Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ezek az ágazatok igényelhetik a bértámogatást

Márciusra igényelhetik a támogatást az érintett üzletek, illetve bérleti díjat se kell fizetniük az állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok esetében.

Koronavírus: ezek a tünetek azt jelzik, hogy sokáig leszünk betegek

Az elhúzódó covid már a fertőzés elején jelzi, ha hosszabb betegeskedésre számíthat. Erre a két tünetre nagyon figyeljen!

A korlátozások alatt zárva lesznek az energia- és közmű-szolgáltatók ügyfélszolgálatai

A koronavírus járvány miatti védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló pénteki kormányrendelet érinti az energia- és közműszolgáltatók ügyfélszolgálatainak működését is. A személyes ügyintézés a korlátozások alatt szünetel. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) arra kéri az ügyfeleket, hogy ügyeiket…

Koronavírus: elhalasztják ezeket a műtéteket

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere pénteken elrendelte az egynapos sebészeti ellátások azonnali felfüggesztését.

Halálról álmodtál? Ezeket a rémiszt? dolgokat üzeni...

Álmodban meghalt a szeretted? Megijedtél, vajon ez mit jelent? Sajnos az „olcsó” álmoskönyvek e témában csak a diéta- és mozgásmentes fogyókúra-ajánlatokhoz hasonló „megoldásokat” kínálnak.

Itt a teljes lista: ezek a mezőgazdasági üzletek maradhatnak nyitva hétfőtől

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak), illetve a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) javaslatára a Kormány úgy döntött, hogy a kéthetes lezárás alatt is nyitva tarthatnak a mezőgazdaság és az élelmiszeripar zavartalan működéséhez szükséges üzletek.

Koronavírus: ezek az ágazatok kapnak bértámogatást

Pénteken közzétették, mely - a koronavírus-járvány miatti bezárás által érintett - gazdasági ágazatok szereplői kaphatnak segítséget bővített bértámogatás révén.

A lezárások sztárjai lesznek ezek a zöldséges piték

Roadster
-
 Ma 09:00Recept

Gyorsan, egyszerűen, mindenféle konyhai tudás nélkül elkészíthetők.

Ezek az ágazatok kapnak a kibővített bértámogatásból

A kormány péntek este közölte, hogy az újabb korlátozások miatt mely ágazatok kapnak majd a kibővített bértámogatásból.

Itt a lista: ezekre az ágazatokra terjesztik ki a bértámogatást

A tegnap délután kiadott újabb szigorítások részletszabályait tartalmazó rendelet nem tartalmazta tételesen, mely ágazatokra vonatkozik az a kormányzati ígéret, hogy a meglévő bértámogatási programot kiterjesztik rá.

Kibővített bértámogatás - ezek az ágazatok kapnak támogatást

A kormány péntek este közölte, hogy az újabb korlátozások miatt mely ágazatok kapnak majd a kibővített bértámogatásból.

Ezeket írják Sarka Kata formájáról, valaki szerint például szebb volt teltebben

Liner
-
 Ma 08:20Divat

Nem mindenkinek tetszik Sarka Kata aktuális formája, noha összességében semmi gond nincs vele, mert egy rendkívül csinos nő.

A reggeli rossz lehelet ellen ezek segíthetnek

Vannak, akiknél a probléma nem állandó, de az biztos, hogy időről időre mindenki találkozik azzal, hogy ébredés után a szájszaga erős vagy rossz, és sokan szégyenkeznek is miatta. Szerencsére vannak módok, amivel enyhíthetünk a gondon.

Ledobnál 10 kilót? Ezeket az ételeket mellőzd és olvadni fognak a kilók

Bien
-
 Ma 07:51Életmód

Az egészséges és tartós fogyás lassú, azonban ha csak az ideális heti 1 kilótól szabadulsz meg, akkor is rengeteget fogyhatsz.

Lista: ezek a szakmák kapnak bértámogatást

A kormány közzétette az érintett tevékenységi körök listáját.