Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 345 hír

Ideiglenes használatba vételi engedélyt kapott Magyarországon a Szputnyik V vakcina

Meggyőzőnek találták az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet (OGYÉI) szakemberei a koronavírus elleni orosz Szputnyik V vakcinát – közölte az M1-en Szentiványi Mátyás, a szervezet

Ideiglenes használatba vételi engedélyt kapott Magyarországon a Szputnyik V vakcina

A Nemzeti Népegészségügyi Központ szakvéleményére várnak, hogy kiderüljön, az orosz vakcina megfelel-e annak, ami a dokumentációjában áll. Addig is ideiglenes engedélyt adtak.

OGYÉI: Ideiglenes használatbavételi engedélyt kapott a Szputnyik V-vakcina

Meggyőzőnek találták a magyar szakemberek az orosz oltóanyagot.

Már több mint ötmillió koronavírus elleni oltást adtak be Nagy-Britanniában

A nagy-britanniai koronavírus-járvány halálos áldozatairól szerdán közzétett napi összesítésben több mint 1800 haláleset szerepel, de az adat számos olyan halálozást is tartalmaz, amelyek korábban történtek. Az újonnan kiszűrt koronavírus-fertőzések száma ugyanakkor ismét jelentősen csökkent, és a koronavírus elleni oltásból már több mint…

Ezek az európai és kínai vakcinák kaphatnak engedélyt heteken belül a WHO-tól

A koronavírus ellen kifejlesztett több nyugati és kínai vakcina jóváhagyását tervezi a következő hetekben és hónapokban az Egészségügyi Világszervezet (WHO), hogy elláthassa a kis és közepes jövedelmű országokat - derül ki az ENSZ egészségügyi szervezetének egyik belső dokumentumából, amely a Reuters brit hírügynökség birtokába jutott.

OGYÉI: ideiglenes használatbavételi engedélyt kapott az orosz Szputnyik V vakcina

Meggyőzőnek találták az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet (OGYÉI) szakemberei a koronavírus elleni orosz Szputnyik V vakcinát - közölte az M1 aktuális csatorna szerda esti Híradójában.

A pécsi virológusok beoltatnák magukat a kínai vakcinával, ha megkapja az engedélyt

Jelenleg Magyarországon a Pfizer és a Moderna oltóanyagaival folyik a koronavírus elleni küzdelem, de más vakcinák beszerzéséről is tárgyal a kormány, többek között a Sinopharméról, amelyről most a pécsi virológusok is bővebben foglalkoztak.

Engedélyt kapott az AstraZeneca és a Szputnyik V vakcina Magyarországon

E két oltóanyaggal az EU-ban hazánkban indulhat meg először az oltás.

Kiadta az orosz vakcinára az engedélyt az OGYÉI

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) több mint két hónapos vizsgálat után adta ki az engedélyt.

Máris megkaphatta a magyarországi engedélyt az orosz vakcina

Szijjártó pénteken megy Moszkvába aláírni a szerződést. A magyar hatóságok engedélyezték az Astra Zeneca és a Szputynik V oltását – közölte a Kesma nevű kormánypárti médiakonglomerátumhoz tartozó Origo.  Az Európai Unióban Magyarországon indulhat meg először az oltás a két vakcinával, mert az uniós hatóság még egyik szernek sem…

Az OGYÉI kiadta az engedélyt az orosz vakcinára – Frissítve!

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet az ATV Híradónak írt válaszában közölte az információt. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

Az Ogyéi kiadta az engedélyt az orosz vakcinára

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet az ATV Híradónak írt válaszában közölte az információt.

Könyvmolytoplista: ezeket olvasták a könyvtárba járók legtöbbször 2020-ban

Eduline
-
 Ma 18:00Karrier

Az ELTE Egyetemi Könyvtárának szakmai toplistája alapján nem nehéz kitalálni, melyik képzések hallgatói kölcsönözték a legtöbb könyvet 2020-ban.

Rákosmenti babacsomag: kerületi tartózkodási hellyel is igényelhető

Január 1-től a Rákosmenti Babacsomagot már szélesebb körben biztosítja a kerületi családoknak. A jogosultság megítélésekor a tartózkodási hely is elfogadható, ha életvitelszerűen a kerületben él valamelyik szülő. Emellett a gyakorlati tapasztalatokat alapul véve új határidők léptek életbe. A támogatás igénylésében a kerületi védőnők is…

A portugál elnökség szerint nincs helye az EU-ban annak, aki nem tiszteli a jogállamiságot

Üzentek Magyarországnak és Lengyelországnak: az új elnökség haladni szeretne a függőben lévő hetes cikk szerinti eljárásokkal is.