Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 325 hír

Változás a Masterplast 2020-as eseménynaptárában

Portfolio
-
  Ma 16:47 Gazdaság

A Masterplast 2020-as eseménynaptárában történt változás a társaság közleménye szerint, a Befektetői találkozó időpontja módosul, amit 2021 január 12-én tartanak meg. Az időközi vezetőségi beszámoló közzétételének időpontja nem változik, az továbbra is november 12-én lesz.

Ezeken a romokon építi Elon Musk a jövőnket - Irány a világűr benépesítése?

Portfolio
-
  Ma 16:01 Gazdaság

Lassan 20 éve figyelhetjük, ahogy Elon Musk amerikai üzletember-mérnök egyre határozottabb léptekkel igyekszik meghódítani a magánszektorból az űripart. Idén augusztusban mérföldkőhöz érkezett SpaceX nevű vállalkozása, amely sikeresen megvalósította a történelem első emberes magánexpedícióját. Azonban amikor szemünket…

A Samsung a legjobb öt között szerepel az Interbrand 2020-as rangsorában

BDPST24
-
  Ma 14:30 Infotech

A Samsung egy helyet előre lépett, és az ötödik helyezést érte el az Interbrand tanácsadócég által készített Best Global Brands 2020 listán. A vállalat története legmagasabb márkaértékével szerepel a listán, a 62,3 milliárd dolláros értékelés az először 2000-ben közétett érték több mint tizenkétszerese.    A Samsung márkaértéke 2 százalékkal…

Nagy hatással van a járvány vásárlási szokásainkra - ezeket a termékeket vesszük, mint a cukrot

Blikk
-
  Ma 14:12 Belföld

Bár az első hullámhoz képest kisebb az érdeklődés a gyógyászati segédeszközök iránt, még így is másfélszer annyi fogy belőlük, mint a járvány kitörése előtt.

Nagyon sok magyar gazda vesz ilyen állatot: ezekre a fajtákra esküsznek a legtöbben

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség nyílt tenyészbikák tenyésztésbe állításához de minimis támogatás igénylésére a 41/2019 Am rendelet alapján. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) összegyűjtötte az igényléssel kapcsolatos általános tudnivalókat, valamint a 2020-as év fő tapasztalatait.

Toplista: ezek a legijesztőbb horrorfilmek a felmérések szerint

Starity
-
  Ma 13:16 Bulvár

Éppen Halloween előtt: tanulmány mutatta ki, hogy melyik a top 10 legijesztőbb horrorfilm.

Üzleti újdonságok az Acertől

Prohardver!
-
  Ma 13:02 Infotech

Megújuló TravelMate notebookok, projektorok és szemkímélő monitorok közül választhatunk az év hátralévő részében.

A belaruszi demokratikus ellenzék kapta a 2020-as Szaharov-díjat

A gondolat szabadságáért járó Szaharov-díj 2020-as kitüntetettje a belaruszi demokratikus ellenzék, jelentette be a Parlament elnöke csütörtökön, tájékoztatott az Európai Parlament magyarországi kapcsolattartó irodája. David Sassoli, az EP elnöke a brüsszeli plenáris ülésteremben délben jelentette be a Szaharov-díj idei kitüntettjeit azt…

A 2020-as év legnagyobb felfedezése vagy óriási tévedése? Kérdőjelek a vénuszi foszfin körül

Csillagászat
-
  Ma 12:52 Tudomány

Ideiglenesen levették az óriási hírveréssel járó vénuszi foszfin gáz felfedezésének adatait, miután kiderült, hogy az ALMA (Atacama Large Millimeter/submillimeter Array) adatok feldolgozásának kezdeti lépéseiben hiba történt. A hivatalos tájékoztatás szerint, amelyet a tanulmány szerzői twitter bejegyzésükben idéznek, egyelőre nem lehet tudni, hogy

Ezekkel a programokkal várja látogatóit a hosszú hétvégén a Városliget

Színes programokkal várja a családokat péntektől vasárnapig az egy éve átadott Városligeti Nagyjátszótér és a mellette szintén egy éve megnyílt Millennium Háza.

Nyakunkon az óraátállítás: nem árt figyelni, ezeket a vonatokat érinti a változás

A belföldi járatok közül a Nyugati pályaudvarról a hajnali órákban Szobra és Szolnokra induló vonat a nyári időszámítás szerint közlekedik a teljes vonalon.

Ezekre a forgalomkorlátozásokra számíthatunk Vas megyében

Az október 23-i megemlékezések idejére lépnek életbe.

Ezek a legjobb mentes cukrászdák az országban

Roadster
-
  Ma 11:00 Recept

Egyre több olyan cukrászda működik az országban, amely kifejezetten az ételallergiások kedvében jár.

Ezeket a belföldi és nemzetközi vonatokat érinti az óra átállítás

A téli időszámítás vasárnap kezdődik, amikor hajnali három órakor az órákat hajnali kettőre állítják vissza; ez néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint, de a menetrendet emiatt nem kellett módosítani - hívta fel a figyelmet a Mávinform.