Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyógyszer lenne a világnak – Sákovicsné Dömölky Lídia 85 éves

NSO
-
 Ma 10:38Sport

Az olimpiai bajnok, ötszörös világbajnok tőrvívó nehezen viseli a koronavírus-járvány miatti bezártságot, ugyanakkor tisztában van vele, a vakcina segíthet, hogy az élet ismét a régi kerékvágásba zökkenjen vissza. Sákovicsné Dömölky Lídia ma 85 esztendős.

Jurij Gagarin számára az első űrrepülés könnyebb feladat volt, mint utána a világhírnév kezelése

1934. március 9-én született az első űrhajós, akit több mint háromezer jelölt közül választottak ki a küldetésre. Származása és magassága is előnyt jelentett számára.

A világ legtitokzatosabb kérdését végre megválaszolták: mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?

Femcafe
-
 Ma 10:20Életmód

Örökös vitatéma, hogy vajon mi volt előbb a tyúk, vagy a tojás? Ezt most igyekeztek megválaszolni a müncheni Ludwig-Maximilians-Universitaet csoport tudósai, így végre valahára pontot tehetünk a világ talán legtitokzatosabb kérdésének a végére.

36 lebilincselő tény Szingapúrról, a világ legversenyképesebb országáról

A világ egyik legkisebb nemzetállama (városállama), de globális szinten is egyedülálló. 50 év alatt a világ legversenyképesebb országa lett, ahol kiemelkedő szerepe van az oktatásnak, valamint a fenntartható technológiai fejlesztéseknek is.

Világháború az online térben: a kiberhadviselés területén nincsenek jók és rosszak, csak állami érdekek vannak

Néhány héttel ezelőtt az Egyesült Államokban egy városi víziközművet támadtak meg az online térben az irániak, megpróbáltak az ivóvízbe mérgező vegyi anyagokat juttatni. A hasonló támadások ma már mindennaposak.

Fukusima tanulságaiból tanult a világ

A szokatlanul erős természeti katasztrófa mellett folyamatos mulasztások is okozták a balesetet.

Elhunyt a világhírű artista

A híres Repülő Wallendák artistacsoport tagja 85 éves korában hunyt el.

Jön az ujjatlanszezon: a szép karhoz nem csak bicepszre kell gyúrni!

A bicepsz könnyebben edzhető, de ha azt akarjuk, hogy szépen kidolgozott legyen a karunk, akkor a tricepszgyakorlatokat sem hanyagolhatjuk el.

Már több mint két és fél millióan haltak bele a világjárványba

A világon 117 148 365 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban.

A világbajnokságnak két békéscsabai résztvevője is lesz

Beol
-
 Ma 09:36Sport

A Nemzetközi Vívó Szövetség úgy döntött, hogy a világjárvány ellenére Kairó biztosítani tudja a kadet és junior világbajnokság biztonságos megrendezését. Minden résztvevő számára biztosítani tudják a rendszeres szűrést, mindenki „buborékban” lesz. A világbajnokságnak két békéscsabai résztvevője is lesz, a ranglistapontok alapján Dékány…

Ugrai a Lokiba akar jönni!

A támadó a Nemzeti Sportnak elmondta, beszélt a debreceniekkel, de nincs még konkrétum az ügyben.

Ismét világhódít a Gyöngyhajú lány

Egy ausztrál bank reklámjához használta fel az Omega slágerét. A dal nem először kerül szerzői jogi viták kereszttűzébe.

Jön a Johnson&Johnson egydózisú vakcinája: kinek adható, mennyire hatásos?

Hogy lehet, hogy elég egyszer beadni a koronavírus elleni oltást? Mit kell tudni róla? Az USA-ban már olthatnak a Janssen cég vakcinájával és hamarosan Európában is elérhető lesz.