Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az F1 „óvatosan optimista”, hogy meg lehet tartani 23 versenyt idén

F1világ
-
 Ma 07:56Forma1

„Óvatos optimizmussal” várja a 2021. évi Forma-1-es világbajnoki sorozatot a száguldó cirkusz nemrég kinevezett új elnök-vezérigazgatója, Stefano Domenicali. A szakember azt mondja, nagyon rugalmasnak kell lenniük az idei versenynaptárral kapcsolatban, hiszen a koronavírus-járvány még mindig okozhat váratlan helyzeteket.

Nem lehet mindent komposztálni

Bama
-
 Ma 07:54Belföld

A kerti hulladékok égetéséről szóló rendelkezéssel szerintem átestünk a ló túlsó oldalára, írta olvasónk.

Eddig azt hitték ez nem lehetséges: az anyaméhen belül fertőződött meg a magzat koronavírussal

Life
-
 Ma 07:51Egészség

A 8. hónapban kapta el a koronavírust egy kismama Bulgáriában, ezáltal pedig a magzat is megfertőződött az anyaméhben.

Így néztek ki a februári karneválok a világban – Amikor még össze lehetett jönni

Bien
-
 Ma 07:31Életmód

A karneválok és farsangi mulatságok hagyományosan a tél végét, egy új tavasz kezdetét jelzik. Idén azonban csak képeket nézegetve nosztalgiázhatunk a világ legnagyobb karneváljairól.

A hét legmelegebb napja lehet a maie

A fátyolfelhőzet napközben átmenetileg nagyobb területen is megvastagodhat, de némi szűrt napsütésre - a tartósan borult északkeleti részek kivételével - szinte mindenhol számíthatunk. Kisebb eső, záporeső legnagyobb eséllyel az Északi-középhegység, az Észak-Alföld, illetve a főváros tágabb környezetében valószínű, de szemerkélő eső…

Trump búcsúzóul ingyen testőrökkel ajándékozta meg a családját

444.hu
-
 Ma 07:28Külföld

Fél évig tartó, 24 órás védelem a nagykorú gyerekek számára.

Orbán Viktor: A korlátozásokat addig nem lehet feloldani, amíg nem kezdődik meg a tömeges oltás

Mandiner
-
 Ma 07:25Belföld

Akkor lehet arról gondolkodni, hogy az élet visszatér a normális szintre, ha beoltották az egészségügyi dolgozókat, az idősotthonokban lakókat, a krónikus betegeket, a védekezésben résztvevevőket és az időseket, akik nem szenvednek krónikus betegségben. Ennek a bekövetkezte a vakcináktól függ - húzta alá a miniszterelnök.

Újra Bundesliga-csapat edzője lehet Dárdai Pál

Ripost
-
 Ma 07:10Sport

Nagyon érik a váltás. A magyar klubikon menesztése óta már a negyedik edző bukik meg a Herthánál.

Nesze neked január! Megdőlhet a melegrekord, 17 fok is lehet, de ez még nem minden...

Pénteken megdőlhet a napi melegrekord mind országos szinten, mind a fővárosban.

Gábor Dénes-díjazottak Klubja: Ők is keresik a koronavírus legyőzésének lehetőségeit

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

A vírus legyőzése, illetve a járvány okozta világkáosz negatív társadalmi, gazdasági hatásainak enyhítése foglalkoztatja ma a Gábor Dénes-díjazottak Klubjának közösségét. Erről is beszélt lapunknak a GDDK zalaszentlászlói származású titkára, Ács Tünde Fatima.

Anthony Fauci szerint felszabadító érzés, hogy Donald Trump nélkül végre a tudományról beszélhet

Telex
-
 Ma 06:56Külföld

A járványszakértő nagyon kényelmetlenül érezte magát, amikor például a Trump által csodaszernek hívott hidroxiklorokinról volt szó.

A trumpi forgatókönyv Magyarországon is megvalósulhat

Donald Trump elnöksége az antitézise volt szinte mindennek, amiben hiszünk. A Capitolium megrohanása sötét pillanat volt, de nem jelenti a modern demokrácia végóráját: a demokratikus rend öngyógyító ereje meg fog mutatkozni. Ez azonban messze nem jelenti azt, hogy túl vagyunk a nehezén – írta az Euractiv portálon vendégkommentárjában…

A D-vitaminszint az IQ-ra is hatással lehet

A D-vitaminnak számos nagyon fontos funkciója van a szervezetre nézve. A várandósság során az anya szervezetéből jut át a D-vitamin a magzathoz, amely különböző folyamatokat segít szabályozni, beleértve az agyfejlődést is.

Pihenőre lehet szükséged: Napi horoszkóp 2021. január 22.

Kos Fölöslegesen aggódtál valami miatt, de szükséged volt arra, hogy valaki megnyugtasson: a félelmeid alaptalanok. Most, hogy ezt a terhet letetted, próbálj valami hasznosabb, termékenyebb kérdéssel foglalkozni. Bika napi horoszkóp Ne vesztegesd az idődet olyasmire, amiről már most látod, hogy nem fog neked sikereket hozni. Vidd…

“A nagyméretű falopás lehetősége jelentősen le fog csökkeni”

A Sumal segítségével ellenőrizni lehet, hogy mennyi fát vágtak ki, hová szállítják, milyen raktárba kerül a faanyag, és amikor az ágazatban tevékenykedő minden felhasználó - erdészetek, erdészek, szállítók, fűrésztelepek és fafeldolgozók - köteles lesz a rendszert használni.