Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ausztriában botrány robbant ki az oltási sorrend be nem tartása miatt

Botrány robbant ki Ausztiában a koronavírus elleni oltások beadása körül, Sebastian Kurz kancellár a Kronen Zeitung című osztrák lapnak nyilatkozva szerdán megengedhetetlennek nevezte, hogy polgármesterek és feleségeik, illetve helyi prominens személyiségek soron kívül jutottak hozzá a vakcinához.

Soha nem fogyott még ennyi hitel a Takarékbank MFB Pontjain

Több mint 67 milliárd forintot folyósítottak a Takarékbank vezette konzorcium MFB Pontjai tavaly a vállalkozásoknak és a lakosságnak, ami rekordnak számít. A 2016-os indulás óta a legjobb évet zárták, túlszárnyalva az előzetes tervet, és így támogatva a gazdaság működésének fenntartását a válsághelyzetben. A vállalkozások leginkább a nulla…

Késve szállított vakcinák: dühös olaszok és németek

Olaszország jogi lépésekkel fenyegette meg a Pfizer amerikai gyógyszergyárat a koronavírus-oltóanyag leszállításában tapasztalt fennakadások miatt. A németek szerint a késlekedés idegesítő.

Az nem normális, hogy a politikusok soron kívül jutnak vakcinához

Sebastian Kurz osztrák államfő arról is beszélt, ő maga melyik oltást fogja választani.

Koronavírus: Ausztriában botrány robbant ki az oltási sorrend be nem tartása miatt

Botrány robbant ki Ausztiában a koronavírus elleni oltások beadása körül, Sebastian Kurz kancellár a Kronen Zeitung című osztrák lapnak nyilatkozva szerdán megengedhetetlennek nevezte, hogy polgármesterek és feleségeik, illetve helyi prominens személyiségek soron kívül jutottak hozzá a vakcinához.

Az Unió nem, de Menczer Tamás tud kínai vakcináról tárgyaló uniós országokról

Sorban állnak az országok, de az államtitkár erről nem beszélhet. Kevés a vakcina, viszont örülne neki, ha ez nem így lenne – erről Menczer Tamás beszélt az ATV Start című műsorában.  A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerint az orosz és a kínai vakcina…

Ausztriában botrány robbant ki az oltási sorrend be nem tartása miatt

Botrány robbant ki Ausztiában a koronavírus elleni oltások beadása körül, Sebastian Kurz kancellár a Kronen Zeitung című osztrák lapnak nyilatkozva szerdán megengedhetetlennek nevezte, hogy polgármesterek és feleségeik, illetve helyi prominens személyiségek soron kívül jutottak hozzá a vakcinához. Az osztrák sajtóban előző…

Rétvári Bence: félteni és őrizni kell nemzeti szuverenitásunkat

Félteni és őrizni kell nemzeti szuverenitásunkat, mert helyettünk mások nekünk jó döntést nem tudnak hozni – hangoztatta.

Világrekord – Ilyen drágán még nem adtak el CS:GO skint

Leet
-
 Ma 14:45Gaming

Régóta tudjuk, hogy egyes CS:GO skineknek igen magas ára lehet, persze a magas ár nem jelenti azt, hogy a skint meg is veszi valaki. Most úgy tűnik, valaki a valaha kiadott legmagasabb árat adta egy CS:GO fegyverskinért. Ilyen áron még sosem kelt el skin a játék története során. Január 15-én egy hihetetlenül ritka AK-47 skin

Néhány brit kórház úgy néz ki, mintha háborús övezet lenne

Telex
-
 Ma 14:44Külföld

Nagy a terhelés a brit egészségügyön, kedden rekordszámú koronavírus-fertőzött halt meg az Egyesült Királyságban.

A Fradi nyitja a magyar futballtavaszt, sorozatban harmadszor lehet bajnok a zöld-fehér csapat

Szerda este, 20 órától, a Ferencváros-Diósgyőr mérkőzéssel elrajtol a magyar NB I. tavaszi szezonja. Bár ez a meccs még az őszi pótlása, de hivatalosan is folytatódik a futballbajnokság. Ha szerdán is nyer a Fradi, nagyon nehéz lesz őt utolérni.

Ausztriában botrány robbant ki az oltási sorrend be nem tartása miatt

Kurz kancellár megengedhetetlennek nevezte, hogy polgármesterek és feleségeik, illetve helyi prominens személyiségek soron kívül jutottak hozzá a vakcinához.

Némafilmek zenei aláfestésére hirdetnek pályázatot

Némafilmhez filmzenét! címmel indít pályázatot régi magyar némafilmek zenei aláfestésére az idén 30. jubileumát ünneplő Művészetek Völgye Fesztivál és a 120 éves magyar filmet ünneplő Nemzeti Filmintézet. A Mire megvénülünk, az Aphrodité és a Rabmadár című magyar némafilmekhez várnak zenei alkotásokat március 31. éjfélig – írja az…

Rétvári: Félteni és őrizni kell nemzeti szuverenitásunkat

Rétvári Bence emlékeztetett: Magyarországnak nem volt érdeke, tehát ellenezte is, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia hadat üzenjen Szerbiának, ami aztán kirobbantotta az első világháborút.

Perez úgy érzi, sok tudást visz a Red Bullhoz

Belevetette magát a munkába a Red Bull Forma-1-es csapatánál Sergio Perez: a Racing Pointtól kiebrudalt mexikói pilóta az idei szezonban már az energiaital-gyárosokat erősíti, ahol Alexander Albon helyét vette át, idén pedig Max Verstappen csapattársaként bizonyíthat.