Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

23 futamos F1-es naptár jöhet 2021-ben

Formula
-
  Ma 16:04 Forma1

A kiszivárgott információk alapján még az eredetileg tervezett idei kalendáriumnál is hosszabb menetrend várhat jövőre az F1-es mezőnyre, amely Szaúd-Arábia révén egy új országba is ellátogatna.

Eltűnt egy 15 éves lány, segítsetek!

Október 23-án, pénteken ment el józsefvárosi lakóhelyéről a képen látható 15 éves lány, azóta nem adott magáról életjelet. Kalocsai Klaudia Vanesszát egyelőre a rendőrök sem találják, és kérik, hogy ha bármit tudtok róla, akkor szóljatok a rendőrségnek.

Romániában már több mint 3000 iskolában zajlik kizárólag online az oktatás

Eduline
-
  Ma 16:03 Karrier

Összesen 3014 tanintézetben alkalmazzák a piros forgatókönyvet.

Váratlan, de igaz: az Apple új töltője más mobilokkal is működik

HVG
-
  Ma 16:03 Mobiltech

Meglepetésre nemcsak az új iPhone 12-családdal kompatibilis az Apple vadonatúj, mágneses töltője, hanem néhány androidos készülékekkel is.

Persze, Trump és Biden, de vannak mások is...

Index
-
  Ma 16:03 Külföld

Mind az ötven állam szavazólapja szerint legalábbis biztosan.

Hogyan vészeli át a magyar gazdaság a járvány második hullámát? – Friss előrejelzés érkezett

Portfolio
-
  Ma 16:01 Gazdaság

A magyar gazdaság a koronavírus-járvány erősödő második hulláma tükrében idén átlagosan 6%-os recessziót szenvedhet el, ami mellett a GDP 8%-áig emelkedhet az államháztartási hiány és így a GDP 77%-a körülig ugorhat az adósságráta – vázolja friss régiós helyzetelemzésében a Danske Bank. Mindezt arra figyelemmel fogalmazták…

Gólyahír: velük gyarapodott Veszprém megye az elmúlt napokban

Veol
-
  Ma 16:00 MegyeiVeszprém

Születések a megyeszékhelyen október 21-23. között.

Mindeközben Nápolyban…

Sárgaláz
-
  Ma 15:59 Autó-motor

MI TÖRTÉNIK ?? ,,Jobb meghalni a vírustól, mint ez a lassú halál…”,,Ha te bezársz, fizess te!” Ilyen és ehhez hasonló táblákat látni az esténként újra

Több mint 100 érdeklődőt vonzottak a gímszarvas bikák trófeái a Mátrába

Az Egererdő Zrt. vadászterületén elejtett gímszarvas bikák trófeáit október 16-án a Mátrában, a Nagyhalmaj-tisztáson mutatta be az érdeklődőknek.

Maszkban látogathatóak a temetők Sepsiszentgyörgyön

Mivel mindenszentek és halottak napján sokan keresik fel szeretteik sírhelyét, a sepsiszentgyörgyi önkormányzat arra kéri a lakókat, hogy lehetőségeikhez mérten ne mindenki vasárnap látogasson ki a temetőkbe.

Akár 16 ezer kalóriát is megeszik egy nap a testépítőből lett versenyevő

Nap mint nap
-
  Ma 15:53 Bulvár

Nagyon megosztó téma terjed az amerikai sajtóban és a közösségi platformokon. Eszerint egy testépítőből professzionális versenyevővé vált nő képes megtartani karcsú, formás alakját, annak ellenére, hogy esetenként 16 ezer kalóriát is elfogyaszt egy nap. A Katina nevű hölgy még 2019 elején kezdett el versenyszerűen enni, miután megnézett…

Több mint kétszáz koronavírusos egy Veszprém megyei szociális intézményben

202-en fertőződtek meg koronavírussal a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézményében.