Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 83 hír

Itt a bejelentés: december végén engedélyezhetik az EU-ban az első COVID-vakcinát

A BioNTech és a Pfizer kedden benyújtotta kérelmét a SARS-CoV-2 koronavírus elleni vakcinájuk európai engedélyezésére. Az amszterdami székhelyű Európai Gyógyszerügynökség (EMA) tájékoztatása szerint a német biotechnológiai cég

December végén derül ki, kaphat-e engedélyt a Pfizer vakcinája az Európai Unióban

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) közölte: december 29-én döntenek arról, hogy forgalomba kerülhet-e az Európai Unióban a Pfizer és a BioNTech koronavírus elleni vakcinája. Mint a

Szezon végén visszavonul Dick Advocaat

Rangadó
-
 Ma 19:28Foci

A holland szakember negyven év után vonul vissza.

Veszélyeztetett lett egy ősi magyar állatfajta: jelentősen visszaszorult az állománya

Új fajtával bővült a Magyarországon tenyésztett, veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták köre, az akhal-teke lófajtát már honfoglalás-kori őseink is ismerték és használták, mára azonban állománya jelentősen visszaszorult, mindössze 68, törzskönyvben nyilvántartott egyede él a lelkes tenyésztőknél - közölte az Agrárminisztérium (AM).

December végén döntenek arról, kaphat-e engedélyt az EU-ban a Pfizer vakcinája

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) közölte: december 29-én döntenek arról, hogy forgalomba kerülhet-e az Európai Unióban a Pfizer és a BioNTech koronavírus elleni vakcinája.

BÉT: jelentősen emelkedett a BUX novemberben

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX novemberben 32 279 pontról 38 782 pontig jutott, vagyis több mint 20 százalékot emelkedett - közölte a BÉT.

A tisztifőorvos szerint kockázatos megnyitni az iskolákat. Gröhling a türelme végén

Az oktatási miniszter a válságstáb csütörtöki ülése előtt úgy nyilatkozott, már a türelme végére ért az iskolák megnyitása kapcsán.

10 egykori világsztár, aki jelentősen megváltozott az utóbbi években

Top Pont
-
 Ma 15:34Film

A mai világban sajnos csak a vékony lányok tudnak érvényesülni, és közülük is csak azok, akiknek az alakja hibátlan, se egy ránc, se narancsbőr, semmilyen testi hiba nem látható rajta. Ez nagyon elszomorító, hiszen azok a lányok is értékesek, akiken látszik, hogy van egy kis szépséghibája. A hírességek még rosszabb helyzetben vannak, hiszen…

A Pfizer vakcinája december végén kaphat engedélyt az EU-ban

HVG
-
 Ma 15:20Külföld

Az Európai Gyógyszerügynökség előbb a Pfizer, majd januárban a Moderna védőoltásáról is meghozhatja döntését.

Zöldségfogyasztásban sehol sem vagyunk: Magyarország az uniós lista végén kullog

Bár tudjuk, hogy mennyire fontos a gyümölcs és zöldségfogyasztás, mégis jóval kevesebbet fogyasztunk belőlük, mint kellene. Mi, magyarok ebben a tekintetben különösen alul teljesítünk, legalábbis ezt mutatják az elmúlt évek statisztikái.

Jelentősen emelkedett a BUX novemberben

Több mint 20 százalékot emelkedett a BUX.

Ez már sokkal több, mint az alagút végén pislákoló fény - jöhet a gazdasági talpraállás

Noha a járvány második hulláma is komoly károkat okoz, a gazdasági szereplők egyértelműen pozitívnak tartják a kilátásokat. A kedden publikált menedzserindexek világszerte javulást prognosztizálnak.

BÉT: jelentősen emelkedett a BUX novemberben

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX novemberben 32 279 pontról 38 782 pontig jutott, vagyis több mint 20 százalékot emelkedett – közölte a BÉT az MTI-vel kedden. A 356,6 milliárd forintos havi forgalom kiemelkedő, a napi 16,9 milliárd forintos érték pedig április óta a legmagasabb – írták. A közlemény szerint november elején…

A japán cégek adózás előtti negyedéves profitja jelentősen csökkent

A japán vállalatok adózás előtti profitja már a hatodik egymást követő negyedévben csökkent éves összevetésben az idei harmadik negyedévben.

Bevált a szigorítás? Jelentősen csökkent a napi új fertőzöttek száma

3951 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 154 beteg. Ez azt mutatja, jelentősen csökkent a fertőzöttek száma, mivel tegnap 5595 beteget, míg vasárnap 6819 beteget azonosítottak.