18 éves Ziyah Holman, a Michigan Egyetem 4x400 méteres váltójának befutóembere.

Ezt mondta támadójának a HÉV-en összevert nő

Tízfős nyomozócsoport alakult a támadó elfogására.

Az Ares Design készítette ezt a szexi, kabrió kétajtós Tesla-t

A nyitott kétajtós Tesla Model S valóban létezik, az ARES Design készítette ezt az eszméletlen megjelenésű Tesla-t.  Egy magánszemély bízta meg a tető és a hátsó ajtók eltávolításával a Modena-i céget. Az ARES műhelye nemcsak levágta az autó tetejét, hanem hozzá is tett egy kis pluszt. A tető most már puha szövetből van és

Ezt a snacket ne fogyasszák el, szennyezettség miatt visszahívta a gyártója

A Finnországban gyártott termékhez használt szezámmag etilén-oxiddal mérgezett.

Hamvasztás helyett elföldelték a midiai kikötőben megfulladt juhok ezreit – az anthrax kedveli ezt

Ha azt hitte, nem lehet tovább fokozni ezt a sztorit, tévedett. Még 2019 novemberének végén történt, hogy a Queen Hind nevű teherszállító hajó, a fedélzetén több mint 14 ezer – akkor még – élő birkával a román tengerparton, a midiai kikötőben felborult alig 500 méter megtétele után. Az állatok java része megfulladt, alig pár százat … Tovább…

Nemrég még Gulyás és Guller is nyári nyitásról beszéltek, most már rémhírnek nevezik ezt

Visszavonta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége azt a tájékoztatást, ami pünkösdi nyitást prognosztizált a turizmusban, mert azt a kormány rémhírnek titulálta. Előtte viszont a Magyar Turisztikai Ügynökség vezetője és a Miniszterelnökséget vezető miniszter is az ágazat nyári újraindulásáról beszélt.

Az életéért küzd az édesanya: kómában hozta világra gyermekét

Ripost
-
 Ma 16:40Külföld

Koronavírussal került kórházba a fiatal állapotos nő. Olyan rohamosan romlott az állapota, hogy kómába helyezték.