Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bradley Cooper után máris új pasival jár Irina Shayk?

Cosmopolitan
-
  Ma 13:40 Bulvár

A legfrissebb fotók szerint rátalált a szerelem!

Cassiopeia és a Hódító rúna? Nézzük mit kell tudni róla!

Esport 1
-
  Ma 13:40 Gaming

A megváltozott Hódító rúnával hódít Cassiopeia?

A furiktól a markolóig

Szon
-
  Ma 13:34 Belföld

Három megyei település kapott tízmillió forintot a közfoglalkoztatás fejlesztésére.

Egy hétig járt üresen orbán kisvasútja…Ezért mindenképp meg kell hosszabbítani Bicskéig!

OLKT
-
  Ma 13:32 Vélemény

A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány korábban megtagadta az utasforgalomra vonatkozó adatigénylésünket, de miután panaszt tettünk a Naih-nál, most megküldték a számokat. Tavaly április és idén január között 53 napon egy jegyet sem adtak el a kisvasútra, de ennek ellenére 7 napon utasok nélkül is közlekedtek a vonatok. 2017. január…

Räikkönen: Ma már tudom, hogy anya és apa miért féltettek annyira

Kimi Räikkönen szülőként tanulta meg, milyen félteni valakit. A finn világbajnok a szemléletmódja változásáról és a 40-en túli versenyzésről nyilatkozott.

Válogatott: Marco Rossi is megszólalt a sorsolás után

NSO
-
  Ma 13:31 Foci

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott Bulgáriát kapta ellenfélül a Nemzetek Ligája-playoffban a péntek délben kezdődő sorsoláson. A nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Marco Rossi röviden máris értékelte az ellenfelet. 

Hónapokon keresztül követte a párt egy fickó, a rendőrségnek kellett közbelépnie

Parameter
-
  Ma 13:22 Határtalan

Jana Ligdayová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a gyanúsított egy 33 éves férfit és egy 31 éves nőt követett. A férfi autójából tartotta szemmel a párost, főként amikor bevásároltak vagy mindennapi dolgaikat intézték. A páros joggal féltette életét és testi épségét, ezért értesítették a rendőrséget. A 44 éves férfit őrizetbe vették, 6 hónap

Tusk: Az autokratáknak megálljt kell parancsolnunk

Semmiképp sem szabad átengedni a biztonság és a rend ügyét azoknak a populistáknak, manipulátoroknak és autokratáknak, akik elhitetik az emberekkel, hogy a szabadság nem egyeztethető össze a biztonsággal, a határok és a területek védelme pedig a liberális demokráciával és a jogállamisággal – üzente Donald Tusk, az Európai Tanács…

Aubrey jóga óráját látva el kellett mennünk gyónni

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

Növelni kellene a mezőgazdaság termelékenységét és jövedelmezőségét

Jelentősen nőtt a magyar mezőgazdaság teljesítménye az utóbbi években, ám a termelékenység és a jövedelmezőség terén még komoly a lemaradás - mondta az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Békéscsabán.

Már a Victoria's Secrettől sem akarnak az emberek bikinis lányokat nézni

Véget ért egy korszak: nincs több Victoria's Secret fashion show.

Válogatott: a kapitány elmondta, miben kell javulni

24
-
  Ma 13:16 Sport

Pont arra vannak a felkészülési mérkőzések, hogy kiütközzenek a hibák.

Mátrai Erőmű: az állam sokat veszíthet, de Mészáros Lőrinc már biztosan nyert rajta

HVG
-
  Ma 13:15 Gazdaság

Kockázatos, sőt potenciálisan komoly veszteséget hordozó eszközként tartják számon Mészáros Lőrinc tőzsdei holdingjában a Mátrai Erőművet – amelynek megvásárlásáról épp most akar kezdett tárgyalni a magyar állam. Mészárosék amúgy bagóért vették a céget anno, az árát pedig már kamatostul kivették a tartalékból.

Závecz: Már a falvakban is gyengül a Fidesz

Klubrádió
-
  Ma 13:11 Választás

Érdekesség, hogy a falvakban is átlagon felüli a Fidesz népszerűségének csökkenése az önkormányzati választások után - mondja Závecz Tibor.