Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Eltűnés miatt keressük Lakatos Dorina Ramónát

Police
-
  Ma 17:08 Baleset-bűnügy

Eltűnés miatt keressük Lakatos Dorina Ramónát Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 01. 23., cs - 17:08 A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Karácsony: bíróságon támadják meg a BKV-reklámok miatti 115 milliós bírságot

A Közbeszerzési Döntőbizottság törvénysértést kiált, a főpolgármester szerint Tarlósék kivették volna a reklámhelyekről való döntést a városvezetés és a közgyűlés kezéből.

Újabb kínai városokban vezettek be közlekedési zárlatot a tüdőgyulladás-járvány miatt

A pekingi városvezetés lemondta a kínai holdújévre tervezett tömegrendezvényeket.

Kell nemzetközi vészhelyzetet kihirdetni a kínai koronavírus miatt?

Újra összeült az Egészségügyi Világszervezet 16 fős szakértői gárdája, hogy megvitassák: kell-e nemzetközi vészhelyzetet hirdetni az új kínai koronavírus miatt. Szerdán ugyanis nem jutottak döntésre. A kórokozó még decemberben ütötte fel a fejét Vuhanban, de már az ország más részein, és külföldön is megjelent.

Rejtélyes körülmények között zuhant le egy repülő Ausztráliában: több halottja is van a tragédiának

Noizz
-
  Ma 16:39 Baleset-bűnügy

Az Ausztráliában zajló tűzvész, árvíz és homokvihar közben egy újabb tragédia sújtotta a kontinenst, ami több halálos áldozatot is követelt.

Több kínai városokban vezettek be közlekedési zárlatot a tüdőgyulladás-járvány miatt

A CGTN kínai nemzetközi hírcsatorna internetes oldalán közzétett, a helyi hatóságok adatait összesítő tájékoztatás alapján helyi idő szerint csütörtök délután 6 óráig a fertőzöttek száma elérte a 620-at, míg a halálos áldozatok száma még szerdán, majdnem megduplázódva, 17-re növekedett. Az új fertőzések zömét a Vuhannak is helyet adó Hupej…

Panaszkodott a reptéri zaj miatt, a kormánysajtó térképen mutogatta a házát

Népszava
-
  Ma 16:23 Belföld

A civil szervezet vezetője lapunknak úgy látta, hogy a kormányzat döntései nem csökkentették a ferihegyi zajterhelést, mire a kormánysajtó a lakása építési engedélye körül kezdett kutakodni.

Bezár a Tiltott Város is – újabb kínai városokban vezettek be közlekedési zárlatot a koronavírus miatt

A Vuhannal szomszédos Huangkanggal és Ocsouval együtt így már több mint 18 millió embert érint a zárlat.

Koronavírus: újabb zárlatot vezettek be a halálos kór miatt

A tüdőgyulladást okozó új koronavírus terjedésének megfékezésére a járvány kiindulópontjának számító, közép-kínai Vuhan után a vele szomszédos Huangkangban és Ocsouban is közlekedési zárlatot vezettek be - derül ki a városok weboldalain csütörtökön megjelent közleményekből.

Hamarosan egészségügyi vészhelyzetet hirdethetnek ki? Már a Who is összeült az emberről emberre terjedő koronavíru…

Összeült az Egészségügyi Világszervezet (WHO) január 22-én az új kínai koronavírus terjedése miatt. Ha úgy találják a helyzetet, nemzetközi egészségügyi vészhelyzetet is hirdethetnek.

Részegen balhézott, másnap lemondott tettei miatt a szlovák környezetvédelmi miniszter

Lemondott a szlovák környezetvédelmi miniszter. Sólymos László egyben a miniszterelnök-helyettesi pozícióból is távozott, miután szerdán késő este botrányt okozott egy pozsonyi étteremben.