Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 227 hír

Ezért változott meg gyökeresen Harry herceg élete

Károly herceg kisebbik fiának élete 180 fokos fordulatot vett, amikor megszületett első gyermeke Meghan Markle-től. A 36 éves herceg őszintén beszélt arról, 7milyen változásokon ment keresztül a fia miatt. 

Cicciolina nagy bánata: ezért nem tud túladni a lakásain

Ripost
-
 Ma 19:00Bulvár

A koronavírus-járvány miatt csak áron alul tudná eladni az olaszországi ingatlanjait, de nem akar bukni az ügyön.

Ezért fontos a deszcendensed és így számolhatod ki

A horoszkópoddal minden bizonnyal tisztában vagy, és alighanem hallottál már az aszcendensről is. De a deszcendens fogalmát is ismered? Szerencsére könnyen kiderítheted a sajátodat, és az sem titok többé, hogy ez miért olyan lényeges.

Karda Bea szívszorító vallomása: ezért nem látogatja Som Lajos sírját

Karda Bea irtózik a halál gondolatától, ezért igyekszik is távol tartani magától. Ez persze nem mindig megy simán, hiszen már nem élnek a szülei, és több kedves kollégáját is elvesztette az elmúlt időszakban.

Elképesztő: 27 tonna szemetet halmozott fel a lakásában, ami elzárta a fürdőszobát is, ezért pelenkát hordott

Sylvie mély depressziója miatt évek óta nem volt képes kitakarítani a lakását. A szomszédok most összefogtak érte.

Ezért nem lassul a járvány terjedése: Újpesten egy 21 fős buliban csak két emberen volt maszk

Tegnap éjfél előtt nem sokkal rendőri ellenőrzés volt egy újpesti rendezvényteremben. 21 embert találtak itt, és csak a két ott tartózkodó ételfutáron volt maszk. A maradék 19 ember ellen intézkedtek a rendőrök. A rendezvényterem üzemeltetője azt mondta, baráti összejövetelt tartanak a helyszínen. Az ott lévők közül 11 emberre helyszíni bírságot sz

Ezért se menj el szó nélkül a földön fekvő mellett

A mentő megérkezéséig a rendőrök, pokrócokkal tartották melegen a bácsit, aki nem tudott felkelni a padlóról a Batthyány téri aluljáróban.Az I. kerületi rendőrök szolgálatteljesítés közben vették észre egy idős férfit, aki elesett. A bácsinak korábban már műtötték a csípőjét, megsérült és nem tudott felkelni a földről.Ha úgy gondolod, te…

Ungár Péter: a járvány különösen megviseli a fogyatékossággal élőket, ezért az államnak többet kell tennie értük

Az LMP Vas megyei országgyűlési képviselője szerint a kormánynak a jelenleginél többet kellene költenie a fogyatékossággal élők munkába állásának és lakhatásának támogatására is.

Ezért kell vigyázni: Gloria Estefan egy rajongójától kapta el a koronavírust, aki nem volt hajlandó maszkot viselni

Gloria Estefan minden óvintézkedést betartott, egy percre se vette le a maszkját, ha emberek közé ment, mégis elkapta a vírust. Méghozzá egy rajongójától.

Szívszorító: ezért nem hordott Diana Chanelt

Vitathatatlan, a 20. század egyik legnagyobb divatikonja Diana hercegné volt, aki egy fájdalmas indok miatt nem volt hajlandó Chanelt hordani.

Ezért nincs képernyőn Marsi Anikó

Marsi Anikót már régóta helyettesítik a Tényekben.

Megdöbbentő tények: ezért kell a maszkhordás miatt még jobban figyelni az orrunkra!

Blikk
-
 Ma 14:01Bulvár

Az orrunk olyan a szervezetünk számára, mint egy kapu, amelyen keresztül számos kórokozó próbál bejutni. Ezért különösen figyelnünk kell az orrnyálkahártyánk védelmére, amely a maszkhordástól könnyebben kiszáradhat.

Ezért fontos a magyar agráriumnak a gyors büdzséalku: üzent a lengyel agrárbiztos

A nyári megállapodás alapján jelentős források állnak rendelkezésre a Közös Agrárpolitikára (Kap) 2021 és 2027 között, de ahhoz, hogy ezeket ki is lehessen fizetni, mielőbb meg kell állapodni az uniós költségvetés végső kereteiről és majd a Kap reformjáról is - hangsúlyozta a Portfolio Agrárszektor 2020 konferencia egyik nyitó előadásában…

Ezért sokkal nehezebb a fogyás 40 felett

Egyre alattomosabban kúsznak fel a plusz kilók.