Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem jött össze a szökés az apagyilkos fiúnak

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság azt a férfit, aki társával együtt bántalmazta és fejbe szúrta az apját majd megpróbált kereket oldani. A rendőrök a Keletinél várták a brutális gyilkosokat. A Nyíregyházi Törvényszék közleményében azt írta, a megalapozott gyanú szerint a férfi péntek este ittasan szóváltásba keveredett apjával nyíregyházi la

Sokszínű évadzáró a Kecskeméti Nemzeti Színházban

Online évadbejelentő sajtótájékoztatóval, gálával egybekötött díjátadóval, külföldi online premierekkel, trianoni emlékműsorral és egy grátiszközvetítéssel készül 2019/2020-as évada lezárására a Kecskeméti Nemzeti Színház. Sokszínű évadzáró események. Még szavazhatnak az évad kedvenceire Az Együtt a Művészetért Díjátadó Gála június 2-án…

Sok cégnek bejött a távmunka, ezért marad

Lokál
-
  Ma 00:01 Életmód

Óvatosan állnak hozzá a magyar cégek az irodáik újranyitásához. A vezetők többsége hosszútávon is be akarja építeni a járványhelyzet alatt bevezetett, és azóta bevált távmunka megoldásokat – derült ki a felhő alapú szolgáltatások közvetítésével foglalkozó Kvazar.cloud villámkutatásából.

Hitelmoratórium: több százezer maradhat a családi kasszában

 Óriási segítség és lehetőség, hogy év végéig nem kell a hiteleket fizetni.  A hiteltörlesztési moratórium világviszonylatban is egyedülállónak számít, nincs másik ország ahol a kedvezmény ennyire rugalmas és széleskörű lenne.

Nagy Dávid a Körképnek: Az egység önmagában már nem lesz elég

A 2020-as parlamenti választás a felvidéki magyar képviselet teljes bukását hozta. Kivétel nélkül, és sajnos megérdemelten. A kiútkeresés azóta is akadozik, mint ahogy az elengedhetetlen személyi konzekvenciák levonása is. A Körkép.sk-n ezért társadalmi vitát indítottunk a felvidéki magyar politizálás jövőjéről.   Akik felkérésünket eddig…

Már lehet jelentkezni a Modem nyári táboraiba

Debreceni Nap
-
  Tegnap 23:44 Megyei

Ezen a nyáron sok minden másként lesz, a Modemben azonban szinte az iskolakezdésig várjuk a gyerekeket a különböző, kicsit átalakított, de rendkívül izgalmas, különböző táborainkba – közölték a szervezők. Kisebb csoportok, több kézmosás és fertőtlenítés, sok-sok szabad levegő. A művészet azonban ezúttal is középpontban marad. Hol…

2,3 százalékkal csökkent a német GDP

Németország hazai összterméke (GDP) 2,3 százalékkal csökkent az idei első negyedévben az egy évvel korábbihoz képest - közölte a szövetségi statisztikai hivatal (Destatis) hétfőn végleges adatként.

Mráz Ágoston Sámuel: Az őszödi beszéd ismerete nélkül nem lehet érteni a magyar politikai helyzetet

Gyurcsány Ferencnek megszűnt a legitimitása, miután a beszéd nyilvánosságra került, hiszen csalt a választáson azzal, hogy hazudott az ígéreteit illetően – fogalmazott a Nézőpont Intézet igazgatója.

Mráz Ágoston Sámuel: A magyar társadalom túlnyomó többsége nem szereti Gyurcsány Ferencet

A Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök által elmondott beszéd jelenti az elmúlt 30 év politikatörténet mélypontját.

Új házirendet ajánl az óvodáknak a Nemzeti Pedagógus Kar

Átmeneti házirend elkészítését ajánlja az óvodáknak a Nemzeti Pedagógus Kar a koronavírus-járvány miatt érvényben lévő szabályok betartásának figyelembevételével.

Matteo Salvini: Nem bántam meg az olasz határok védelmét

„Olaszország törvényeit, szuverenitását, biztonságát, becsületét és méltóságát védelmeztem, az egész kormány egyetértésével” – hangoztatta Salvini.

Matteo Salvini: Nem bántam meg az olasz határok védelmét

Egy álcivil szervezet hajója akart kikötni migránsokkal az olasz partoknál, de belügyminiszterként nem engedélyezte.

Salvini: Nem bántam meg az olasz határok védelmét

„Mindent ismét ugyanígy tennék, nem személyes érdekből, hanem országom védelmében”

Salvini: Nem bántam meg az olasz határok védelmét

A felsőház mentelmi bizottsága újabb eljárásban mond véleményt az Open Arms civilhajó tavaly nyári feltartóztatása miatt.