Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

Egész süncsaládok végzetét okozhatja az óvatlanság

Teol
-
 Ma 12:08Megyei

Az óvatlanul végzett kertrendezés könnyen teljes süncsaládok pusztulását is okozhatja.

Büszkesége okozhatja a Facebook vesztét?

Mandiner
-
 Tegnap 01:57Vélemény

Ausztrália szembetűzésbe került a Facebook vezérrel, miután az ausztrál újságírók követeléseket állítottak fel a közösségi oldalon megjelenő cikkekel kapcsolatban. Mark Zuckerberg válaszként letiltotta az oldalról az ausztrál hírtartalmakra mutató linkeket.

6 ok, ami a mellviszketést okozhatja

Glamour
-
 21.03.06 15:21Életmód

Nem szeretnénk riogatni, már csak azért sem, mert a viszketés valószínűleg az élet kiküszöbölhetetlen velejárója. A krónikus, szűnni nem akaró viszketéssel persze érdemes szakemberhez fordulni, pláne, ha ez bőrkiütéssel párosul.

Mi okozhatja a tavaszi levertséget?

Női NetCafe
-
 21.03.05 20:05Egészség

Lassan, de biztosan hozzánk is beköszönt a tavasz, és magával hozza az összes fényét, illatát, hangulatát. Feléledünk, kivirulunk, szerelmesek és jó kedvűek leszünk. Megkezdődik az év aktív időszaka.Ismerje meg ön is a tavaszi fáradtság tüneteit!

Több Földhöz hasonló bolygó lehet a Tejútrendszerben

Szimpatika
-
 21.03.05 19:35Tudomány

A szakértőket régóta foglalkoztatja a kérdés, hogy az univerzumban vajon mennyi olyan bolygó kering, mint a miénk.

Ukrajnában is a brit mutáns okozhatja a harmadik hullámot

Az egészségügyi tárca úgy kalkulál: a fertőzöttek száma április végéig emelkedni fog Ukrajnában.

Csökkenő teljesítmény? Nem csak a Covid, szívprobléma is okozhatja

Ezekben a hetekben sokan tapasztalhatják a fáradtságot, a romló szellemi és fizikai teljesítményt, ami szinte minden esetben kísérő tünete a koronavírus-fertőzésnek.

Krónikus orrdugulás - Mi okozhatja?

A tavaszi-őszi időszakban gyakori náthás panaszok mellett, az allergia tünete is lehet, sok esetben mégsem ez áll az orrdugulás hátterében. Krónikus panaszok esetén javasolt a kiváltó okokat felderíteni, mert a túlzott orrcsepphasználat csak tovább ront a már meglévő tüneteken.

Fáradékonyság: nem csak a koronavírus, szívprobléma is okozhatja

Ezekben a hetekben sokan tapasztalhatják a fáradtságot, a romló szellemi és fizikai teljesítményt, ami szinte minden esetben kísérő tünete a koronavírus fertőzésnek. Azonban nem csak a COVID járhat csökkent terhelhetőséggel.

Bőrkiütéseim vannak, mi okozhatja?

A bőrön időnként megjelenő kiütéseknek számtalan oka lehet, nem véletlen, hogy ez a leggyakoribb panasz, amivel bőrgyógyászhoz fordulunk. Szerencsére ma már rendelkezésre áll egy olyan komplex vizsgálat, melynek segítségével rövid időn belül meghatározható a tüneteket kiváltó ok. Nyáron a klór miatt is sokan szenvednekNem…

A rendszeres húsfogyasztás betegségek hosszú sorát okozhatja

Kapcsolatot talált a rendszeres húsfogyasztás és a nem daganatos betegségek hosszú sora között egy nagy létszámmal végzett brit kutatás. Erős bizonyítékok utaltak már arra, hogy a vörös húsok és a feldolgozott hústermékek (egyebek mellett szalonna, kolbász) túlzott fogyasztása összefügghet a vastag- és végbélrák kockázatának…

Daganat a köhögés mögött - nem csak Covid okozhatja

A COVID-19 járvány ideje alatt sem szabad figyelmen kívül hagyni a daganatos megbetegedések figyelmeztető jeleit sem!

Hajfesték, sapka és gomba is okozhatja a kellemetlen problémát: itt van pár tuti tipp a korpa ellen

Blikk
-
 21.03.03 22:00Bulvár

Hatásos otthoni gyógymódokat ajánlunk a viszkető fejbőrre.

Szorít a mellkasa? Nem csak a szív okozhatja

A mellkasi fájdalom lehet állandó, vagy hullámokban jelentkező, élesen nyilalló, szúrón, vagy tompán sajgó, nyomásra, vagy szorításra emlékeztető. Megjelenése mindig nagy rémületet okoz, mert többségünknek a szívroham jut róla eszébe.