Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kunhalmi Ágnes: A kormány elfogadta a javaslatunkat

Mandiner
-
  Ma 22:08 Vélemény

Helyes, mert ma a frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozók a legbátrabbak.

A FIFPro szerint nem jó megoldás a labdarúgók bércsökkentése

Origo
-
  Ma 21:59 Foci

Minimálbért kereső játékosok is léteznek szerte a világon, akik nagyon nehéz helyzetbe kerülhetnek.

Az olasz szövetség elnöke szerint a Juventus nem fogadná el a bajnoki címet

"A legfontosabb a szezon befejezése. Az a terv, hogy május 20-án, vagy június elején indulna újra a bajnokság, és júliusban érne véget" - mondta a TMV rádiónak Gabriele Gravina, aki úgy vélte, igazságtalanság lenne a szezon azonnali lezárása. A sportvezető elárulta, augusztusi és szeptemberi befejezésről is szó van, de világossá tette, hogy…

A profi focisták szerint nem jó megoldás az általános fizetéscsökkentés

M4 Sport
-
  Ma 21:28 Sport

A minimálbért kereső játékosok számára drasztikus következményekkel járhatna.

Merkel szerint reményt keltőek a németországi adatok, de szerinte ezért nem lehet lazítani a koronavírus miatti korlátoz…

Reményt keltőek az új típusú koronavírussal fertőzöttek németországi számának alakulásáról szóló adatok, de a járvány lassítására bevezetett intézkedéseket még legalább április 19-ig nem lehet lazítani, és a húsvéti ünnepnapok alatt is be kell tartani a szabályokat – hangsúlyozta Angela Merkel német kancellár péntek esti videóüzenetében.

Koronavírus: a Fifpro szerint nem jó ötlet a fizetéscsökkentés

NSO
-
  Ma 21:08 Foci

A profi labdarúgók nemzetközi szakszervezete (FIFPro) szerint nem jó megoldás az általános fizetéscsökkentés a koronavírus-járvány idején.

A fideszes Boldog István szerint tiszta a lelkiismerete, maga kéri mentelmi joga felfüggesztését

Az én lelkiismeretem tiszta - mondta Boldog István fideszes országgyűlési képviselő pénteken az MTI-nek. Hozzátette: ezért maga kéri mentelmi joga felfüggesztését, hogy az igazságszolgáltatás előtt tisztázhassa magát.

Figyelem! Hétvégén változik a közlekedés a fővárosban: ezen a szakaszon pótlóbuszok járnak

Karbantartás miatt a H5-ös HÉV Szentendre és Békásmegyer végállomásoktól Kaszásdűlő megállóhelyig jár; a Batthyány tér és Kaszásdűlő között pótlóbusszal lehet utazni - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). ...

A román kormány hiteleseket mentő törvényt fogadott el

24
-
  Ma 20:57 Külföld

Majdnem egymillió munkahelyet függesztettek fel vagy szüntettek meg.

Az olasz szövetség elnöke szerint a Juventus nem fogadná el a bajnoki címet

Az Olasz Labdarúgó Szövetség (Figc) elnöke szerint a Juventus nem fogadná el a bajnoki címet, ha a koronavírus-járvány miatt nem tudnák befejezni a Serie A küzdelmeit.

Amerikai tudósok szerint legalább hat hétre kell bezárkóznunk

Magyar Hang
-
  Ma 20:40 Tudomány

Azt már tudjuk, hogy hónapok múlva sem tér vissza a rendes kerékvágásba az élet, de a legrosszabb időszak 45 napig tarthat.

“Nincs még egy olyan ország Európában, ahol ebben a veszélyhelyzetben a kormány annyira magára hagyja a munkavál…

A 38 ország 90 szakszervezetének mintegy 45 millió dolgozóját képviselő Európai Szakszervezeti Szövetség (Eszsz) főtitkára felszólítja a kormányt, tárgyaljon a szociális partnerekkel, s biztosítson a munkavállalók számára megnyugtató védelmet.” Európában példátlan, amit az Orbán-kormány a munkavállalókkal tesz – figyelmeztetés érkezett…

Nagy hiba volt lejátszani a Liverpool-Atlético Madrid meccset a Bajnokok Ligájában még március 11-én

ma7.sk
-
  Ma 20:36 Foci

Liverpool közegézségügyi vezetője, Matthew Ashton szerint nagy hiba volt lejátszani a Liverpool-Atlético Madrid meccset a Bajnokok Ligájában még március 11-én. A meccset 3-2-re a madridi csapat nyerte, amely így tovább is jutott, de természetesen most nem ez a legnagyobb probléma.

Tárgyalt a magyar kormány a Huawei-jel

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Huawei képviselőivel folytatott megbeszélésen hangsúlyozta, hogy a magyar üzleti környezet változatlanul nyitott és objektív marad minden külföldi befektető számára.