Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 173 hír

Menő észak-amerikai filmfesztiválra jutott ki az Anyáim története című magyar alkotás

Noizz
-
  Ma 13:48 Film

Észak-Amerika legjelentősebb dokumentumfilm fesztiválja, a torontói HotDocs meghívta programjába Dér Asia és Haragonics Sári Anyáim története című első egész estés filmjét.

Gyarmathy Éva: ez a szörnyszülött se nem távoktatás, se nem digitális

Infostart
-
  Ma 12:10 Belföld

Milyen hatásai vannak a koronavírus-járvány okozta különleges helyzetnek a különleges fejlődésű gyerekekre, illetve az oktatásra – ezt vizsgálta az mta.hu számára írt összefoglalójában Gyarmathy Éva klinikai és nevelés-lélektani szakpszichológus, a Természettudományi Kutatóközpont Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézet…

A világ legszebb fenekű nője Beckhamre cserélte Messit

Sport365
-
  Ma 09:44 Foci

A Miss BumBum-ként ismert modell szíve eddig köztudottan Messiért dobogott. - Top5. Nr.5

Június 12-én nyitja meg tizedik évadát a Szarvasi Vízi Színház

A járványügyi szabályok betartásával június 12-én gálaműsorral indul a Szarvasi Vízi Színház X. évada. A tervek szerint a nyitógála után egy hónapon keresztül minden este ingyenes előadások várják a publikumot a legkülönbözőbb műfajokban, majd a Cervinus Teátrum fesztiválja következik. Július végétől többek között a Győri Balett, a…

A következő évad az újramuzsikálásé lesz a Nemzeti Filharmonikusoknál

Drive Me Baby
-
  Ma 09:00 Utazás

Megjelent a Nemzeti Filharmonikusok következő, 2020/21-es évadának programfüzete, valamint hamarosan az online bérlet- és jegyértékesítés is elkezdődik.

Szombati vendég Bay Éva: 25 éve nem voltam ilyen formában

A legendás műsorvezetőnő sok dicséretet kap amiatt, hogy sokat fogyott, de ő csak legyint az udvariaskodókra és azt mondja: nem lefogyott, hanem nagyon meghízott és most azt dobta le.

Újabb magyar filmsiker, a legjelentősebb filmfesztiválon debütál Dér Asia és Haragonics Sári alkotása

Május végén rendezik meg, a járványhelyzet miatt rendhagyó módon online, Észak-Amerika legjelentősebb dokumentumfilm szemléjét, a HotDocs Nemzetközi Filmfesztivált. Haragonics Sári és Dér Asia első e...

Íme, a 8 legszebb tó Ausztriában

Vaskarika
-
  Tegnap 18:57 Életmód

Képzeljük el, hogy épp a természetben vagyunk, Ausztria szívében, egy türkizzöld vagy mélykék színű alpesi tó partján. A víz kristálytiszta, körös-körül hegyek és zöldellő erdőségek. Bemutatunk nyolc kristálytiszta vizű ausztriai tavat.

Félbeszakadt évadát folytatja a Vörösmarty Színház

Csütörtök esti online évadzáró társulati ülésén a színház művészeti vezetése ismertette a 2020/2021-es évadra tervezett előadásokat. A társulat augusztus elején kezdi meg az új évad munkáit.

Egymillió forint a hét legszebb hetedik kerületi kertnek

Ittlakunk
-
  Tegnap 16:43 Budapest 07. ker

Erzsébetváros kertje néven írt ki pályázatot az önkormányzat, a hét legszebb hetedik kerületi kertet keresik.Részt vehetnek benne:társasházaklakásszövetkezetekönkormányzati lakóépületek kezelőjeaz önkormányzat által fenntartott intézménye.Olyan erzsébetvárosi lakóközösségek pályázatait várják, ahol vagy az udvaron saját erőből alakítottak ki…

Evangelion öltözetet kapott egy komplett Oppo termékcsomag

Mobilarena
-
  Tegnap 16:00 Mobiltech

Biztos akad olvasónk, akinek mond valamit (vagy épp nagyon sokat) a Neon Genesis Evangelion manga és anime széria. Az Oppo több termékét ruházta fel a legendás sorozattal.

Úgy lesz Cannes-i Filmfesztivál, hogy nem is lesz Cannes-i Filmfesztivál

Habár a koronavírus miatt idén fizikailag nem lesz megtartva a neves esemény, hamarosan bejelentik, mely filmek kapják meg a fesztivál ún. ajánlását. Már tippek is vannak.

Kihirdette 2020/21-es évadát az egri Gárdonyi Géza Színház

Habár a jelen helyzetben nélkülöznünk kell a színházakat, kedvenc társulataink már készülnek a jövő évadra: elérkezett az évnek az az időszaka, amikor a színházak sorban bejelentik, milyen bemutatókkal várják nézőiket jövőre. A már eddig kihirdetett évadokat ide kattintva böngészhetitek át. A játék, a könnyed szórakozás és a vidámság lesz az…

Évadzáró a győri Vaskakasban: átadták az évad színésze díjat is

Kisalföld
-
  Tegnap 14:41 Megyei

Évadzáró társulati ülését tartotta a Vaskakas Bábszínház társulata péntek délelőtt.

A világ három legszebb strandja

NLC
-
  Tegnap 13:32 Utazás

Nem utazhatunk, de azért álmodozni szabad. Látogass el velünk a világ három legszebb strandjára!