Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 324 hír

A magyar autógyártás jövője a tét: gyors segítség nélkül hetekre vagyunk a tömeges csődöktől, tízezres elbocsátásoktó…

Portfolio
-
  Ma 11:00 Gazdaság

A koronavírus váratlan megjelenése és gyors elterjedése nehéz helyzetbe hozta a globális autóipart, a vezető autógyártók és beszállítóik sorra függesztették fel ideiglenesen termelésüket és egyelőre nem látszik, hogy mikor javulhat a helyzet érdemben. A nemzetgazdaságilag kiemelten fontos magyar autógyártás jövője is bizonytalanná vált, állami…

Itt a koronavírus újabb hatása: egyre többen írnak végrendeletet

Portfolio
-
  Ma 10:23 Pénzügy

Az ügyvédek elmondása szerint a koronavírus terjedésével egyre több vagyonos ember érdeklődik a végrendelettel kapcsolatban náluk. Bár ez az a dolog, amit az emberek leginkább szeretnek halogatni, a járvány terjedése úgy tűnik, ezt is felülírta.

Egyre több napsütés jön

Kedden észak felől csökken a felhőzet, kisüt a nap; majd délután gomolyfelhők képződnek és elszórtan havas eső zápor, hózápor is...

Szerbia is egyre közelebb kerül a teljes kijárási tilalomhoz

Szerbia és Koszovó gazdasági intézkedéseket fontolgat, amelyekkel kezelni lehet majd az új típusú koronavírus-járvány gazdasági következményeit, emellett további szigorításokat vezetnének be a járvány megfékezése érdekében.

Egyre valószínűbb Kane távozása a Tottenhamtől

2009 óta játszik a Spurs felnőtt csapatában.

A koronavírus alatt is töretlen a borászat: egyre több a munkás kéz

Blikk
-
  Ma 08:06 Belföld

A munkaerőt tekintve javult a borászat és szőlőtermelés helyzete az utóbbi egy-két hétben, tekintve, hogy az ipari üzemek termelése leállt a koronavírus-járvány miatt – tudta meg a heol.hu.

A Közel-Keleten egyre terjed a járvány

A Közel-Kelet országaiban is terjed az új koronavírus okozta Covid-19 betegség. Vasárnap Szíriában bejelentették, hogy már ott is van halálos áldozata a járványnak.

Mi mind veletek vagyunk!

Győr Plusz
-
  Ma 07:47 Megyei

A Magyar Közút munkatársai az egész országból üzenik: köszönik a mentők, katonák, rendőrök és hatósági szakemberek munkáját. Segítsük a munkájukat mi is: maradjunk otthon! Magyar Közút

Egyre több tévhit kering a koronavírussal kapcsolatban

Napról napra egyre több tévhit kering a koronavírussal kapcsolatban. Például a gyakori vízivás és a sós vízzel gargalizálás egyáltalán nem véd meg a fertőzéstől, ahogy az sem igaz, hogyha visszatartjuk a lélegzetünket, kiderülhet hogy elkaptuk-e a vírust. A tudományos akadémia honlapján is tájékoztat ezekről – írja a hirado.hu.

A járvány “áldásos” hatása: egyre többen választják az online banki megoldásokat

Mínuszos
-
  Ma 07:33 Gazdaság

Egyre több ügyfél használja az online banki megoldásokat, és a bankautomatáknál kevesebb a készpénzfelvétel a koronavírus-járvány miatt. A CIB Bank azt közölte: az automatáinál egyre kevesebb készpénzfelvétel történik. Az ATM-ek töltése a megszokott rendben zajlik. Az ideiglenesen bezárt fiókok bankautomatáit helyettesítéssel, fióki…

Egyre több kereskedő szállítja házhoz a megrendelt árukat Hevesben is

Heol
-
  Ma 07:00 Belföld

Az időseknek is kényelmesebb és biztonságosabb, ha megrendelik a szükséges élelmiszert, ­takarítószert, hiszen akkor ki sem kell mozdulniuk. A kereskedők közül is egyre többen nyergelnek át a házhoz szállításra, ezt tapasztaltuk a megye­székhely mellett több ­településen is.

Egyre több tévhit kering a koronavírussal kapcsolatban

Napról napra egyre több tévhit kering a koronavírussal kapcsolatban.

Egyre több országban a kormány fizeti ki az elmaradt munkabéreket

Növekedés
-
  Ma 05:05 Gazdaság

Az olasz és a brit példa nyomány egyre több országban vállalja át az állam a legnagyobb bajba jutott szektorokban dolgozók fizetésének egy részét. Így próbálják elkerülni egy lefelé tartó spirál kialakulását, és megkönnyíteni a későbbi újrakezdést.

Egyre több a tévhit

Győr Plusz
-
  Ma 03:55 Megyei

Fábián István, egyetemi tanár professzor, az Mta doktora az M1 Ma este című műsorában elmondta, a tévhitek hajtómotorja a tudatlanság. „Vannak emberek, akik úgy gondolják, hogy kitalálnak valami nagyszerű megoldást egy súlyos problémára – általában szakértelem nélkül – és ezt elkezdik terjeszteni, és vannak olyanok, akik bebeszélik…

Egyre népszerűbb a „Kerékpározás kor nélkül” dán mozgalom

Bringázás
-
  Ma 00:42 Életmód

A mozgalom célja, hogy az ifjúság és az idősebb emberek között jobb kapcsolat legyen. Mind a két fél kap: a fiatalok sok bölcsességet, a szépkorúak pedig a kerékpárzás örömét.