Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 348 hír

Bár még nem kötelező, a városi hivatalok többsége előtt van már kerékpártároló

Székelyhon
-
  Ma 20:12 Határtalan

A képviselőház egyik törvényjavaslata szerint a közintézmények, piacok, vasút- és autóbuszállomások,  tanintézmények kötelesek lesznek legkevesebb tíz férőhelyes biciklitározót biztosítaniuk a bejárataik közelében.

Otthonában ünnepli hazája nemzeti ünnepét az orosházi kapus

Beol
-
  Ma 18:32 Sport

A török nemzeti ünnepet, a Köztársaság Napját már hazája nemzeti válogatottjának keretével ünnepelte az Orosházi FKSE kapusa, Yunus Özmusul. A közeljövőben két fontos találkozóra készül a török válogatott: november 4-én Hollandia csapatával, majd 8-án Törökországgal csapnak össze.

Most érkezett: tüzet nyitottak egy ortodox papra Franciaországban

Rálőttek egy ortodox papra a közép-franciaországi Lyonban egy görög templom közelében, a támadó elmenekült - közölte a helyi rendőrség szombat délután.

Napi cuki: fehérfarkú sülbaba érkezett Pécsre!

Pécs Aktuál
-
  Ma 16:41 Életmód

Hát nem édes? https://www.facebook.com/mancsranchsuli/posts/1419103361623546

Meglepően sok előrendelés érkezett a Huawei Mate 40 telefon 850 ezres Porsche-kiadására

HVG
-
  Ma 15:03 Mobiltech

Úgy tűnik, sikeres lehet a talán utolsó Huawei okostelefon (Mate 40) Porsche kiadása, ugyanis az előrendelés megnyitása után rengetegen lecsaptak rá.

Szörnyű hír érkezett: meghalt Sean Connery

Az egykori James Bond augusztusban ünnepelte 90. születésnapját.

Hivatalos kezdőcsapatok: Real Madrid – Huesca

Ma 14:00-kor, a spanyol pontvadászat 8. játéknapján a Real Madrid a Huesca egyesületét fogadja az Alfredo Di Stéfano stadionban. A...

Alig egy hónapja érkezett illegális bevándorlóként a nizzai merénylő

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:12 Külföld

A tunéziai férfi anyja nem érti, Brahim Ausszaui miért szökött át Olaszországból Franciaországba, hiszen senkit nem ismer ott, és a nyelvet sem beszéli.

Magyarországról 200 egészségügyi dolgozó érkezett Szlovákiába a szűrés segítésére

Magyarország és Ausztria is rendkívül gyorsan reagált a szlovákiai teljes körű COVID-19 vírus tesztelésére. Ivan Korčok külügyminiszter ezt külön értékelte és mindkét országnak megköszönte a segítséget. „A szomszédos Ausztriának nagyon hálásak vagyunk azért, hogy orvosokat küldött, akik segítséget nyújtanak a szűrésben. Ez egy olyan…

Riasztás érkezett a K&H Banktól - minden ügyfél érintett

Napi
-
  Ma 11:48 Belföld

Hangsúlyozzuk, hogy a K&H Bank sosem kéri ügyfeleit, hogy email formájában ügyfélazonosítókat adjanak meg, vagy az emailből egy linkre kattintva lépjenek be az e-bankba. Az ilyen tartalmú e-mailek visszaélés gyanúsak, kérjük, ilyen formában soha ne adja ki ügyféladatait! - olvasható a pénzintézet figyelmeztetésében.

Majdnem 1000 új fertőzéssel kevesebbről szól a szombati hivatalos járványjelentés

Az elmúlt huszonnégy órában jóval kevesebb új fertőzést jelentettek Romániában, az egy nappal korábbihoz hasonló tesztelési ráta mellett. Talán ez a pillanatnyi jó hír a járványfrontról. Tehát: pénteken 6546 új esetről érkezett jelentés, szombaton viszont „alig” 5753-ról (első teszteredmény). Csütörtöktől péntekig összesen 36 335 tesztet…

Vadállat kártyákkal érkezett meg a Rulebreakers második felvonása

Leet
-
  Ma 10:00 Gaming

Mint előző cikkünkben is említettük, a Halloween-i szezon közeledtével a FUT rajongók arra számítottak, hogy az Ultimate Scream egy hatalmas dobással tér vissza. Ám ehelyett az EA mindenkit letaglózott egy teljesen új FIFA 21 promócióval: a Rulebreakers megjelenésével.   Már az első csapat is elég erős volt, ám ezúttal  a régebbi FUT kártyákat…