Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 453 hír

Tudtad, hogy Magyarországon gyártják több mint ötven ország állampolgárainak okmányait?

888.hu
-
 Ma 17:24Vélemény

A kormány félmilliárdos támogatással segíti, hogy a világ élvonalába tartozó biztonsági nyomda átvészelje a járványt.

Ez lehet Szlovákia első karbonsemleges állami intézménye

Az elnöki palota 2030-ra szeretne Szlovákia első karbonsemleges állami intézménye lenni.

Lendületesen erősödik a szolgáltatóipari aktivitás az Egyesült Államokban

Szeptemberben lényegesen javult a szolgáltatóipari aktivitás az Egyesült Államokban az ISM kutatóintézet beszerzésimenedzser-indexének a tanúsága szerint.

Ismeri ezeket a Netflix trükköket?

Íme néhány hasznos tipp, hogyan kezelhető gyorsan és egyszerűen a Netflix böngészőben.

Koronavírus: az utolsó beteg is elhagyta a kórházat az ausztráliai Victoria államban

Négy hete nem jelentettek új koronavírus-fertőzöttet az ausztráliai Victoria államból - derült ki az állam közegészségügyi hatóságainak pénteki bejelentéséből, amelyben hozzátették, hogy az elmúlt 24 órában 9828 tesztet végeztek el.

Veszélyeztetett ágazatok között van a cége? Ezeket a közterheket nem kell most fizetnie

Egy összefoglalót tett közzé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az oldalán, amelyben pontosan összefoglalják, milyen adózási könnyítésekkel élhetnek a koronavírus-járvány miatt veszélyeztetett ágazatban működő vállalkozások. 

Páváék félretették, Péterffyék befizették a híres állami kölcsön első törlesztőjét

"A kormányhatározatban rögzített határidő előtt, november 27-én elutalta a pécsi önkormányzat az előző városvezetés felelőtlen gazdálkodása miatt keletkezett hiány fedezetéül nyújtott, összesen 9 milliárd 540 millió forintos állami hitel erre az évre esedékes törlesztőrészletét. A pécsi önkormányzat pénteken több mint másfél milliárd forintos törle

Népszámlálás 2021: a Híd az MKP-val, a kulturális államtitkár a kisebbségi kormánybiztossal kampányol

A 2021-es népszámlálás kampánya kezdi eltüntetni a határokat a magyar pártok között: közös kampányvideóban hangsúlyozza a cenzus fontosságát Rigó Konrád, a Híd politikusa, és Menyhárt József, az MKP korábbi elnöke. Rigó szerint hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a népszámlálás nemcsak a számokról szól. „Nyelvi…

Püspöki köszöntő –Két államtitkár köszöntötte a frissen kinevezett pécsi püspököt

Orbán Viktor miniszterelnök levelét olvasta fel, majd köszöntötte dr. Szabó Tünde és Soltész Miklós államtitkár, a Nyíregyházától búcsúzó új pécsi püspököt, Felföldi Lászlót.

Ennek a balatoni fejlesztésnek sokan fognak örülni: jövőre próbálhatjuk ki az újdonságokat

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség konzorciumvezetésével megvalósult projekt részeként Siófokon, Zamárdiban, Balatonszemesen, Fonyódon, Keszthelyen, Révfülöpön és Tihanyban történtek infrastrukturális és eszközfejlesztések.

Négy hete nem jelentettek fertőzést az ausztráliai Victoria államból

Négy hete nem jelentettek új koronavírus-fertőzöttet az ausztráliai Victoria államból - derült ki az állam közegészségügyi hatóságainak pénteki bejelentéséből, amelyben hozzátették, hogy az elmúlt 24 órában 9828 tesztet végeztek el.

Egymilliárdért eladta az állam a balatonboglári kempinget

MFor
-
 Ma 14:24Gazdaság

A balatonboglári kempinget sikerült eladnia az államnak, de a balatonszemesi kemping egyelőre nem kellett senkinek.

Vétóügy: megtörhetetlen a magyar-lengyel szövetség, a szlovák államfő ismét nekiment a V4-eknek

Nyitókép forrás: DW   Valamiféle érdemi kompromisszumra minden bizonnyal van esély, hiszen szerdától egymást érik a politikai nyilatkozatok, és az EP-képviselőktől a szlovák államfőig mindenki véleményt nyilvánított a magyar és lengyel vétó kapcsán.   Az uniós költségvetést és az újjáépítési alapot blokkoló magyar és lengyel vétó…

Elutalta az állami hitel aktuális törlesztőrészletét a pécsi önkormányzat

A kormányhatározatban rögzített határidő előtt, november 27-én elutalta a pécsi önkormányzat az összesen 9 milliárd 540 millió forintos állami hitel erre az évre esedékes törlesztőrészletét, közölte az önkormányzat.   Azt írták, "mint ismert, a pécsi városvezetés azért kezdeményezte a 2019 előtti időszakban felhalmozott tartozásból fennmaradt…

Magyar állami kitüntetés két sepsiszentgyörgyi orvosnak

Átadták Sepsiszentgyörgyön dr. Antal Álmos szülész-nőgyógyász főorvosnak és dr