Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fontos! Erről nem érkezik külön felszólítás, de sok pontot veszíthettek nélküle a felvételin

Eduline
-
 Ma 12:12Karrier

Ha az idei felvételire jelentkeztetek, jó ha tisztában vagytok vele, hogy nem minden hiányzó dokumentumról kaptok hiánypótlási felszólítást.

Miért imádják a kutyák a hasvakarást, ha a macskák nem?

A legtöbb macska kifejezetten utálja, a kutyák viszont odavannak érte. Ki érti ezt!?

Emlékhelyek nélkül nem épülhet erős nemzettudatú Magyarország

Idén közel 60 helyszínen zajlanak programok, és több tízezren fordulnak meg a rendezvényeken.

A čačakiak nem érzik magukat biztonságban

Újabb álmatlan éjszaka van Čačak lakossága mögött. Szombat este Sloboda gyár közelében lakó helyieket biztonságba menekítették, 37 személyt, köztük hét gyermeket egy szállodában szállásoltak el.

Nemzetközi űrhírek - Űrkutatás Magyarul

Nemzetközi űrhírek a spacejunkie.hu oldal támogatásával!

„Idegösszeomlást kapott attól, hogy nem arra használták, amire való” – 65 éve hunyt el Soós Imre

WMN
-
 Ma 12:00Kultúra

Soha nem fogjuk már megtudni, mi az igazság Soós Imre tragikus halálával kapcsolatban, csak annyit tudunk, hogy nagyon keveset élhetett, és sikerei ellenére sem érezte magát a helyén.

Reméljük, nem lesz több online államvizsga

ma7.sk
-
 Ma 12:00Karrier

Az idei akadémiai év még a tavalyinál is cifrábbra sikeredett. Akkor csak a tavaszi szemeszterben vezették be a távoktatást, az idei esetében már tavaly október közepétől bezártak ez egyetemi előadótermek és a laborok. Aztán ki sem nyitottak, hiszen a korlátozásokat nagyjából csak a nyári szemeszter végén oldották fel.

Az apák napja története: nem csak anyákra van szükség egy boldog családhoz

Life
-
 Ma 12:00Kultúra

Apának lenni legalább akkora felelősség és boldogság, mint anyának. Mégis, míg az anyák napja itthon majdnem egy évszázados múltra tekint vissza, addig az apák napja még ma is csak egy mondvacsinált hóbortnak számít sokak szemében.

Müller Péter szerint nem lett öngyilkos a magyar színész, saját felesége végezhetett vele

Pontosan 64 éve, hogy Soós Imre színész és felesége 1957. június 20-án öngyilkosságot követett el, legalábbis a hivatalos jelentés szerint.

Jó hírek Szalai Ádámról: újra a válogatottal van Telkiben, játszhat a németek ellen

Mint ismeretes, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, Szalai Ádámot már az első félidőben le kellett cserélni a franciák elleni mérkőzésen (1–1). A meccs utáni sajtótájékoztatón kiderült, a csatárt kórházba szállították. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Twitter-oldalán szolgált új hírekkel Szalai Ádám állapotáról. „A tegnap esti…

Propagandatörvény helyett elfogadást

Bántalmazott melegek a kollégiumokban, minden harmadik meleg fiatal foglalkozik az öngyilkosság gondolatával. Miért tartja fontosnak a kormány, hogy azokat üldözze, akiknek a leginkább szükségük volna a törődésre és óvásra?

Nem kell messzire utazni a tengerparti hangulatért: ilyen most Szeged szabadstrandja

Még egy olyan szellemes szlogent is kitaláltak neki, mint az, hogy „Lapos – Magasan a legjobb!” De azért persze közel sem ez a legnagyobb fejlesztés, ami történt a partszakasszal. Mutatjuk!

Korrupt sportorvost jelentett fel a Nemzeti Védelmi Szolgálat (Nvsz)

Meg sem vizsgálta a sportolókat, úgy adott ki versenyengedélyt egy korrupt sportorvos   Korrupt sportorvost jelentett fel a Nemzeti Védelmi Szolgálat (Nvsz), az orvos a gyanú szerint olyan sportolóknak is adott ki versenyengedélyt, akiket meg sem vizsgált. A Nemzeti Védelmi Szolgálat (Nvsz) birtokába került információk szerint egy vidéken rendelő s