Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 235 hír

Kutyával a karanténban – Ezért is fontos, hogy békésen, rendszerben tudjunk otthon lenni

Ahogyan a kutyád testi és lelki egészségéről gondoskodsz a bezártság hónapjai alatt, az terápiaként is szolgálhat saját magad számára.

Ezért jó – Tudományosan igazolt tények a motorozásról

Aki motorozott már korábban, nagyon jól ismeri azt a mosolyt, ami megjelenik mindenféle különösebb ok nélkül. Ez történik akkor, amikor az ember belélegzi a süvítő levegőt és érzi a szabadságot egy motoron. A Harley-Davidson szempontjából nagyon logikus lenne finanszírozni egy kutatást, ami megvizsgálja a motorozás pozitív élettani hatásait.…

Ezért ürít pont oda a kutyád: a Föld mágneses pólusai alapján tájékozódik

Számos kutatás igazolja, hogy a kutyák a Föld mágneses tere alapján képesek tájékozódni. A vizsgálatok során az is kiderült, hogy az ebek leginkább az észak-déli tengelyhez igazodnak, amikor ürítenek.

Ezért nagyon fontos a mélyalvás

Behír
-
 Ma 16:24Belföld

A mélyalvás ősi helyreállító erővel bír, amely révén „kitakarítja” az agyat – állapították meg az amerikai Északnyugati Egyetem kutatói ecetmuslicák agyi aktivitását és viselkedését tanulmányozva.

Ezért hagyta ott két éve az F1-et Alonso

Formula
-
 Ma 16:03Forma1

2018 végén egyszer már elköszönt a száguldó cirkusztól a kétszeres világbajnok, aki akkoriban nem érezte vonzónak az F1-et. Azt is elmondta, hogyan érzi magát a visszatérését megelőzően.

Ezért szakított Ben Affleckkel gyönyörű kedvese

24.hu
-
 Ma 15:06Bulvár

Azt viszont elég jól dokumentálták a fotósok. Vagy maga a pár dokumentáltatta?

Évtizedes csúcson a pálmaolaj ára, ezért az élelmiszerárak további emelkedése várható

A csokoládétól a fogkrémig szinte minden élelmiszerben vagy háztartási fogyasztási cikkben használt pálmaolaj ára csaknem egy évtizedes csúcsra emelkedett csütörtökön, és úgy tűnik, még nagyobb lendületet kap a drágulás.

Az ELI nukleáris kutatásaira fáj a foga Sorosnak, ezért akadályozza az SZTE modellváltását

Szegeder
-
 Ma 14:52Belföld

Egy átlagos vasárnapnak indult ez is, majd a Facebook taperolása közben szembe jött velem egy oldal, mely tényeket és igazságokat ígért az SZTE modellváltásával kapcsolatban. Magam is követem, és ha időm engedi, narrálom is a folyamatokat, így mint naiv médiamunkás kattintottam is az eddigiektől eltérő olvasatok, fel nem fedezett…

Ezért érdemes orvosesztétikai kezeléseket választani

Life
-
 Ma 14:00Életmód

Akár tartós szőrtelenítésről, akár bőrfiatalító kezelésről  van szó, érdemes az orvosesztétikai kezeléseket igénybe venni, hiszen a szakértő kezekben a nagy hatékonyságú kezelések igazán látványos eredményt hozhatnak. A Több mint testŐr videójából többet is megtudhatsz ezekről. 

Ezért is rémálom az autósoknak a kijárási tilalom

2020 utolsó két hónapjában számottevően megnőtt az autófeltörések száma a rendőrségi statisztikák szerint.

Új életet kezdett George Clooney, ilyet még soha nem csinált!

Metropol
-
 Ma 12:40Bulvár

A hollywoodi színész életében egy új fejezetet nyitott mindaz, amit a járvány miatti karantén alatt átélt az otthonában.

Elveszett a telefonja, ezért bozótvágóval felfegyverkezve indult megkeresni egy ózdi férfi

Bozótvágóval indult Ózdon elvesztett telefonja keresésére az a férfi, aki korábbi italozó cimboráit akarta felelősségre vonni eltűnt mobilja miatt.

Billy Idol gitárosa ezért imádja a King Crimson 'The Court Of The Crimson King' albumát

Rockbook
-
 Ma 11:37Zene

Billy Idol gitárosa, a dalszerzőként és producerként is nagyszerű Steve Stevens a Classic Rock-nak mesélt...

Bezárt a bolt, ezért a plébániára törtek be alkoholért

Három üveg bort és egy üveg égetett szeszt loptak a sajókazai plébániáról, a rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát. Két sajókazai barát betört a helyi plébániára 2020. július 20-án a késő esti órákban -írja a police.hu. A gyanúsítottak emlékezete szerint már mindketten elég ittasak voltak, amikor úgy döntöttek, hogy még tovább szeretnének italozni