Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Négy remek, de nem trendi program azoknak, akik még karanténban maradnak – próbáld ki!

Képmás
-
  Ma 15:09 Életmód

Bár a kijárási korlátozást feloldották, sokan még nem kezdtünk el bejárni az irodába, néhány hétig még itthon dolgozunk. Nekem továbbra is tele van az üzenőfalam kenyérsütési és szekrényrendezési tippekkel, online követhető színházi előadásokkal és koncertekkel. Ezek valóban hasznos tevékenységek, de a párom és én a kétszemélyes…

A Telegram végleg kukázza a Gram tokent

Kriptoworld
-
  Ma 15:09 Gazdaság

A Telegram visszavonta fellebbezését az amerikai szövetségi bíróságon, amely megtiltotta a Gram token kiadását, ezzel pedig leállította a TON projektet. Május 22-ei dokumentumok szerint a Telegram visszavonta fellebbezését az amerikai

Távolinak tűnik még a német talpra állás

VG
-
  Ma 15:08 Gazdaság

Számottevően javult a német piaci szereplők üzleti hangulata, de az elemzők szerint bő két év, mire az ország visszatér a járvány előtti fejlődési pályára.

A Fidesz hallani sem akar a Párbeszéd válságkezelő alapjövedelem javaslatáról

Jövő TV
-
  Ma 15:06 Belföld

Hiába érvel már Ferenc pápa is az alapjövedelem bevezetése mellett, a kormánypárti képviselők nem támogatják az erről szóló törvényjavaslatot.

Emberi jogi bíróság: Magyarország nem sértett nemzetközi jogot

Az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) kedden hozott ítélete szerint Azerbajdzsán megsértette az Emberi Jogok Európai Egyezményét azáltal, hogy hazatérése után szabadon bocsátotta az örmény társa meggyilkolása miatt Magyarországon elítélt Ramil Safarovot, a baltás gyilkosként emlegetett katonatisztet. A bíróság ítélete szerint…

Az elmúlt hetek 10 leggyönyörűbb tájképe: szakmai zsűri válogatta őket

Femina
-
  Ma 15:06 Színes

A független fotósok magazinja ismét megrendezte tájképversenyét.

Sassoli: Németország Európa megújulásának motorja lesz

Az Európai Unió soros elnökségét július elsejétől betöltő Németország Európa megújulásának motorja lesz – jelentette ki David Sassoli.

Újabb örömhír: Már a mozik is fogadhatnak vendégeket péntek éjféltől

Újabb érdekes információkat szerzett a Ripost a budapesti nyitással kapcsolatban. Mint megírtuk, vidékhez hasonlóan péntek éjféltől az éttermek zárt helyei is látogathatók. Ezen kívül a mozik és a szálláshelyek is fogadhatnak vendégeket. Ugyanazok a szabályok lesznek érvényben Budapesten, mint vidéken.

Helikopteres hajtóvadászat indult két elmegyógyintézeti szökevény után Németországban

A zárt osztályról szökött meg a két férfi, autót is szereztek.

Kevésbé fogy a magyar, a házasságkötések is meggyarapodtak

Az idei év első negyedévében minden demográfiai mutató kedvező irányba változott: január-márciusban 1349-cel több gyermek született, mint az előző év azonos időszakában, és majdnem harminc százalékkal csökkent a népességfogyás - mondta az államtitkár, aki szerint ez a családvédelmi akcióterv bevezetésével is összefügg. Novák…

Így még biztosan nem hallottad soha a Knight Rider főcímdalát

Bár olvasóink nagy része minden bizonnyal nem csak, hogy ismeri, de lelkes nézője is volt (vagy talán még mindig az) a Knight Rider sorozatnak, ezzel összefüggésben pedig vélhetően betéve tudja annak főcímdalát is, ennek ellenére biztosak vagyunk abban, hogy a fenti videóban látható feldolgozásban még soha nem hallotta azt.

Németország prioritása Európa megújítása lesz

Az Európai Unió soros elnökségét július elsejétől betöltő Németország Európa megújulásának motorja lesz - jelentette ki David Sassoli, az Európai Parlament elnöke, miután kedden telefonos megbeszélést folytatott Angela Merkel német kancellárral.

Vadai: Zsidai Roy olyan, mint az Orbán-rezsim

Az éttermes nagy vihart kavart azzal, hogy bírálta azokat, akik beszálltak a házhoz szállításba, ingyen főztek az orvosoknak.