Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Együttműködési megállapodást kötött a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat és a Magyar Vöröskereszt megyei sze…

Szorosabbra fűzi együttműködését a jövőben a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete és a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat. Közös cél, hogy egymás küldetését segítve végezzék szerteágazó tevékenységeiket a megye lakosainak érdekében a szociális felzárkóztatás, az egészségnevelés, az életminőségünk javítása érdekében. Az…

Magyar rokona is van Argentínában Diego Maradonának

Origo
-
 Ma 07:32Foci

Daniel Erdeli unokatestvére 22 évvel ezelőtt a világbajnok futballista unokatestvérét vette feleségül.

Így viszonyulnak a magyarok az idősek új vásárlási sávjához

Mint ismert, ismét bevezették az idősek vásárlási idősávját - igaz, a tavaszihoz képest kicsit más formában. A magyarok pedig nagyon megosztottak a kérdésben.

Mudi fajtaleírás: a sokoldalú magyar szépség

A mudi egy viszonylag kevesek által ismert magyar kutyafajta. A sokoldalú tehetség remek terelőeb, de akár vadászatokon és a kutyás sportokban is remekel. Rendkívül intelligens és gyorsan tanuló fajta, aki az élet számos területén megállja a helyét.

„Mindent megnyert, nem félt senkitől” – Argentínában értük el Maradona magyar származású távoli rokonát

NSO
-
 Ma 07:09Foci

A Diego Maradonával rokoni kapcsolatban lévő magyar származású  ingatlanügynök, Daniel Erdeli a személyes élményei mellett a Nemzeti Sportnak elmesélte, miért imádták annyian a szerdán elhunyt klasszist.

Az egyezség, vagyis a magyar vádalku

Az egyezség tartalmát tekintve a felek akár az összes, de lehetőség van arra is, hogy csak egyes bűncselekmények tekintetében egyezzenek meg.

Két magyar tinédzserlány készített interjút Maradonával

Origo
-
 Ma 07:04Foci

Az Újpest-Napoli BEK-mérkőzés előtt történt meg az eset. Az azóta felnőtt nők ma is féltve őrzik az interjút.

Harmincmillió forintból újult meg a magyarszecsődi Petőfi Sándor út

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

A Magyar falu program pályázati forrásaiból a település önkormányzata mintegy harmincmillió forintot nyert el, amit a Petőfi út szennyvízberuházás utáni felújítására fordítottak. Az elkészült munkával a község lakossága és vezetése egyaránt elégedett – derült ki a csütörtöki ünnepélyes átadón.

Tovább fejlődnek a magyar-kínai gazdasági kapcsolatok

A magyar-kínai gazdasági kapcsolatok a világjárvány ellenére is töretlenül fejlődnek: a magyar kormány stratégiai partnere, a kínai tulajdonosi háttérrel rendelkező BorsodChem újabb nagy beruházást valósít meg Kazincbarcikán. A beruházás értéke 12 milliárd forint, ehhez a magyar kormány 1,3 milliárd forint támogatást ad, ezzel a BorsodChem 3…

Soros György és a magyar demokrácia ütközőpontjai

HírTV
-
 Ma 06:54Vélemény

Hogyan alakult Soros György megítélése Magyarországon?

Ezek voltak Diana hercegnő legjobb pillanatai a Koronában

Nuus
-
 Ma 06:46Film

Óriási siker a Netflix-sorozat friss, negyedik évada az egész világon. A Netflix összegyűjtötte Diana hercegnő legjobb pillanatait, és maga Emma Corrin is elmondta, ő melyik részt élvezte a legjobban.

Először sütötték el itthon a magyar Leopardok ágyúit

Ugytudjuk
-
 Ma 06:45Megyei

Ráadásul még küzúton is megmozgatták a harckocsikat.

Orbán Viktor: nem akarunk kompromisszumot, a mi álláspontunk "betonszilárd"

Szokás szerint a Kossuth Rádió péntek reggeli adásában ad élő interjút a miniszterelnök, aki valószínűleg elsősorban az aktuális járványhelyzetről és az uniós költségvetési vitáról beszél majd.

Magyarországon 9 millió forint felett nyit az új kombi VW Golf

HVG
-
 Ma 06:41Autó-motor

A nyolcadik generációs Golf praktikus családi kivitelének legolcsóbb változatát 110 lóerős lágyhibrid motor hajtja.

Kiválasztották Magyarország legjobb termelőit

A Magyar Konyha kiválasztotta és összegyűjtötte új kiadványában az ország 100 legjobb termelőjét, összesen 14 alapanyagra lebontva. Ezek a gazdák nemcsak megtermelik, hanem fel is dolgozzák az alapanyagokat, amik adalék- és tartósítószer-mentesek. A Kiválasztották Magyarország legjobb termelőit bejegyzés először Szeretem a…