Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagyot blöffölt a kormány a börtönkártérítések felfüggesztésével

Kommunikációs trükknek és egyszerű hisztériakeltésnek tűnik a kormány bejelentése a fogvatartási körülmények miatt megítélt kártérítések kifizetéséről. A kedd reggel megjelent kormányhatározat ugyanis semmiben nem tér el a jelenlegi gyakorlattól. Ám később a kormány akár drasztikusabb eszközökhöz is folyamodhat.

Egy redőnyön keresztül leselkedett egy férfi, vádata emeltek ellene

Három fiatal nőt, egy férfit és a barátnőjét, valamint egy családot lesett meg titokban.

Februárban vadgazdálkodási konferencia kerül megrendezésre

Agrotrend
-
  Ma 15:37 Gazdaság

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „A vadgazdálkodás aktuális kérdései” címmel konferenciát rendez az idei FeHoVa keretében 2020. február 13-án.

Újabb sztár állt bele Schobert Norbiba a botrányos élő videó miatt: emiatt zokogott és került padlóra terhessége után a …

Újabb híresség szólalt meg a Schobert Norbi által robbantott botránnyal kapcsolatban: most Nagy Adri fejti ki álláspontját az elhangzottakról.

Karácsony Gergely a kormányzati hivatalnokok mosolyoffenzívájáról – nem ad pénzt a kormány a Lánchíd felújításra

A lakájmédia tolja a hazugságokat és az uszítást fővárosi ügyekben (is), közben a kormányzati hivatalnokok afféle mosolyoffenzívába kezdtek – ez lenne a mesterterv? Ezzel együtt én örülök, hogy létrejön a Budapesti Fejlesztési Központ, mert ezek szerint – szemben egyes kormányzati munkaanyagokkal – mégiscsak Budapest fejlesztése a cél.…

Olcsóbb a távfűtés Nagybecskereken

Magyar Szó
-
  Ma 15:32 Határtalan

A nagybecskereki önkormányzat határozatával – január elsejétől – öt százalékkal csökkent a távfűtés díjszabása a városban. 

Szerdán ismét nagy durranás várható Vásárhelyen

A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár január 22-én (szerdán) és január 28-án (kedden) a hódmezővásárhelyi laktanya közelében található gyakorlótéren 8 és 16 óra között nagy hanghatással járó robbantási feladatot hajt végre.

Nagy befogadóképességű járműveket vásárol a Volánbusz

A buszok várhatóan májustól állnak forgalomba.

Örülhetnek a magyar állattartók: újranyitják a pénzcsapot a gazdáknak

Az Agrárminisztérium (Am) március végéig újranyitja a Vidékfejlesztési program (Vp) állattartótelepek korszerűsítését támogató pályázatait, az intézkedéstől a különböző járványos állatbetegségek visszaszorítását és megelőzését várja a minisztérium - közölte Nagy István agrárminiszter kedden a hivatalos Facebook oldalán megjelent…

Horváth László: A pert szervező alapítvány eszközként használja a cigány családokat

Írásos bizonyítékok birtokában állítható, hogy a pert kezdeményező és az ügyben érintett 60 diákot képviselő alapítvány eljátszotta hitelét – mondta a térség fideszes országgyűlési képviselője.

Nagy befogadóképességű járműveket vásárol a Volánbusz

Tizenöt új, nagy befogadóképességű autóbuszt vásárol közel 1,2 milliárd forint értékben a Volánbusz Zrt. a Volvo Hungária Kft.-től.

Nagy nap a mai, születésnapját ünnepli a magyar informatika

Hatvanegy évvel ezelőtt állt üzembe Magyarország első számítástechnikai eszköze, a szobányi méretű M-3-as számítógép. Ettől a naptól számítjuk a magyar informatika kezdetét.

Fidesz: a gyöngyöspatai pert kezdeményező alapítvány „eljátszotta hitelét"

A gyöngyöspatai szegregációs iskolaügyben közvetlenül az érintett családokkal kell egyeztetni a kártérítésről, mert az ügyben pert kezdeményező alapítvány „eljátszotta hitelét" – jelentette ki a térség fideszes országgyűlési képviselője kedden, a Heves megyei településen tartott sajtótájékoztatóján.