Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 283 hír

Durva: két mikrobusz ütközött az M3-ason

A Vásárosnamény felé vezető oldalon történt a baleset.

Durva bejelentés: 500 kilós, éles légibombát találtak Magyarországon

A robbanószerkezet élesített orr- és fenékgyújtó szerkezetet is tartalmazott.

Sérti az MTI-t a Kossuth Rádióra aggatott közszolgálati jelző, ezért letiltották az MSZP-társelnök Orbán Viktorhoz írt nyíl…

De kit sérthetett a levél lényege: „az álkeresztény erkölcs, amely a brüsszeli szexorgia helyszínén lógott az ereszcsatornán, droggal a hátizsákjában”?

Justin Bieber durván beszólt a trolloknak

Nem érdemes szívózni Bieberékkel.

Ezért hasznos a kutyaiskola

A kutya ösztönlény, ragadozó, természeténél fogva minden helyzetben a számára előnyösebb utat keresi, sőt akár profi manipulátorokká is tudnak válni – vallja Gerényi Nóra kutyatréner. Ezért is fontos a kutyák és a gazdáik számára egyaránt a képzés.

Ingyenes frissítést kapott a Batman: Arkham Knight, de ezért kár volt

IGN
-
 Ma 14:30Gaming

Ki a kicsit nem becsüli, a denevért nem érdemli?. Egy apróbb patchet kapott az eredetileg 2015-ben megjelent Denevéremberes játék, de azért a rajongók ne bontsanak pezsgőt.

Szólt neki, hogy vegye fel a maszkját, erre átkattant a srácnak és péppé verte a férfit. Vigyázat, durva tartalom! 

Arra nem számított a középkorú férfi, hogy a figyelmeztetés miatt átkattan a srácnak, aki egy fejre mért rúgással belevágott az őrjöngésbe.  Rúgta, ütötte a padon ülő illetőt, ahol csak érte, majd lelépett a helyszínről. A rendőrség keresi a dühöngő alakot. Aki felismerni véli a tettes, jelezze a 158-as telefonszámon. (Facebook- Polícia)

Újabb balhé M. Richárd körül – Most ezért jelentette fel a rendőrség

Szabálysértés miatt feljelentést tett a rendőrség M. Richárd ellen. Edzeni volt A Dózsa György úti halálos baleset miatt első fokon négy évre elítélt M. Richárd egy elvileg zárva lévő konditeremben edzett, írja a Bors. Az információt egyébként a rendőrség is megerősítette. Ezt mondja a BRFK A BRFK azt írta, hogy december 2-án az esti órákban a járv

Ezért kell odafigyelni a lakásban uralkodó páratartalomra

Delina
-
 Ma 14:19Életmód

A fűtési szezonban jellemzően csökken a lakás párartalma, mivel a radiátorok működés közben szárítják a levegőt. Éppen ezért érdemes gondoskodni ebben az időszakban a levegő megfelelő párásításáról. „A páratartalom növelésével a hőérzetünk is javul, de fontos figyelembe venni, hogy a párásítást nem szabad túlzásba vinni, mert a nyirkos…

Durva! Ököllel ütöttek egy villamosvezetőt a XI. kerületben

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2020. december 1-jén 19 óra előtt néhány perccel érkezett bejelentés, hogy a XI. kerületben, a Fehérvári úton egy férfi megütött egy villamosvezetőt.

Jövőre durván felpörög a vállalati digitalizáció

Ezek lesznek a jövő év meghatározó tech trendjei!

Ezért szakítanak veled, ha levegő jegyű vagy

Ha ennek a három csillagjegynek az egyikébe tartozol, álmodozó vagy, aki nem fél cselekedni sem. A párkapcsolatokban is harmóniára és egyenlőségre törekszel, mégis megesik, hogy váratlanul véget ér számodra a románc.

Fizetési előleget akart kicsikarni főnökétől a borsodi férfi, ezért azt hazudta, hogy kirabolták

A Szerencsi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével hozott döntést annak a férfinak a büntetőügyében, aki úgy akart fizetési előleghez jutni, hogy azt hazudta kirabolták – számolt be róla a Borsodihir.hu. A bíróság által megállapított tényállás alapján a vádlott június 27-én valótlan bejelentést tett a Szerencsi Rendőrkapitányságon rablás miatt.Feljele