Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyar György: ha esetleg jönnek a kártérítési perek, megint a sorosista civilek és az ügyvédek tehetnek mindenről?

Egyelőre senki nem tudja, hogy a koronavírus-járványnak hány olyan áldozata van, aki a kórházi ágyak kiürítése miatt maradt szakszerű orvosi ellátás nélkül, s emiatt halt meg. Arra sincs adat, hogy az elhamarkodott intézkedések következményeként mennyien lehetnek, akiknek az életminősége, illetve a gyógyulási esélyei romlottak, s vajon hányan…

Korlátozás nélkül léphetik át a magyar-szerb határt a két ország állampolgárai

Lokál
-
  Ma 09:54 Belföld

Hétfőn 10 órától korlátozás nélkül léphetik át a magyar-szerb határt a két ország állampolgárai.

A világ magyarsága is június 4-re készül

Százéves a trianoni békediktátum, tízéves a nemzetpolitikai reneszánsz – ez alkalomból beszélgettünk Szilágyi Péter miniszteri biztossal. Egységes Kárpát-medencei térben egyesült újra a magyarság szellemi, gazdasági és közjogi értelemben is, és a diaszpórában élő két és fél millió honfitársunkat is sikerült újra egyesíteni – emelte ki az elmúlt…

Kijöttek a végleges adatok: nagyot esett a német gazdaság

Németország hazai összterméke (GDP) 2,3 százalékkal csökkent az idei első negyedévben az egy évvel korábbihoz képest - közölte a szövetségi statisztikai hivatal (Destatis) hétfőn végleges adatként.

Enyhülhet a magyarokat is sújtó ukrán nyelvtörvény

A szakértő szerint a nyelvtörvény magyar kisebbséget érintő rendelkezéseiben enyhülés várható a tervezett Orbán–Zelenszkij-találkozó nyomán.

Koronavírus: berobbanhat a magyarországi járvány, ha erre nem figyelnek

Napi
-
  Ma 09:51 Belföld

Az éttermeknek Magyarországon is megtiltották, hogy bekapcsolják a légkondícionálókat, mert az segítheti a SARS-CoV-2 terjedését. Az irodákban viszont mehetnek a berendezések, ezzel gyorsítva a vírus fertőzésveszélyét.

Szijjártó Péter bejelentése: ma délelőtt 10 órától újranyitják a teljes magyar–szerb határt

Röszkéről, Magyarország Szerbia határáról a két ország közti egyik legnagyobb határátkelőhelyről jelentkezett be hétfőn reggel Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter..

Farkas Örs: A baloldal azért szurkol, hogy Magyarország minél rosszabbul szerepeljen a védekezésben

Origo
-
  Ma 09:45 Belföld

Nem segítettek a koronavírus-járvány elleni védekezésben, helyette támadták a kormány intézkedéseit - nyilatkozta.

Tóth Bertalan szerint így építhető újra Magyarország a válság után

ATV
-
  Ma 09:44 Belföld

Az MSZP elnöke a párt Facebook-oldalán ír arról: a Fidesz-kormány nem lépett időben a válság gazdasági és szociális hatásainak csökkentése érdekében, kirúgások, fizetéscsökkenés, cégcsődök indultak el, a válság mélysége egyelőre felmérhetetlen.

Drámai: elhunyt a magyarországi X-Faktor fiatal énekese

A Blikk információi szerint az elhunyt Petics Kristóf, az X-Faktor 2016-os botrányhős énekese. Holttestét vasárnap találták meg Újfehértón, egy tó vizében. A lap azt írja, az eset körülményei még tisztázatlanok. A fiatal énekestől közben egyre többen búcsúznak a közösségi oldalán. Vasárnap este MC Hawer, Petics Kristóf korábbi támogatója is…

A színészek lakásából közvetítik az új premiert

24.hu
-
  Ma 09:37 Színpad

Izgalmas megoldással oldják meg, hogy mégis csak lehessen színházat nézni.

800 kiló szalmonellás csirkemáj jutott Magyarországra

Agroinform
-
  Ma 09:37 Gazdaság

A fertőzött lengyel áruból két magyar kereskedőhöz is szállítottak.

Komoly változásokat kaptak a nyakukba a magyar irodisták: jól is kijöhetnek belőle

 A fokozott fertőzésveszély miatt az üzemeltetőknek és a bérlőknek is új kihívásoknak kell megfelelniük - mondta az InfoRádiónak az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnöke. Takács Ernő arra számít, hogy nyár végére a legtöbben...

Városi legenda: Beborozva vizsgázott az első magyar jogosítvány-tulajdonos

BorsOnline
-
  Ma 09:30 Színes

Az első automobilok hazánkban mindössze 16 kilométerrel haladhattak óránként, és még a jogosítvány megszerzésekor sem számított, hogy legurult-e pár feles, vagy sem. 

Fuvaros hiénáknak kénytelen fizetni sok kárpátaljai, hogy átjusson Magyarországra

ATV
-
  Ma 09:24 Külföld

Durván lehúzzák a járvány miatt egyedüliként üzemelő ukrán-magyar határátkelőn azokat, akik saját kocsi nélkül kénytelenek megoldani az átjutást – derül ki a G7 cikkből.