Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 241 hír

Kidobta gyerekeit a harmadikról a hős anya: ezért tette

Metropol
-
 Ma 17:20Bulvár

Megrázó eseményeknek voltak tanúi a járókelők Isztambul egyik utcájában.

Ezért kell naponta fekete retket enni

A fekete retek az egyik legnépszerűbb téli növény, mely nélkülözhetetlen vitaminokkal, ásványi anyagokkal és rosttal látja el a szervezetünket a szűkösebb hónapokban és nagyon jó hatással van az emésztésünkre is.

Videón, ahogy rátámad a férfi az Szfe-s maszkot viselő nőre a csepeli buszon – Kiderült, már többször kezdett hasonló…

Közzétette a rendőrség annak a 151-es busznak a kamerafelvételét, amin az látható, hogy Ó. Bence rátámad az SZFE-s maszkot viselő nőre a csepeli járaton.

Korábban kezdett el olvadni idén az Alpok hava a klímaváltozás miatt

A tavaszi hóolvadás hirtelen, szezonális változásokat idéz elő, amely a szén és a nitrogén körforgásának gyors elmozdulásához kapcsolódik.

Korábban kezdett el olvadni idén az Alpok hava a klímaváltozás miatt

Korábban kezdett el olvadni idén tavasszal az Alpok hava a klímaváltozás és a hegyi ökoszisztémában bekövetkezett hirtelen változások miatt a Manchesteri Egyetem kutatói szerint.

Korábban kezdett el olvadni idén az Alpok hava a klímaváltozás miatt

"Ezek a változások negatív hatással vannak ennek az értékes ökoszisztémának a működésére" - írták a kutatók. Az új vizsgálat azt demonstrálja, hogy az alpesi talajban milyen létfontosságú mikrobiális létformák vannak veszélyben a globális hőmérséklet emelkedésének következtében. Ezek a mikrobák fontos szerepet játszanak a felszín feletti élet…

A klímaváltozás miatt korábban kezdett olvadni az Alpok hava

Korábban kezdett el olvadni idén tavasszal az Alpok hava a klímaváltozás és a hegyi ökoszisztémában bekövetkezett hirtelen változások miatt a Manchesteri Egyetem kutatói szerint.

Vv Bálint a Blikknek elárulta: szerinte ezért szavazták ki a nézők nem sokkal a finálé előtt

Blikk
-
 Ma 15:17Bulvár

VV Bálint kiesése után interjút adott a Blikknek, ahol azt is elárulta, szerinte miért maradt alul a Robival való párbajon.

Újabb próbafolyamatot kezdett a tarjáni színház, jobb időket remélve

Nool
-
 Ma 15:14Színpad

Közismert, hogy a vendéglátóipar és a turizmus mellett a kulturális szféra is a vírusjárvány vesztes területei közé tartozik, hiszen az intézmények november óta kénytelenek zárva tartani. Így van ez a színházak esetében is. Azonban minden társulat másként reagál a nem kívánatos helyzetre, és különböző módokon próbál valamiféle kiutat találni.

Durva helyzet az Exatlonban: ezért lesz nagyon izgalmas a ma este

Life
-
 Ma 14:15Életmód

Izgalmas nap lesz a mai is az Exatlon Hungary idei évadában, ugyanis a ma esti párbajon a kék csapatából két ember, Benő és Viktor csap össze egymással.

A szakemberek szerint ezért omlott le az egri vár támfala

Megkezdte az egri önkormányzat az egri vár támfalszakasza leomlásának kárelhárítását – közölte Varga T. Orsolya polgármesteri referens pénteken az MTI-vel.

Ezért adná fel a karrierjét Gelencsér Timi

Life
-
 Ma 13:30Életmód

A gyönyörű szépségkirálynő Dominikán tölti az év első hónapjait. Most csak a karrierjének él, de azt is elárulta, hogy miért adná fel a szakmai sikereket.

Ezért lenne veszélyes lazítani

24.hu
-
 Ma 11:08Tudomány

A harmadik hullám felfutásakor a „húzd meg, ereszd meg” nagyon komoly dilemma – optimális megoldás gyakorlatilag nem létezik.

Ilyen még nem volt! Ezért fakadt ki II. Erzsébet királynő

Metropol
-
 Ma 11:00Bulvár

Anglia uralkodója kifejtette a véleményét a koronavírus elleni oltásról.