Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem csak nyáron lehet kutyád allergiás! A hideg évszakokban is gyakori jelenség

Az allergia nem csak a tavasztól őszig tartó időszakban fordulhat elő a kutyáknál. Egyesek akár egész évben is allergiásak lehetnek. A fűtésszezon pedig csak ront a helyzeten.

7 karakter, aki csak a színészek miatt vált fontossá egy sorozatban

Ezek a színészek annyira zseniálisan alakították az eredetileg aprónak szánt szerepüket, hogy végül megkerülhetetlen részeivé váltak a sorozatnak.

Idén is lesz advent Óbudán, csak kicsit másképp

Idén nem lesz vásár a Fő téren, de az advent azért nem marad el. “Sajátságosan nehéz évünk van, a járvány megváltoztatta a hétköznapjainkat és az ünnepeinket is. A bizonytalanság, a kiszámíthatatlanság rányomják bélyegüket a közérzetünkre. Ne engedjük, hogy életünk biztos kapaszkodói eltűnjenek! Advent a gyönyörű várakozás ideje, az…

Az élményajándékot jobban értékelik a gyerekek

Ahogy a gyerekek nőnek, egyre jobban örülnek az élményajándéknak a tárgyak helyett – ezt állapította meg az Illinois Egyetem chicagói intézményének kutatása.

Nem csak vakcina kell a covid ellen

Nagyon jó, hogy védőoltást, oltásokat sikerült ilyen gyorsan kifejleszteni a koronavírus ellen, de ez önmagában nem elég. Célszerű bevetni a vírusterápia módszerét is.

MCS LoL – A nyolcadik forduló után csak még kiélezettebbé vált a versenyfutás

Teol
-
 Ma 12:25Gaming

Egyetlen régióban dőlt el a továbbjutás, a maradék háromban lehetetlen megjósolni, hogy mi lesz a végeredmény.

Az ellenzéki polgármester olyat lépet, ami Fideszéknek még csak eszébe sem jut

Az ellenzéki polgármester olyan lépet, ami Fideszéknek még csak eszébe sem jut, gondolt a megbetegedő dolgozókra. Százszázalékos táppénzt biztosítanak koronavírusos önkormányzati dolgozóknak a XVIII. kerületben A DK-s Szaniszló Sándor vezette kerület intézkedése vonatkozik a Polgármesteri Hivatalban, illetve a szociális ágazatban, az…

Mesterlövészeket megszégyenítően lő, a büntetőkört pedig csak hírből ismeri - Sturla Holm Laegreid útja a vk-futamgyő…

Eurosport
-
 Ma 12:06Sport

A mononukleózisból felépülő fiatal norvég biatlonosnak mindössze öt futamra volt szüksége az első győzelemhez.

Nem csak a városban lopják a katalizátort

Mint arról a Hírlap is beszámolt, a rendőrség fülön csípte azt a társaságot, amelynek tagjai arra szakosodtak, hogy gépjárművek katalizátorait lopják le a kocsikról, kihasználva az éjszakai csendet.

Az egriek akarnának kutyát csak azért, hogy kijátsszák a kijárási tilalmat?

Egyes hazai menhelyeken azt tapasztalták, hogy sokaknak most csak azért kellene az állat, mert akkor este 8 után is az utcára mehetnének. De mi a helyzet városunkban?

Őrülten nagyot énekelt Tóth Andi, csak egy okostelefon kellett hozzá

Liner
-
 Ma 11:44Divat

Eddig is tudtuk, hogy kivételes hangi adottságokkal rendelkezik a magyar énekesnő, de most teljesen egyszerű körülmények között pirított oda.

Nem csak hagyja a vietnami cenzúrát a Facebook és a Google, de segíti is

HVG
-
 Ma 11:40Infotech

Egy új jelentés szerint a két techóriás kifejezetten partner az ázsiai rezsimnek nem tetsző vélemények eltüntetésében.

"Demeter mindig is ezt a nyelvet beszélte, csak nem kapott ekkora nyilvánosságot"

A jelek szerint a kormány, illetve a Fidesz bevédi a zsidózó, holokausztozó írást megjelentető Demeter Szilárdot, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatóját, aki kitart amellett, hogy soha egyetlen antiszemita mondatot nem írt le, és nem is gondolt. Vajon mi motiválhatta Demetert, és hogyan tarthatja mindezt elfogadhatónak?