Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mindkét csapat egy ponttal lett gazdagabb

Sport365
-
  Ma 21:37 Foci

Nem bírt egymással az Athletic Bilbao és a Celta Vigo.

Ördög Nóra egy jacuzziban fürdőzik

Life
-
  Ma 21:30 Bulvár

Ördög Nóra egy jacuzziban fürdőzik - Fotó

Egy nyugalmazott püspök szerint csótányokat csempészett a váci börtönbe a Helsinki Bizottság

Csuka Tamás egy megemlékezésen beszélt erről. A jogvédő szervezet pert indít ellene.

Az Otthonunk Szentmiklós Egyesület jelöltjét választották Törökszentmiklóson

Szoljon
-
  Ma 21:14 Belföld

Mészáros Zoltánné, az Otthonunk Szentmiklós Egyesület jelöltje kapta a legtöbb szavazatot a vasárnapi időközi önkormányzati képviselőválasztáson.

5 jel, amiből pillanatok alatt kiderül, hogy egy igazi úriemberrel van dolgod

Style
-
  Ma 21:06 Életmód

Olyan alapvetőnek gondoljuk, hogy mind egy igazi, odaadó úriemberre vágyunk, azonban felmerül a kérdés, hogy honnan ismerhetjük fel, ha rátalálunk. Vajon mi különbözteti meg az átlag férfiaktól? A modora? A kisugárzása? Esetleg a viselkedése? Nos, próbáltuk összeszedni azokat a jellemzőket, melyek segítségével könnyedén…

Y generáció és a termálvizek: Egyre népszerűbbek a hazai fürdők a fiatalok körében

Magyarország köztudottan termálvíz-nagyhatalom, aminek előnyeivel a fiatalok is mindinkább tisztában vannak, mert egyre többen keresik fel a termálfürdőket – derül ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona adataiból.

Szivárgott a szén-monoxid Nagykanizsán: egy embert kórházba szállítottak

Nagykanizsán egy Kőrisfa utcai családi házhoz riasztották a helyi hivatásos tűzoltókat.

„Cicának” becézik – egy puma elkényeztetett macskaként él gazdáival egy lakásban Oroszországban

A beteg állatot az elaltatás elől mentették meg örökbefogadói, és egy kutyaiskolában tanították rendre. Elképesztő videókat készítenek a barátságos nagymacskáról.

Erdő Péter: a keresztények egységéhez kevés az emberi erőfeszítés

A keresztények egységének megteremtéséhez kevés az emberi erőfeszítés, szükség van a "szívből jövő, állhatatos imádságra" - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az ökumenikus imahét megnyitóján vasárnap este Budapesten, a Kálvin téri református templomban.

Az egyház már elbocsátotta, most a bíróságon a sor a pedofil expap ügyében

Akár tíz év börtönbüntetést is kiszabhatnak arra az egyház által kiközösített volt katolikus papra, aki 30-35 évvel ezelőtt kiskorú fiúkat szexuálisan zaklatott. A 75 éves férfi kedden kezdődött büntetőperét óriási médiaérdeklődés kíséri Franciaországban

9 órát sétált egy hatéves kisfiú a hidegben az autópálya mellett Angliában

Több mint 1000 ember csatlakozott a rendőrséghez, hogy péntek éjszaka megkeressék a hatéves fiút, aki iskolai kirándulás alatt tűnt el egy benzinkútról.

Erdő Péter: a keresztények egységéhez kevés az emberi erőfeszítés

A keresztények egységének megteremtéséhez kevés az emberi erőfeszítés, szükség van a "szívből jövő, állhatatos imádságra" – mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az ökumenikus imahét megnyitóján vasárnap este Budapesten, a Kálvin téri református templomban. A bíboros a keresztények egységéért…

A szenvedélybetegség egyik fontos okáról ritkán esik szó

HVG
-
  Ma 20:15 Életmód

Kapitány-Fövény Máté addiktológus új, Ezerarcú függőség című könyvében külön fejezetet szentel a kötődésnek. Ebből választottunk egy részletet közelgő szalonestje előtt.

Egy japán oktatási intézmény a tudtán kívül bitcoinba fektetett

BitcoinBázis
-
  Ma 20:13 Gazdaság

A japán Meijo Gakuin oktatási intézmény beperelte egy korábbi alkalmazottját, mert az a cége pénzét kriptopénzre költötte. Egy japán oktatási Megjelent a BitcoinBázis oldalon.