Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 366 hír

Horrorkaravánok: elképesztő érvvel ált elő a rendőrség

Hiába szűr ki a rendőrség havonta mintegy száz horrortrélert a magyar utakon, a román neppereknek a büntetéssel együtt is megéri az öreg használt autók továbbértékesítése - írja a Magyar Nemzet.

Elképesztő, milyen pofátlanságra vetemedett ez az autószerelő

Jól átverte a kuncsaftjait egy hajdúböszörményi autószerelő: előleget kért, majd az ígért munkákat nem végezte el. Sőt: volt, akinek az autóját sem akarta visszaadni!

Elképesztő, mit tett rajongójával Billie Eilish

Cosmopolitan
-
  Ma 12:16 Bulvár

És nem is az a legdurvább a sztoriban, hogy áthívta magához…

Mindent elvállalt, semmit sem csinált a csaló autószerelő

Index
-
  Ma 12:09 Belföld

A hajdúböszörményi férfi előre kérte a pénzt.

Céline Dion könyörög Drake-nek, hogy ne csináltasson tetkót róla

Starity
-
  Ma 11:56 Bulvár

Még vacsorázni is szívesebben hívná a kanadai rappert, mint hogy lássa rajta arcmását.

Az új hidegháború újabb jele: készek az amerikai tervek az orosz légvédelem semlegesítésére

HVG
-
  Ma 11:20 Külföld

Az USA titkos hadműveleti tervet dolgozott ki az Oroszországhoz tartozó, Lengyelország és Litvánia közé ékelt exklávét, Kalinyingrádot védelmező légvédelmi rendszerek megsemmisítésére. Az egyelőre még nem derült ki, hogy mely orosz területek esetében készültek hasonló tervek.

Leeshet az álla, ha meglátja, milyen fotókat csinálnak éjszaka a legjobb telefonok

HVG
-
  Ma 10:33 Mobiltech

Előbb a múlt héten bemutatott új iPhone, majd pedig a csütörtökön prezentált Huawei Mate30 Pro kapcsán került elő ismét az éjszakai fotózás témája. Nézzük, hogyan teljesítenek éjszaka az Apple, a Huawei és a Samsung legújabb csúcsmobiljai.

Már az újrahasznosítást is rosszul csináljuk

NRGreport
-
  Ma 10:30 Gazdaság

Rengeteg olyan dolgot dobunk a szelektív kukákba, amit nem szabadna, ezzel pedig csökkentjük a hatékonyságát az újrahasznosító rendszernek. Hiába igyekszünk odafigyelni, a rengeteg felesleges, oda nem illő, újrahasznosíthatatlan szemét teljesen „eldugítja” a folyamatot, ami egyébként sem a megoldás a környezetszennyezésre.

Ismét fegyvert kaphatnak az orosz űrhajósok

Dmitry Rogozin, a Roscosmos vezetője bejelentette, hogy a jövőben ismét fegyvert kaphatnak az orosz asztronauták, ami elsőre talán ijesztő lépésnek hangozhat, de valójában teljesen logikus az űrhivatal részéről. A pontos műszerek ellenére ugyanis még mindig gyakran előfordul, hogy a Földre visszatérő űrhajósok kiszámíthatat...

Nézzétek meg a Végtelen saga előzetesét, ami újra kedvet csinál a Marvel első 23 filmjéhez

IGN
-
  Ma 10:21 Film

Nagy utat jártunk be Végre mi is láthatjuk azt a hangulatos összegző videót, amit a San Diego-i Comin-Conon vetített le a Marvel stúdió.

Heccnek jó, de a CEU-n nem csinált teltházat Ős-Buda problémaköre

Qubit
-
  Ma 10:20 Tudomány

Ugyanazzal a technológiával kutatnak az Árpád-kori romok után a Pilisben, amellyel nemrégiben Guatemalában egy komplett maja romvárost találtak. A CEU Határtalan tudás című rendezvényén csütörtök este a régészeté volt a főszerep.

Földgáz: az oroszok nem tudtak megállapodni

Nem történt áttörés az Európába szállított orosz földgáz ukrajnai tranzitjáról szóló, év végén lejáró szerződés megújításának feltételeiről szóló tárgyaláson Oroszország, Ukrajna és az Európai Unió képviselői között csütörtökön Brüsszelben. A magyarországi tranzit útvonal jelenlegi állás szerint megszűnhet.