Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 212 hír

Kikapcsolták Jakab Péter mikrofonját a Parlamentben, amikor Tiborcz Istvánról beszélt volna

115 igen, 51 nem és két tartózkodás mellett megszavazták a parlamentben Jakab Péter tiszteletdíjának a csökkentését a parlament hétfői ülésnapján – írja a HVG.hu. A Jobbik frakcióvezetőjét Kövér László, az Országgyűlés elnöke 4,4 millió forintra büntette, amiért októberben Orbán Viktor asztalára akart tenni egy zsák krumplit a parlamentben.…

Gulyás Gergely a karácsonyi időszakról beszélt

A Miniszterelnökséget vezető miniszter reméli, nem lesz a járványnak harmadik hulláma.

Gulyás Gergely könnyítést szeretne karácsonyra, aztán arról beszélt, hogy a járvány tetőzése is akkorra várható

Jó lenne karácsonykor a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni – erről beszélt egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden, az atv.hu tudósítása szerint azonban „ezt csak a személyes véleményeként…

"Demeter mindig is ezt a nyelvet beszélte, csak nem kapott ekkora nyilvánosságot"

A jelek szerint a kormány, illetve a Fidesz bevédi a zsidózó, holokausztozó írást megjelentető Demeter Szilárdot, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatóját, aki kitart amellett, hogy soha egyetlen antiszemita mondatot nem írt le, és nem is gondolt. Vajon mi motiválhatta Demetert, és hogyan tarthatja mindezt elfogadhatónak?

A legcukibb gazdasági influenszer a bitcoinról is beszélt

Ahogy hozzánk is elért az elmúlt egy-két év során az influenszer-láz, úgy jelent meg több tucat, sőt, több száz önjelölt szakember különböző témákban, és persze a bármiféle szellemi érték nélküli, értelmetlen YouTube, Istagram csatornák, fiókok is elárasztották a közösségi médiát.… The post A legcukibb gazdasági influenszer a bitcoinról is…

Gurmai Zita nem kapcsolati, hanem családon belüli erőszakról beszélt

Völner Pál emlékeztetett, hogy a kormány a krízisközpontok számát 12-ről 20-ra növelte, és szigorította a büntető törvénykönyvet.

Weisz Fanni elárulta, miért nem beszélt édesanyjával évekig

Öt évig szóba sem állt egymással Weisz Fanni és édesanyja. Viszonyuk akkor rendeződött, amikor Fanni elvált a férjétől, az asszony szerint Hajmásy Péter volt az oka annak, hogy eltávolodtak egymástól.

A Barátok közt sztárjai a sorozat megszűnéséről beszéltek

„A feszültségből, a március óta megélt helyzetből érezni lehetett, hogy efelé haladunk..."

Érdekesen beszélt a Chelsea játékosa Ronaldóról és Messiről

Origo
-
 Ma 08:49Foci

Szerinte már más focistákra is fel lehet nézni.

“Ijesztő, hogy a minket is húzó példaintézmények így le tudnak gatyásodni” – Interjú Ókovács Szilveszterrel

NullHatEgy
-
 Ma 07:56Film

"A mostani állapot, az, hogy streamelünk, igazából olyasféle kapkodás a közönség és a feladat, a hivatásunk után, amit a fuldokló hajt végre minden fűcsomóba kapaszkodva, hogy ne vigye el az ár (...) fogyatékos megoldás az, amit most az egész világ csinál, de ez még mindig jobb, mintha semmi se lenne" - mondja Ókovács Szilveszter, a

Először beszélt apja elvesztéséről Benkő László fia

Benkő Balázs a Ripostnak azt mondta, még nem tudta meggyászolni édesapját.

Bereczki Zoltán őszintén beszélt Szinetár Dórától való válásáról

13 évig volt együtt Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. Álompárnak számítottak, kapcsolatuk 2013-ban mégis véget ért. A hír az egész országot sokkolta, és a két fél azóta sem beszélt a szakításról. Bereczki most Palya Bea beszélgetős műsorában nyílt meg - írja a Bors.

Koronavírus: a WHO főgazgatója az ünnepkről beszélt

A múlt héten szeptember óta először csökkent az újonnan igazolt koronavírus-fertőzések száma - jelentette be a WHO főigazgatója hétfői sajtótájékoztatóján Genfben, mindazonáltal további elővigyázatosságra intett.