Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 226 hír

Tulajdonjogot von el, ezért alkotmánysértő a hulladéktörvény

A december 15-én megszavazott törvényt Áder János küldte az Alkotmánybírósághoz normakontrollra.

PSG: Ezért (is) bíznak Mbappé maradásában!

FociClub
-
 Ma 15:00Foci

"A klub céljai egyértelműek..."

Soha nem fogyott még ennyi hitel a Takarékbank MFB Pontjain

Több mint 67 milliárd forintot folyósítottak a Takarékbank vezette konzorcium MFB Pontjai tavaly a vállalkozásoknak és a lakosságnak, ami rekordnak számít. A 2016-os indulás óta a legjobb évet zárták, túlszárnyalva az előzetes tervet, és így támogatva a gazdaság működésének fenntartását a válsághelyzetben. A vállalkozások leginkább a nulla…

Beszólt neki az áldozat, ezért szúrt azonnal a Mester utcai késelő

Zavaros gyanúsítotti beismerés: látásból ismerte a férfit, akivel már korábban összeveszett, de idegessége miatt a részletekre nem emlékszik.

Megszólalt a szakember: ezért ilyen őrületesen drága a gyümölcs

Két év alatt csaknem a duplájára nőttek itthon a gyümölcsárak. A soha nem tapasztalt drágulás hátterében két jól beazonosítható tényező áll.

Kilőtt a burgonya ára az elmúlt tíz évben

VG
-
 Ma 12:45Gazdaság

A friss zöldségek ára négyszer gyorsabban emelkedett, mint a fogyasztói árindex, a tényleges inflációt azonban túlbecsülik.

Felcsút lett a fociakadémiák fociakadémiája, titkolják, ezért mennyi pénz jár

HVG
-
 Ma 12:12Gazdaság

A fociban, a kézilabdában és a kosárlabdában a kormány módszertani központokat jelölt ki az utánpótlás-nevelés támogatására. A fociban a felcsúti akadémiát. Titkolják, hogy mennyi pénzért, és miért pont őket.

Orvvadászokat fogtak el Farádon, a kilőtt állat feldolgozása közben érték őket tetten

Az 59 éves férfinek, aki 17 éves fiatal rokonával lőtte ki az állatot, kiskorú veszélyeztetése miatt is felelnie kell.

Ezért erősödött Pál Dénes és kislánya kapcsolata

Koronavírus miatt kórházba került Pál Dénes kedvese, az énekes több, mint egy hétre egyedül maradt két és fél éves kislányukkal. A fiatal apuka őszintén mesélt erről a nehéz időszakról az Anyád hogy van?! című internetes műsor vloggereinek, ahogy arról is, milyen problémákkal, nehézségekkel kellett szembesülniük az elmúlt közel egy évben, és…

Azt hitte a kunszentmártoni anya, hogy a kisfiát megszállta az ördög, ezért megölte – Most felmentették

Elsőfokon felmentette a bíróság az ellene minősített emberölés vád alól, és kényszergyógykezelésre ítélték azt a nőt, aki 2019-ben egy kunszentmártoni családi házban halálra szúrta 3 éves gyermekét, mert tévképzete szerint a gyereket „megszállta az ördög” – olvasható a Szolnoki Törvényszék közleményében.

Főzni szeretett volna, ezért lopott gázpalackot egy férfi Csépán

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 35 éves csépai férfi ellen lopás vétsége miatt.

Nem engedte, hogy megerőszakolják, ezért összevertek egy nőt a HÉV-en

Brutális incidens történt az egyik budapesti HÉV-járaton, az eset során sérüléseket szenvedett áldozat a munkahelyén számolt be a történtekről.

A multitasking horror árát nem szerettem volna megfizetni, ezért lettem egysávos!

egy.hu
-
 Ma 09:01Életmód

A multitasking lényege, hogy egyszerre több dologgal is foglalkozunk. „Rohanó világunkban” ugye máshogy nem is lehet élni. Vagy mégis?

Ezért nem kell félni a robotoktól

Időről időre visszatérő aggály, hogy a robotok elveszik az emberek munkáját. Valójában azonban leginkább azokat az egyszerű és gyakran ismétlődő feladatokat lehet rájuk bízni, amelyek összességében sok időt vehetnek el az értékesebb, üzleti szempontból hasznosabb munkáktól. A Micro Focus szakértői arra hívják fel a figyelmet, hogy manapság…