Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A kettős nemzetiség kérdése megosztja a pártokat. Az MKP ezt nem akarja észrevenni

Ahogy közeledik a döntés a népszámlálás nemzetiségekre vonatkozó kérdésének eldöntése körül, úgy válik nyilvánvalóvá, hogy ki milyen álláspontot képvisel a témában. Legalábbis az MKP, az Összefogás, és a Bugár-Solymos fémjelezte Most-Híd nevű szlovák-magyar vegyespárt részéről.   A mai nap folyamán az MKP elnöke, Forró Krisztián…

Egy ideig nincs hús: Ezt eszi lányával Erdélyi Mónika

Ripost
-
 Ma 11:45Bulvár

Erdélyi Mónika mindent lányával együtt csinál, szinte elválaszthatatlanok.

Hasra ütésre épül a 15 milliárdos sportcsarnok Nagykanizsán

Még nem tudni, miből fogják fenntartani, és azt sem, hogy ki fogja használni.

Ezt az 5 ételt kerüld el, ha baj van a pajzsmirigyeddel!

Blikk
-
 Ma 11:31Egészség

A pajzsmirigy a hormonális rendszer központja, betegsége pedig komoly egészségügyi problémákhoz vezethet, ezért nagyon fontos, hogy megfelelően gondját viseljük. Ha szeretnéd megőrizni az egészségét, vagy már gondjaid vannak vele, ezt az 5 ételt semmiképpen ne fogyaszd!

Ész Ventura: Így kellett volna asszociálni

Qubit
-
 Ma 11:26Tudomány

Neked mi jutott az eszedbe az epidemológusról?

Bőrrák miatt kellett műteni az egykori VV sztárt

„A bőr nem felejt, vigyázni kell rá!” Az egykori VV sztár életét nagyban megváltoztatta a betegség. Már több alkalommal kellett műteni a bőrrák miatt és további operációk is várnak rá. Tavaly bőrrákot diagnosztizáltak Könyves Tamásnál, azaz Tommyboynál. A ValóVilág harmadik szériájának szereplője a betegségért elsősorban a túlzásba vitt napozást és

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint, január 25-31.: sorsfordító változások jönnek

Nehéz, sok változást hozó hét elébe nézünk, de az érzelmi életünkben, párkapcsolatunkban átélhetünk olyan élményeket, amelyek képesek ellensúlyozni a kihívásokat. A hét általános horoszkópja Ipacs Andreától.

14 hónap után is műteni kellett a brutálisan összevert Bernit

Immár 443 nap telt el azóta, hogy a volt párja brutálisan összeverte a többgyermekes anyát, Bernadettnek azonban még mindig nem értek véget a megpróbáltatásai. A napokban újabb fájdalmas műtétet kellett végrehajtani rajta.

Nem ezt érdemli az, aki egy egész életen át tisztességgel élt és dolgozott – brutálisan bántalmazta az idős asszonyt a s…

Olyan borzasztó kegyetlenségeket követett el a gondjára bízott idő asszony ellen egy fiatal ápolónő, hogy még az otthon vezetése is rosszul lett, miután visszanézték a felkavaró felvételeket.

Demjén Ferenc megtörte a csendet: ezt üzente a rajongóinak

Az idei Petőfi Zenei Díj egyik nyertese Demjén Ferenc lett, aki a legjobb akusztikus koncertért járó díjat vehette át. Ennek apropóján üzent a rajongóinak.

Ezt az applikációt választották az év legjobbjának

A segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal.

Inváziós kaktusztelepet kellett felszámolni a Pilis szikláin

Magro
-
 Ma 09:37Gazdaság

Valószínűleg már évek óta a Pilis szikláin voltak, amikor 2017-ben ismertté vált Duna-Ipoly Nemzeti Park számára az ott jelenlévő kaktuszok állománya. Aki ültette, nagyon szerette is őket, és értett is hozzájuk. A délre néző oldalon a már nem is olyan zord teleket gond nélkül átvészelve 13 kaktuszfaj egyedszáma jelentősen nőtt, és ami a…

Ha kíváncsi vagy, milyen egy íróasztalba épített PC, ezt nézd meg!

PCWorld
-
 Ma 09:28Infotech

Így lesz egy asztali gépből egyenesen asztalnyi gép.

Azt sem tudni, ki használja majd a 15 milliárdos sportcsarnokot Nagykanizsán

A városban jelenleg sincs profi elsőosztályú teremsport, ahogy azt sem tudni, mennyibe fog kerülni az aréna üzemeltetése az önkormányzatnak.

Itthon is rengeteg hotelfejlesztésről kellett lemondani a járvány miatt

A hazai szállodaipar nyár elejére várt újbóli felfutásának fontos feltétele, hogy mind a víruskezelés és a kapcsolódó oltási programok mind a légi- és szállodaipar újraindítása európai szinten is koordinált módon fussanak – mutat rá a BDO Magyarország Hotel és Ingatlan üzletága. A tanácsadó cég szerint fele annyi hotel épülhet, mint amennyit…