Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Unreal Engine 5: átmenetet teremthet a játékok és a filmek között

theGeek
-
  Tegnap 22:01 Film

Kim Libreri, az Epic Games technikai vezetője szerint a következő konzolgenerációban megvalósulhat az átmenet a két szórakoztatási műfaj között. Libreri a GameSpot videóinterjújában beszélt arról, hogy sokáig a játékokban és filmekben felhasználható assetek (pl. textúrák) létrehozásához lényegében ugyanazokat az eszközöket…

Szó szerint eltévedt egy személyvonat Budapesten, az utasoknak a sínek között kellett leszállniuk

Eltévedt egy vonat reggel Budapesten, emiatt késtek az ingázó utasok. A Nyugati pályaudvar helyett, Rákosrendezőn kötöttek ki.

Ezektől a tetkóktól eláll a lélegzeted – Galéria

Life
-
  Tegnap 21:00 Életmód

Ezektől a tetkóktól eláll a lélegzeted – Galéria

Ezek lesznek a nemzeti konzultáció járvánnyal kapcsolatos kérdései

A hamarosan induló nemzeti konzultáció első négy kérdése a koronavírus-járvány elleni védekezés további lépéseiről szól – közölte Dömötör Csaba.

A Path of Exile: Harvest kertészkedni küld két dungeon között

Mert nincs annál relaxálóbb, ha a saját kertünket rendezgethetjük egy fantáziavilágban. Kivéve, hogy a természet visszatámad.

Ezek a magyarok könnyű prédák a netes csalóknak: sokan nem is tudnak róla

Az utóbbi hónapokban kialakult helyzet a családi vállalkozások digitalizációját is felgyorsította, azonban a változások, új eszközök és a gyors ütemben lezajló fejlesztések mind-mind támadási felületet jelentenek a kiberbűnözők

A legnépszerűbb mobilok 2020 első felében

Technokrata
-
  Tegnap 20:02 Mobiltech

Már nem az iPhone XR a legnagyobb darabszámban eladott telefonmodell a világon. De az Apple-nek továbbra is van oka az örömre.

Ezeket a filmeket nem mutatták be idén Cannes-ban

Index
-
  Tegnap 19:48 Film

A vírus miatt idén elmaradt a nagyhírű filmfesztivál, de a szervezők bejelentették, mik lettek volna műsoron.

Véres tüntetés: nyugalmazott rendőr és étteremtulajdonos is van az áldozatok között Amerikában

A George Floyd halála miatt kirobbant országos tiltakozás egyre többször csap át erőszakba. Íme néhány tragikus sors, akiknek ez az életébe került.

A legnépszerűbb nyári táborok Magyarországon

Óbuda Most
-
  Tegnap 19:12 Karrier

A táborozó gyerekek és a foglalható táborhelyek száma is csökkent, de mik lesznek a legnépszerűbbek? Mennyit kell fizeni és hol vannak a legnépszerűbb táborhelyek? Mutatjuk az idei statisztikákat. Az előrejelzések szerint 165 ezer gyermek fog legalább egy hetet táborban tölteni – írja közleményében a Táborfigyelő. A táborhelyek száma a tavalyi…

Ezek a legnépszerűbb programozási nyelvek

Computerworld
-
  Tegnap 19:08 Infotech

Második hónapja vezeti a listát a C programozási nyelv, amely a több mint öt évig topon tanyázó Javát taszította le a trónról.