Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyömbéres-őszibarackos smoothie – ezzel még a legnagyobb kánikula is elviselhető

Dívány
-
  Ma 06:00 Életmód

Ha jégkockatartóban lefagyasztod, akár jégkásaként ihatjátok nyaranta ezt az egészséges italt, ami ha friss gyümölcsökkel készül, tökéletes fagyialternatíva lehet egy-egy meleg tavaszi és nyári napon.

Egyre agresszívebben tör az élre Európában a lengyel cég a videojáték iparban

Növekedés
-
  Ma 05:34 Gazdaság

Bár a videojáték-ipar két fellegvárának Japánt és az Amerikai Egyesült Államokat tartják, de Európának is van két kiemelkedő, máig független stúdiója: a francia Ubisoft és a lengyel CD Projekt.

Tovább enyhítik a korlátozásokat Európa-szerte

ATV
-
  Ma 05:10 Belföld

Többen összegyűlhetnek szabadtéren, megkezdődnek a futballmérkőzések, és dokumentáció nélkül lehet belföldön utazni. Ezekkel a lépésekkel enyhítik a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat több európai országban, miután folyamatosan csökken a fertőzések száma.

Ezért jó, ha napközben is alszik a kismama

Babaszoba
-
  Ma 05:09 Életmód

Van, akinek bűntudata van egy kis délutáni szieszta miatt: ne legyen, tudományos bizonyíték is van arra, hogy a kismamáknak szunyókálniuk kéne.

Kormányellenes tüntetéseket tartottak Olaszországban

HírTV
-
  Tegnap 21:53 Külföld

A Conte-kabinetet ellenző olaszok narancssárga mellényben vonultak ki többek között Milánó, Róma, Palermo és Velence utcáira.

Kozma Imre: Sorsdöntő helyzetben van az európai kereszténység

„Ha összefogunk, akkor a közös erő még egy világjárvány felett is győzedelmeskedhet”

Tyson kétszer is harapott a boksz legnagyobb botránymeccsén

Index
-
  Tegnap 21:01 Boksz

Egyre több jel utal arra, hogy az 50 fölötti Mike Tyson és Evander Holyfield, a két egykori nehézsúlyú bokszbajnok harmadik egymás elleni meccsére készül. Az első meccs hatalmas meglepetést, a második óriási botrányt okozott. De mi is volt azzal az 1997-es harapással vagy harapásokkal?

Ezért támadják a világ legerősebb kisbabájának szüleit

A kis Lula már 8 hetesen magától felállt, ami a szüleit is megdöbbentette. Rögtön világgá is kürtölték a hírt. A kisbaba Bristolban élő szülei, Tezra Finn-Johnston és Emily Derrick jóhiszeműen büszkélkedett a hírrel, hogy az alig két hónapos kisbabájuk felállt. A szülők rögtön kaptak hideget-meleget a kommentelőktől, leginkább azért, hogy biztos…

Elegem van az Európai Unióból

Ursula von der Leyen elnök asszonyt jól láthatóan bedarálták a globalista liberális erők.

„Miniszterelnök Úr, most az Önök kezében van a változtatás lehetősége” – Ezért írt levelet Orbánnak a Magyar Orvosi …

Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke az Orbán Viktor, miniszterelnöknek címzett nyílt levelében az orvosi bérek rendezését kérte.

Csíksomlyói búcsú: Zarándokok nélkül, a kegytemplomban tartották a búcsút

A búcsút szervező ferences szerzetesek korábban arra kérték mindazokat, akik Csíksomlyóra készültek, hogy csak szívükben zarándokoljanak.

Kiábrándító felmérés érkezett, Európa is rossz helyen áll

Infostart
-
  Tegnap 19:10 Gazdaság

Az előző felmérés óta eltelt két évben a cégek 47 százaléka tapasztalt csalást, ami 20 éve a második legrosszabb eredmény.

Európa: lassan beindul a kultúra és a szórakoztatóipar

Magyar Szó
-
  Tegnap 18:43 Külföld

A kijárási korlátozások fokozatos kivezetésében Európában rákerült a sor arra az ágazatra, amelyet a legsúlyosabban érintett a járvány: a szórakoztatóiparra és a kultúrára.