Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 275 hír

Az új típusú koronavírus témakörében a legtöbben Sulíknak hisznek

Az új típusú koronavírus témakörében az emberek Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszternek hisznek leginkább. Sulík kijelentéseit a megkérdezettek 58 százaléka tartja megbízhatónak. Ez az AKO ügynökség közvélemény-kutatásából derül ki, amelyet november 23. és 27. között végeztek el 1000 válaszadó bevonásával. A felmérést a Trend…

Ónos eső miatt adtak ki figyelmeztetést több megyére

Origo
-
 Ma 13:05Időjárás

Akár több milliméternyi ónos eső is hullhat egyes megyékben csütörtökre.

Nem adta vissza az ácsmunkákért felvett előleget és a munkát sem végezte el

Sikkasztás vétségével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt az ácsmunkák elvégzésére vállalkozó 45 éves férfit, aki a megbízója által anyagvásárlásra adott pénzből vett alkatrészeket az egyéb munkái során használta fel.

Fontos építészeti díjakat adtak át: íme a győztesek

otthon.hu
-
 Ma 11:10Otthon

Fontos építészeti díjakat adtak át nemrég: az Architecture MasterPrize 2020-as pályázatára közel 1500 nevezés érkezett a világ minden tájáról. „Már ötödik alkalommal hirdettük meg a versenyt, és elképesztő, milyen minőségi munkák érkeztek be ezúttal is. Számunkra volt megtiszteltetés, hogy díjazhattuk ezeket az innovatív és kreatív építészeti ötlet

Fontos engedélyt szerzett meg a COMAC C919

Az A320neo és a 737 MAX kihívójának szánt kínai utasszállító megkapott egy fontos engedélyt, a gyártó reményei szerint 2021 végén már forgalomba is állhat az új generációs típus.

Egy éve még tagadta a nagykállói polgármester, hogy temetőt adtak el egy helyi vállalkozónak

Emberi csontok egy újonnan épített útszakasz padkáján és rég elhantolt emberek maradványai Nagykálló kellős közepén. Az önkormányzat még 2018 végén adta el az egyik helyi vállalkozónak a város centrumában álló Tekenős-dombot. Egy évvel ezelőtt a polgármester azt állította: ott soha nem volt temető.

Makón adták át az ország legszebb betlehemét

Egy országos versenyen a makói betlehem lett a legszebb, melyet Advent első vasárnapján adtak át. Farkas Éva Erzsébet polgármester a Rádió 7-nek elmondta: Bertus Barcza Anikó művésztanár tervei alapján készítették el a vallási és népi stílus elemek mellett a makoveczi építészetet is jelképező alkotást.

Uniós biztos: folytatni kell a 7-es cikk szerinti eljárást Magyarország és Lengyelország ellen

Mivel az Európai Unió értékeit továbbra is fenyegetik, folytatni kell a 7-es cikk szerinti eljárást Magyarország és Lengyelország ellen mindaddig, amíg a jogállamisági problémák a két országban fennállnak – jelentette ki Didier Reynders, az Európai Bizottság igazságügyi biztosa Brüsszelben, az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és ig

Jogállamisági vita: Lengyelország és Magyarország a német soros elnökségének új javaslataira vár

Lengyelország és Magyarország az Európai Unió német soros elnökségének új javaslataira vár az uniós költségvetési csomag kapcsán - jelentette ki Piotr Müller lengyel kormányszóvivő hétfőn, Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki miniszterelnök varsói egyeztetése után.

Ismét több száz új fertőzött Hajdú-Biharban, a debreceni kórházakban van a legtöbb koronavírusos beteg

Debrecen - Az elmúlt 24 órában 154 magyar halt bele a koronavírus-fertőzés szövődményeibe.

Járvány: Lengyelország is az egymilliós fertőzésszám közelébe ért

Baltimore - A fertőzöttek száma 63,2 millió, a halálos áldozatoké 1,46 millió a világon.

Magyarországra is szállító gázvezeték első szakaszát adták át

Liner
-
 Ma 07:28Életmód

A szombati nap folyamán Klaus Iohannis államfő és Ludovic Orban miniszterelnök hivatalosan is átadtak a BRUA gázvezeték első szakaszát, amelyen keresztül Magyarország és Románia 1.75 milliárd köbméter földgázt szállíthat mindkét irányba.

Lengyelország és Magyarország kitart a vétó mellett

Várják a német soros elnökség új javaslatait az uniós költségvetési csomagról, melynek összhangban kell lennie az alapszerződéssel.

Folytatnák Magyarország és Lengyelország ellen a 7-es cikk szerinti eljárást

Mivel az Európai Unió értékeit továbbra is fenyegetik, folytatni kell a 7-es cikk szerinti eljárást Magyarország és Lengyelország ellen mindaddig, amíg a jogállamisági problémák a két országban fennállnak – jelentette ki Didier Reynders, az Európai Bizottság igazságügyi biztosa Brüsszelben, az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és ig

Lengyelország és Magyarország a német soros Eu-elnökség új javaslataira vár

Lengyelország és Magyarország az Európai Unió német soros elnökségének új javaslataira vár az uniós költségvetési csomag kapcsán – jelentette ki Piotr Müller lengyel kormányszóvivő hétfőn, Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki miniszterelnök varsói egyeztetése után.