Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

2,8 másodperc alatt gyorsulunk százra, amint lemegy a nap

Eurosport
-
 Ma 17:20Sport

Kezdődik a Formula E hetedik szezonja, a leglényegesebb újdonság pedig, hogy az elektromos sorozat most már világbajnokságként szerepel a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenynaptárában.

Vége a rövidített munkaidőnek a Daimlernél

Jutalmat fizet és visszaáll a normál munkaidőre a német autógyártó vállalat.

Időkapszulát helyeztek el a Magyar Zene Házában

ma.hu
-
 Ma 17:17Zene

Befejező szakaszához ért a Liget Budapest projektben épülő Magyar Zene Háza kivitelezése, ebből az alkalomból pénteken az utókornak szánt üzenetekkel teli időkapszulát helyeztek el a decemberben megnyíló épület padlóburkolata alá.

Terhessége alatt lett rákos az édesanya, három gyermeket hagyott hátra

Ripost
-
 Ma 17:00Külföld

Egymás után érték a családot a sorscsapások. Az édesanya végül nem bírta tovább folytatni a küzdelmet betegségével szemben.

„Időt, tudást szánunk a diákokra, és mögéjük tesszük a technikai hátteret” – Utoljára indít OKJ-s képzést az Artopolis

f21
-
 Ma 16:58Kultúra

A szakmai képzések rendszerének megváltozásával a klasszikus OKJ-s képzések is  megszűnnek, ami azt jelenti, hogy a szombathelyi Artopolis Művészeti Iskolában utoljára lehet OKJ-s diplomát adó grafikus képzésre jelentkezni. A jelentkezési határidő február 28. 

Dupla epizóddal és új időponttal támadnak a Cápák a jövő héten!

A Cápák között két epizódja is látható lesz a jövő héten egymás utáni napokon. Március 4-én, csütörtökön 22:15-kor, míg március 5-én, pénteken 21:05-től kezdődik az ország egyetlen üzleti showműsora.

Az óraátállításból mindenkinek elege van, de nyári vagy téli idő szerint éljünk?

Az Európai Uniónak valószínűleg nem sikerül majd betartania a saját magának felállított idei határidőt.

Több száz idős embert oltanak be naponta Kecskeméten

Hiros
-
 Ma 16:33Megyei

Naponta több mint ötszáz 60 év feletti, időst oltanak be, Pfizer oltóanyaggal Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház oltó pontján. Minden eddigiél több oltószobával és orvossal igyekszik megfelelni az intézmény a megnövekedett igényeknek. Az oltásra várakozók kényelmére is gondoltak az egészségügyi szakemberek.

Időkapszula 2021 legjobban várt hazai épületében

Ez természetesen a városliget Magyar Zene Háza, ami valami hihetetlen gyönyörű a tervek és az eddig megvalósult építkezés látványa alapján.

Friss kutatás: a fiatalok és az idősek is támogatják a kormány új intézkedéseit

A magyarok ismerik és egyetértenek a kormány két új intézkedésével, amelyek a fiatalokat és az időseket is egyaránt segítik – derül ki a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (Kincs) legfrissebb kutatásából.

Ezeket mindenképp érdemes tudni a Magyarországon engedélyezett vakcinákról

A szeged-szőregi háziorvosok remek táblázatban foglalták össze a tudnivalókat a vakcinákról. Íme egy kis útmutatás, ami nagy segítség lehet neked is!

A Magyar Zene Háza időkapszulájába került a Ripost7

Különleges hangfelvételek mellett a Ripost7 is helyet kapott a Magyar Zene Háza időkapszulájában, melyet pénteken helyeztek az épület betonteknőjébe. A több díjjal is kitüntetett épület munkálatai jól haladnak, a megnyitóra a tervek szerint idén decemberben kerül majd sor.

Megérkezett a friss időjárási előrejelzés: egyelőre búcsúzik a tavasz

Éjszaka gyenge hidegfront vonul át, aminek több következménye is lesz. Egyrészt némi csapadék is hullhat, továbbá szombatra jelentősen visszaesik a hőmérséklet, harmadrészt pedig kitisztul a levegő. Jelentősen csökken tehát a szálló por mennyisége a légkörben szombatra - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat…

Az utókornak szánt üzenetekkel teli időkapszulát helyeztek el a Magyar Zene Házában

Építésének befejező szakaszához érkezett a Magyar Zene Háza, amely várhatóan decemberben nyitja meg kapuit.