Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 486 hír

Új járványügyi szabályok léphetnek életbe karácsonykor Magyarországon

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni - erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden.

itt lehet bejelenteni az igényt, aki kér koronavírus elleni vakcinát Magyarországon

Megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját az operatív törzs, amelynek során beszámoltak a múlt héten végrehajtott országos tesztelés eredményeiről, illetve arról, hol lehet bejelenteni az igényt, aki kér koronavírus elleni vakcinát.

A karácsonyi időszakra lehetővé tennék a nagyobb családi találkozásokat Magyarországon

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni – erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden.

Müller Cecília: Ezek a számok magasak

Az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján a tömeges tesztelés eredményei is kiderültek. Illetve az is, hogy kiket fognak először oltani.

Negatívba fordulhat az áram ára Magyarországon is?

Szakértők szerint akár 3-5 éven belül bekövetkezhet, hogy Magyarországon negatívra fordul az áram ára, hiszen a napenergia iránti dinamikusan növekvő kereslet túltermelést eredményezhet a villamos energiában.

Varga Judit: A magyar érdeket képviseljük Brüsszelben, nem a brüsszeli érdeket Magyarországon

Index
-
 Ma 11:13Belföld

Szerinte a patrióta politikai hitvallás az ellenzék brüsszeli politikusai számára túlzás.

Ismét kiugróan magas az új fertőzöttek száma Izraelben is

Az aggasztó magyarországi adatok mellett, másfél hónap után ismét rekordmennyiségű az új fertőzöttek száma Izraelben, október közepe óta először meghaladta az 1200-at az elmúlt 24 órában regisztrált új vírushordozók száma – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, …

A miniszter kimondott két adatot: Ekkor tetőzhet a járvány Magyarországon

Blikk
-
 Ma 10:59Bulvár

Matematikai és virológia képletekre támaszkodva közölte.

Gulyás szerint akár már ezen a héten tetőzhet a koronavírus-járvány Magyarországon

Liner
-
 Ma 10:26Életmód

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint lehetséges, hogy már holnap tetőzni fog a járvány Magyarországon, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lennének további nehézségek a következő hetekben és hónapokban.

Döbbenet: Már közel ötezren hunytak el Magyarországon a koronavírus szövődményei következtében

Meghalt 154, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 3951 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.

Koronavírus Magyarországon: Meghalt 154 beteg, 5758 tesztelés, 3951 új fertőzött

Meghalt 154, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 3951 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu kedden.   221 073-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 4977-re emelkedett, a gyógyultak száma 64 802.   Az igazolt fertőzöttek számában megjelennek a…

Brutálisan kemény, sértő kommenteket kap Horváth Éva, akit Dér Henihez hasonlítanak

Liner
-
 Ma 09:37Divat

Horváth Évának szép lassan olyasvalamiben lehet része, mint hetekkel ezelőtt Dér Heninek, aki rengeteg támadást kapott az egyik műsor miatt.